peracım öbür topiğe yazıom bu toikte buluom seni canım
peracım öbür topiğe yazıom bu toikte buluom seni canım
hangi topiğe
pera burda kırmısı çağrıodu bnde kısıodum
pera burda kırmısı çağrıodu bnde kısıodum
ağustos topiğine ayrıca persembeden bugüne kaçgün geçmiş bugünde bi test yapsaydın
kızlar ya birşey soracam düzensiz adet olupta ovülasyon testiyle hamile kalan varmı aramızda :26:
kızlar ya birşey soracam düzensiz adet olupta ovülasyon testiyle hamile kalan varmı aramızda :26:
bebem bugün test yaptım negatif çıktı bu ay ovulasyonum 18.güne sarkmıştı belki ondan belki yok sen test yaptınmı
ama gelmedi o da bi anormall aman yaa zamanında gelsin düzenim bozulmasında korkuyorum valla.. yoksa bende kist mi oluştucanım yumurtlamasaydın gününden çokk önce gelirdi yada geçikince kist oluyo
iyi akşamlar kızlar beklenen adetim 15 ekim
10 ekimde benim pembe bi lekelenmem olmuştu
bende adet başlangıcı dedim bekledim ama 5 gün oldu devamı gelmedi
bu arada gögüslerim belim ve kasıklarım ağrıdı bu 5 gün içinde
arada da adet olucakmısım gibi de ağrı oldu
arkadaşlar bilen var mı gebe oldugunuz halde adet olucakmış gibi ağrı olurmuymuş bide yaşadığım yerleşme olabilirmi
yarın test yapıcam çıkarmı sizce
iyi akşamlar kızlar beklenen adetim 15 ekim
10 ekimde benim pembe bi lekelenmem olmuştu
bende adet başlangıcı dedim bekledim ama 5 gün oldu devamı gelmedi
bu arada gögüslerim belim ve kasıklarım ağrıdı bu 5 gün içinde
arada da adet olucakmısım gibi de ağrı oldu
arkadaşlar bilen var mı gebe oldugunuz halde adet olucakmış gibi ağrı olurmuymuş bide yaşadığım yerleşme olabilirmi
yarın test yapıcam çıkarmı sizce
ama gelmedi o da bi anormall aman yaa zamanında gelsin düzenim bozulmasında korkuyorum valla.. yoksa bende kist mi oluştu
cnm bu düzensizliğine bağlı nasıl bi düzensizlik kısa kısa mı oluosun günlerin mi şaşıo yazarsan bi belki yardımcı oluruz adet döngülerin 3 aydır nasıldı mesela
canım 2 tane test almıştım birini yaptımdiğerini de hemen harcamak istemedim... bi de herkesin birkaç gün kala çıkıyo olsaydı çıkardı zaten valla hamile değilim ben eminim... boşverrr.. olmazsam yarın sabah yaparım artık madem aldım boşa gitmesin di mi
hmmm canım seninki gerçekten zor bi dönemmiş,allahtan atlattın di mibiliosunki 1 hafta önce 1 hafta sonra olmak normal periyod oluyor suan endişelenicek bi durum yok yani benim geçen aralıkta korunurken adetim tam 50 gün gelmedi kist oluşmuş martta 19 gün geldi yumurtlama olmamış bende azıcık kanamam olunca yerleşme kanamsı sanmıştım meğerse yumurta bile yokmuş
mesela bir ayın 16 sında olduysam diğer ayın 25 ini bulduğu oluyo gerçi bir ara prolaktin sorunum vardı 31 falandı ama ilaçla tedavisini oldum mesela bu ay adetimden 1.gününden itibaren sayarak 18.gün ovü.testinde 2.koyu çizgiyi buldum 19.gün de aynı koyulukta çıktı testte değerlendirdim tabi bunları ama ben adete kadar devam edeyim diyorum gün aşırı batım sanırım 24 ekim şansa eczanede nöbetçiyiz o günde yoğunluktan test yapmaya vaktim olur inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?