Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ben geçen ay 12.gün ovi testind ekoyuluk gördüm bu ay 16.gün ve 17.gün koyu çizgiyi gördüm ve bu ay nolur nolmaz diye 8 10 12 14 16 18 20 değerlendirdim bir kaç gün önce ovi testi yaptım silikti bugün bata 2 gün kala gebelik testi yaptım negatif bakalım 20 sine kadar beklemeyi düşünüyorum

hmmm canım seninki gerçekten zor bi dönemmiş,allahtan atlattın di mi
endişelenmeyeyim bekleyeyim ben de o zaman

aynen öle korunduğum için istemiodum ne haddimeyse şimdi korunduğum için çok pişmanım

marttada erken geldi bebiş olmadığı için acayip üzüldüm haytaımda ikizkez düzenszlik oldu biri gecikti biri erkenden geldi

bnm halada adet olucam gbi ağrıo cnm :) bnce bi test yap bizede haber et emi yerleşme snn tahminimce

Banada bugün öyle oldu işte.karnım bi tuhaf oldu adet oluyormuş gibi. bugün test yaptım biliosun negatif. ama daha 2 gün var. bugün netten hesapladım 16 ekim gösteriyo. Bakalım biraz ümitliyim birazda ümitsiz.

bugün ağladım üzüldüm. Eşimde üzüldü kıyamam ona ben

benimde bat 2 var negatif çıktı umutla umutsuzluk arasında geziniom

tatlım aynen ben de senin gibi adetten beri ne olur ne olmaz dedim gün aşırı çalıştım ama ben ilk defa böyle sıkı bir çalışma ve ovü.testi uyguladım o yüzden ister istemez bir ümit bir his var içimde inşallah boşa çıkmaz senin 2 günün kalmış benim daha çok var yaaa inşallah ovü.testin gibi 2 çizgiyi yakala gebelik testinde de 2 gün sonra

tatlım aynen ben de senin gibi adetten beri ne olur ne olmaz dedim gün aşırı çalıştım ama ben ilk defa böyle sıkı bir çalışma ve ovü.testi uyguladım o yüzden ister istemez bir ümit bir his var içimde inşallah boşa çıkmaz senin 2 günün kalmış benim daha çok var yaaa inşallah ovü.testin gibi 2 çizgiyi yakala gebelik testinde de 2 gün sonra

benim adetlerim 27 28 günde bir olur ama bak bu ay ovi testinde 16.gün ve 17. gün koyuluk gördüm ovulasyon 18 ine sarktı bende 2 aydır kulaandığım için bunu görebeildim önümüzeki ay nasıl olacak baklım tabi hamiş olmazsam

olsun canım geçmiş geçmişte kalmış bende kesşke korunmasaydım hiç... naapalım önümüze bakıcaz artık... 4. aya bay bay diycem ben merhaba beşinci ayım
inşallah tez zamanda gelirler bebişlerimiz ve tabi ki benim kırmızı da önden gelsin

sende belirtiler var mı sunbalım:)

Son düzenleme:

inşallah canım hala umudum var cümlemiz bu duyguyu yasyalım Allah ın iznyle

bnm halada adet olucam gbi ağrıo cnm :) bnce bi test yap bizede haber et emi yerleşme snn tahminimce

Belim çok ağırıyor şuan o arttı şiddeti. göğüslerimde ağırıo ama ona pek takılmıyorum çünkü her adette oluo. 2 gün sonra anlıcaz. Ben çok üzülüyorum kızlar ya

şuan akıntı dışında hiç bişi yok bu ay 9. ay sen krmızı kırmzı derken ya bebiş varsa tatlım senin umudun yokya ya Allah ol dediyse umutlan diye söylemiorum kırmızı diye beynine ileti gönderip durma bakim

Belim çok ağırıyor şuan o arttı şiddeti. göğüslerimde ağırıo ama ona pek takılmıyorum çünkü her adette oluo. 2 gün sonra anlıcaz. Ben çok üzülüyorum kızlar ya

2 ay önce bnde çok ağladım yataklara düştüm ama bebişler naz yapıo gelmio valla bak üzülme bnmde 4. denememde oldu abimler 1 senedir denio sorun olmamasına rağmen olmuo sıkma canını olucak burda sevincez hep beraber kırmızılar gelsede hem bak seni ovü testiyle hazırlıcaz inş kasım ayında bnm gbi ilk ayda kalıcan snde hepimz aynı yanlışı yapıoruz yumurtlama gnlerimizi şaşırıoruz ben hep yanlış zamanda giriomuşum ben inanıyorum ve şiddetle tavsiye ediorum kızlar gebelk testlerine pahalı testlere verdiğinz parayla netten ovü testi sipariş edin o mucizevi bişi çok öpüorum seni cnm üzülmek yok kalkıom ben az kek yapcam yrn görümceme gidiom geldiğimde burda olursanz grşrz iyi akşamlar herkese

benim genelde hiç gögsüm ağrımaz geçen ay öyle bir ağrıdıki yatamıyodum dokunamıodum ama tırt bu ay hiç ağrı yok seffaf bi akıntı sadece

bakalım canım benim hala 15 tane ovi testim var onümüzdeki ayda annemlerde olucam napıcaz bilmiorum nasıl değerlendiricez o günleri

bakalım canım benim hala 15 tane ovi testim var onümüzdeki ayda annemlerde olucam napıcaz bilmiorum nasıl değerlendiricez o günleri

daha heyecanlıı olur işte bebişim ama şeffaf akıntın iyidir bnmde öyleydi akıntınız devam etmeli adete yakın kuruosanız çocuk yoktur byk ihtimal bnm akıntım hep vardı az az dı şuan felaket ıslatıo akıntınızın olması gerk kızlar öpüldünz snde öbr ayı düşünme kız inş bu ayda bebiş senledirde seviniriz şurda

inş canım sen hamişsin duaların kabul olur bizede dua et ii akşamlar hoşçakal

şaş kaldım anem snn bu test bnmkinin aynısı sen ebe değildin geçen ay neden böle çıkmışki hcg var ama görünürde anlamadım gtti

canım geçen ay hamileydim
düşük yaptım.
bebiş olmazsa neden 2. çıksın yaww

kızlar selam batım dündü garanti olsun diye bi gün fazla söylemiştim bugün de henüz yoklar ama belirti de yok ... hamile değilim bence.. neden gelmediler halen beklemekteyim kendilerini

test yapsanaaaaaaa madem günün geçtiiiiii
bekleme daha gerek yok yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…