Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bu akıntı wc ye gittiğinde vajiden mi geliyor ? yoksa iç çamaşırın ıslaklıgıylamı anlıyorsun ?

bende cok üzülüyorum bugun aptal gıbı gezıyorumm ortalıktaa ovi testi sıparıs ettım demin benıde hazırlayalım güçsüz hissedıyorum kendımı cok

bende cok üzülüyorum bugun aptal gıbı gezıyorumm ortalıktaa ovi testi sıparıs ettım demin benıde hazırlayalım güçsüz hissedıyorum kendımı cok

tatlım benim yaa lütfen üzülme artık
bak ne güzel ov. testlerini de sipariş etmişsin...
birahaki aya bomba gibi geliosunnnn

pozitif olll pozitiiiffff

ben ateşimi hep akşam öğlen kafama estikçe ölçtüm ne ateşli kadınım dimi akşam bile 37.2 çıkıo

inş canım bugünkü testen sonra biraz üzüldüm wcye her gittiğimde tuvalet kağıdına seffaf akıntı gelior

üzülme tatlım yaaa
bak akıntın varmış,ateş de yüksek.
herkezde erken çıkmayabiliyor test.
bekleyip görelim tatlım

benimde çamaşırım ıslak evet. İnşallah beneim içinde bir belirtidir. Şuan belim kopacakmış gibi ağrıyor. Beklemek zor.

ayy inşallah canım benim...
benim oğlumda sürekli belim agrıdı.
yum. sonrasından 9. aya kadar

hihihi bnde diom kadın her dk hcg salgılıo geçmş olsun cnm olur yine allahn izniyle :)

hee her dk desek yeridir.
7 düşük ve 1 doğum. + 2 kimyasal...
bayaa bi hcg salgılamışım
inşallah sağlıklı gebelik olur hepimizinkiii

ayy canım sende hiç kolay seyler yasamamışsın rabbim bidaha göstermesin ins dediğin gibi olur bu ay umudum boşa çıkmaz bayrmada herkese güzel haber vermek istiyorum mayıstan beri annemler dısında ailemi görmüyorum süper olur ama kısmet

tatlım benim yaa lütfen üzülme artık
bak ne güzel ov. testlerini de sipariş etmişsin...
birahaki aya bomba gibi geliosunnnn

pozitif olll pozitiiiffff

tamam tatlışlar atıyorum üzerimden bu negatıflıgı artık uzerımden en azından yarın daha ıyı olurum..evet cnm uygun buldum gg.den sıparıs ettm hemen..inşallah hayırlı olacak.. tubiş sana bişey sorcam kızlar sizde bılgınız varsa cvp verın ben 45 kıloyum acba zayıf olmanın etkısı varmıdırr cok ıyı beslendıgım soylenemez cokta az su ıcerım ben bıde inşllh bunların etkısı yoktu amannn hayırlısını dılıyorum artık ne zmn hayırlıysa o zmn gelsın bebıslerimiz sağlıklı sihatli olsunlardaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…