kızlar hoşgeldinizzzz
hoşbuldum canımcımmmm
nasılsın??
şu an ateşin kaç bakim
daha heyecanlıı olur işte bebişim ama şeffaf akıntın iyidir bnmde öyleydi akıntınız devam etmeli adete yakın kuruosanız çocuk yoktur byk ihtimal bnm akıntım hep vardı az az dı şuan felaket ıslatıo akıntınızın olması gerk kızlar öpüldünz snde öbr ayı düşünme kız inş bu ayda bebiş senledirde seviniriz şurda
ii canım napim sizi bekliodum suan 36.8 bakalım
2 ay önce bnde çok ağladım yataklara düştüm ama bebişler naz yapıo gelmio valla bak üzülme bnmde 4. denememde oldu abimler 1 senedir denio sorun olmamasına rağmen olmuo sıkma canını olucak burda sevincez hep beraber kırmızılar gelsede hem bak seni ovü testiyle hazırlıcaz inş kasım ayındabnm gbi ilk ayda kalıcan snde hepimz aynı yanlışı yapıoruz yumurtlama gnlerimizi şaşırıoruz ben hep yanlış zamanda giriomuşum ben inanıyorum ve şiddetle tavsiye ediorum kızlar gebelk testlerine pahalı testlere verdiğinz parayla netten ovü testi sipariş edin o mucizevi bişi çok öpüorum seni cnm üzülmek yok kalkıom ben az kek yapcam yrn görümceme gidiom geldiğimde burda olursanz grşrz iyi akşamlar herkese
bu akıntı wc ye gittiğinde vajiden mi geliyor ? yoksa iç çamaşırın ıslaklıgıylamı anlıyorsun ?
ii canım napim sizi bekliodum suan 36.8 bakalım
kızlar ateşi nasıl ölçüyorsunuz
bende cok üzülüyorum bugun aptal gıbı gezıyorumm ortalıktaaovi testi sıparıs ettım demin benıde hazırlayalım güçsüz hissedıyorum kendımı cok
ateş halen yüksek maşallah...
inşallah kırmızılar gelmicekkkkk
canım her sabah yataktan kalkmadan dil altı ölçüyoruz şuan ölçtüğüm öylesine
yataktan kalkmadanmı yapılıyor sadece gün içinde olmazmı.
çamaşır ıslaklıgı canım...
geçen ay ve diğer hamileliklerimde hep vardı...
sende durum nedir
canım geçen ay hamileydim
düşük yaptım.
bebiş olmazsa neden 2. çıksın yaww
inş canım bugünkü testen sonra biraz üzüldüm wcye her gittiğimde tuvalet kağıdına seffaf akıntı gelior
benimde çamaşırım ıslak evet. İnşallah beneim içinde bir belirtidir. Şuan belim kopacakmış gibi ağrıyor. Beklemek zor.
hihihi bnde diom kadın her dk hcg salgılıogeçmş olsun cnm olur yine allahn izniyle :)
ayy canım sende hiç kolay seyler yasamamışsın rabbim bidaha göstermesin ins dediğin gibi olur bu ay umudum boşa çıkmaz bayrmada herkese güzel haber vermek istiyorum mayıstan beri annemler dısında ailemi görmüyorum süper olur ama kısmetüzülme tatlım yaaa
bak akıntın varmış,ateş de yüksek.
herkezde erken çıkmayabiliyor test.
bekleyip görelim tatlım
ayy inşallah canım benim...
benim oğlumda sürekli belim agrıdı.
yum. sonrasından 9. aya kadar
hee her dk desek yeridir.
7 düşük ve 1 doğum. + 2 kimyasal...
bayaa bi hcg salgılamışım
inşallah sağlıklı gebelik olur hepimizinkiii
tatlım benim yaa lütfen üzülme artık
bak ne güzel ov. testlerini de sipariş etmişsin...
birahaki aya bomba gibi geliosunnnn
pozitif olll pozitiiiffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?