Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

hoşbulduk canım inşallah hepimiz birbirimize uğurlu geliriz ve bu bayram çifte bayram yaparız ay ne güzel olur yaaaaa

kızlar ben cıkıyorum
mmlk moral bozma akşama gelip kontrol etcem ona göreee
öpüyorum hepiniizi kızlarrrrrrrrrrr

huhuuuu canlarrr kmse yokmu :) bebiş yokmu bgn

Öyle deme kız test yapasım geliyor :44: Gerçi adet olacak gibi bi halim var. Offf offf. 3 gün kala test yapsam çıkar miki? Miratech ile Nimo gebelik testi var. miratech te gebelik başladıgından 6-15 gün sonra belli olur yazıyor. Yani testte çıkmama ihtimali çok fazla. 10 gün de döllense. 6 gün de geçse. 16 gün sonra anca çıkar.

bunaldım artıkkkk

bak sana bi hesap çıkarim.Benim 29 eylülde çift çizgim çıktı ovülasyon testinde 2 gün ilişki oldu etti ayın 1i.Snra 9 ekimde test yaptım silik çıktı yani 9 günlükken çıktı cnm :) umutsuz olma yap bi test

canım herşeyde vardır bir hayır...
üzülme sakın.
RAbbim zamanı gelince vericek inşallah.
tek aklıma takılan bu ovu. testleri neden hep çift çizgi çıktı :44:
bir hormon tahlili felan mı yaptırsan?

bak daha 4. aya geçiyoruz demişsin.
4 ay ne ki???
güzelim benim zaten çoğu kişi korunmayı bıraktıktan 4-5-6 aylar arasında hamile kalıyor çoğunlukla...
hepimiz burada birbirimize destegiz.
yılmak pes etmek yok!! o bebek gelecek! okadar. o kaçar biz kovalarız ama yinede gelecek! okadar!

2 tane mi testin var?
1 ini yapsan nolur ki :44:

mmlk cnm ovü testleri genelde 2. aydan snra olumlu sonuçlar veriyormuş kendinde yazmışsın sorun yok die bazen sağ yada soldan yumurtladığınında etkisi oluo bnm sağ yumurtalığım verimsizdi mesela soldan kaldım umutsuz olma öbr aya daha iyi hazırlanırsın stres yapma

saol cnm.evet deniyeceğim bu ayda ovilasyon testı 3gunu sıparış verıcem tekrrdan başlıyıcm 7gunu bakalım dıer ay nasılolacak sonuçları..acaba dr gıtsemmı cnm bu ay yumurta gelısımı ıcın yoksa olurunamı bıraksam bu ayda ne dersin gvncim ? :/ bizlerde sana yetişşek hep bır hamış olsak allhın ıznıyle ,sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın allhım yavrunu cnmm maşşllh sıze..

27 günde bir oluyorum ben canım

Canımcım, bak bugünkü ateşimi yazacağım ama ben pek inanamadım, yani üst üste ölçsem de hep aynı çıktı ama, ben o değeri geç uyumama bağlıyorum, sence de vardır değil mi geç uyumamla? Bak şimdi yazıyom;

ÖLÇÜM SAATİ 6.20

20. Gün ---> 36.5
21. Gün ---> 36.6
22. Gün ---> 36.5
23. Gün ---> 36.6***
24. Gün ---> 36.6
25. Gün ---> 36.9

26. Gün --->
BAT Günü ->

Son düzenleme:

Canımcım, dur bakalım, hemencecik üzülme sakın, akşamı bekle bakalım tam bir regl gibi mi durumun yoksa farklı mı diye :44: Önceleri de böyle mi olurdun, yoksa bir farklılık hissediyor musun canımcım? Ben hala ümidimi kesmedim senden, çünkü o ovu testleri hala koyu çıkmaya devam ediyor

Canım, daha tam idrara çıkmamıştır belki, dur hemen üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…