aynı durumdayız sekerim
ben test te almadım eve şimdide yapıyım dedim yok
yakındada eczane yok benimkide erkenden test istiyosun yok yapma dedi
beklicez elimiz maakum benimde son 3 gun
hoşgeldin cnm
umarım hepimiz birbirimizie uğurlu geliriz
listeyi düzenleyen phia mız yok şimdi
gelince ekler senide
huhuuuu canlarrr kmse yokmu :) bebiş yokmu bgn
Öyle deme kız test yapasım geliyor :44: Gerçi adet olacak gibi bi halim var. Offf offf. 3 gün kala test yapsam çıkar miki? Miratech ile Nimo gebelik testi var. miratech te gebelik başladıgından 6-15 gün sonra belli olur yazıyor. Yani testte çıkmama ihtimali çok fazla. 10 gün de döllense. 6 gün de geçse. 16 gün sonra anca çıkar.
bunaldım artıkkkk
bak sana bi hesap çıkarim.Benim 29 eylülde çift çizgim çıktı ovülasyon testinde 2 gün ilişki oldu etti ayın 1i.Snra 9 ekimde test yaptım silik çıktı yani 9 günlükken çıktı cnm :) umutsuz olma yap bi test
Testin markası neydi kuzum ?
kızlar ben kırmıızıları gördümmmmpeçeteye pembe pembe geldi:S akşama dogru ıyce cugalırr ,bu ay hersyı yaptım nerdeyse hergun çalışma ,çörek otu bal tarcın karısımı,ovı testı ,eşime yarım kavonoz keçiboynuzu pkmez...denemedıgım kalmadı olmadı hersey nasıp kısmet demek olmayınca olmuyorr bolelıkle 4aya geçmiş bulunucam
Öyle deme kız test yapasım geliyor :44: Gerçi adet olacak gibi bi halim var. Offf offf. 3 gün kala test yapsam çıkar miki? Miratech ile Nimo gebelik testi var. miratech te gebelik başladıgından 6-15 gün sonra belli olur yazıyor. Yani testte çıkmama ihtimali çok fazla. 10 gün de döllense. 6 gün de geçse. 16 gün sonra anca çıkar.
bunaldım artıkkkk
canım herşeyde vardır bir hayır...
üzülme sakın.
RAbbim zamanı gelince vericek inşallah.
tek aklıma takılan bu ovu. testleri neden hep çift çizgi çıktı :44:
bir hormon tahlili felan mı yaptırsan?
bak daha 4. aya geçiyoruz demişsin.
4 ay ne ki???
güzelim benim zaten çoğu kişi korunmayı bıraktıktan 4-5-6 aylar arasında hamile kalıyor çoğunlukla...
hepimiz burada birbirimize destegiz.
yılmak pes etmek yok!! o bebek gelecek! okadar. o kaçar biz kovalarız ama yinede gelecek! okadar!
cnm onu bende anlamadım neden öyle oldu ovi testlerim hala kafamı o kurcalıyor...bu ayda denıyıcem ovı testlerını.. HORMON testlerimi gecen ay yaptırdım hersey normal cıktı eşimde yaptırdı onunda sayı ve hız ıyı cıktı dr gosterdık daha gencsıniz olur dedı hersy normal dedı ,kovdu bızı hatta... regl tarıhleırmide hep duzenlıdır anlamadım gıttı..cnm alh bılır doğru zamanı,hayırlısını dılıyorum ama cok üzüldüm orası ayrıı..tamda sökülemedim stresten sanırım su gıbı gelıyor peçeteye pembe şeklinde akşama tam sökülürüm kesinn..saolun kızlar sızler olmasanız daha uzlurdum ..sonraki bat 9 kasım oldu bklm hyrlısı allhtan canlar...
canım herşeyde vardır bir hayır...
üzülme sakın.
RAbbim zamanı gelince vericek inşallah.
tek aklıma takılan bu ovu. testleri neden hep çift çizgi çıktı :44:
bir hormon tahlili felan mı yaptırsan?
bak daha 4. aya geçiyoruz demişsin.
4 ay ne ki???
güzelim benim zaten çoğu kişi korunmayı bıraktıktan 4-5-6 aylar arasında hamile kalıyor çoğunlukla...
hepimiz burada birbirimize destegiz.
yılmak pes etmek yok!! o bebek gelecek! okadar. o kaçar biz kovalarız ama yinede gelecek! okadar!
cnm onu bende anlamadım neden öyle oldu ovi testlerim hala kafamı o kurcalıyor...bu ayda denıyıcem ovı testlerını.. HORMON testlerimi gecen ay yaptırdım hersey normal cıktı eşimde yaptırdı onunda sayı ve hız ıyı cıktı dr gosterdık daha gencsıniz olur dedı hersy normal dedı ,kovdu bızı hatta... regl tarıhleırmide hep duzenlıdır anlamadım gıttı..cnm alh bılır doğru zamanı,hayırlısını dılıyorum ama cok üzüldüm orası ayrıı..tamda sökülemedim stresten sanırım su gıbı gelıyor peçeteye pembe şeklinde akşama tam sökülürüm kesinn..saolun kızlar sızler olmasanız daha uzlurdum ..sonraki bat 9 kasım oldu bklm hyrlısı allhtan canlar...
Canım bende test yaptım az önce negattif çıktı. Olmadı bu ay galiba. Adet olacagım gibi geliyor. bir dahaki ay beraber bekleriz inşallah. bende üzüldüm ne yalan söylim ağladım hatta. Kafamı duvarlara vurasım geldi
mmlk cnm ovü testleri genelde 2. aydan snra olumlu sonuçlar veriyormuş kendinde yazmışsın sorun yok die bazen sağ yada soldan yumurtladığınında etkisi oluo bnm sağ yumurtalığım verimsizdi mesela soldan kaldım umutsuz olma öbr aya daha iyi hazırlanırsın stres yapma
Canım bende test yaptım az önce negattif çıktı. Olmadı bu ay galiba. Adet olacagım gibi geliyor. bir dahaki ay beraber bekleriz inşallah. bende üzüldüm ne yalan söylim ağladım hatta. Kafamı duvarlara vurasım geldi
üzülme cnm nolur üzülme sendeeherşey guzl olck ınsallah bende gozlerım doluo doluo geçio inşllh bu ay oolmassa yıne beraberızz hep bılıkte gorucez bu cızgılerı ınsallahh ınanıyorum buna guclu olmaya calısıyorumm.hem dur daha varr kırmızıları gormedın sen henuz cnm daha umut varr yapma bole..bn reglıkn bıle suan dıom ıns ustune goruorumdur daha tam sokulemedım umut olmadan olmuyor bunu anladım bıdahakı aya daha bomba gırmek lazım...
ooooohhh süper süper süper
şu an için sabitlenmiş gibi görünüyor.
bugünki ateşini de merakla bekliyorum.
zaten eger 36.7 se tamam bebiş kesin orda diyorum.
36.6 sa da sabitlenmiş,yine bebiş oralardadır demek.
ama işte 36.7 daha kesin
ayyyyyyyyy heycan bastıııııııı
26 günde mi regl oluyorsun?
waşş
üzülme cnm nolur üzülme sendeeherşey guzl olck ınsallah bende gozlerım doluo doluo geçio inşllh bu ay oolmassa yıne beraberızz hep bılıkte gorucez bu cızgılerı ınsallahh ınanıyorum buna guclu olmaya calısıyorumm.hem dur daha varr kırmızıları gormedın sen henuz cnm daha umut varr yapma bole..bn reglıkn bıle suan dıom ıns ustune goruorumdur daha tam sokulemedım umut olmadan olmuyor bunu anladım bıdahakı aya daha bomba gırmek lazım...
Umut dünyası ne yapayım.Bende ovulasyon testi alıcam. kırmızılar gelsin de bi. bende başlıyorum. soğan kürüde yapacam. Yeni bir aya merhaba diyelim hep beraber.
kızlar ben kırmıızıları gördümmmmpeçeteye pembe pembe geldi:S akşama dogru ıyce cugalırr ,bu ay hersyı yaptım nerdeyse hergun çalışma ,çörek otu bal tarcın karısımı,ovı testı ,eşime yarım kavonoz keçiboynuzu pkmez...denemedıgım kalmadı olmadı hersey nasıp kısmet demek olmayınca olmuyorr bolelıkle 4aya geçmiş bulunucam
slm arkadaslar benıde ekleyın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?