mesela bir ayın 16 sında olduysam diğer ayın 25 ini bulduğu oluyo gerçi bir ara prolaktin sorunum vardı 31 falandı ama ilaçla tedavisini oldum mesela bu ay adetimden 1.gününden itibaren sayarak 18.gün ovü.testinde 2.koyu çizgiyi buldum 19.gün de aynı koyulukta çıktı testte değerlendirdim tabi bunları ama ben adete kadar devam edeyim diyorum gün aşırı batım sanırım 24 ekim şansa eczanede nöbetçiyiz o günde yoğunluktan test yapmaya vaktim olur inşallah:))
hmmm canım seninki gerçekten zor bi dönemmiş,allahtan atlattın di mi
endişelenmeyeyim bekleyeyim ben de o zaman
bnm halada adet olucam gbi ağrıo cnm :) bnce bi test yap bizede haber et emi yerleşme snn tahminimce
Banada bugün öyle oldu işte.karnım bi tuhaf oldu adet oluyormuş gibi. bugün test yaptım biliosun negatif. ama daha 2 gün var. bugün netten hesapladım 16 ekim gösteriyo. Bakalım biraz ümitliyim birazda ümitsiz.
bugün ağladım üzüldüm. Eşimde üzüldü kıyamam ona ben
ben geçen ay 12.gün ovi testind ekoyuluk gördüm bu ay 16.gün ve 17.gün koyu çizgiyi gördüm ve bu ay nolur nolmaz diye 8 10 12 14 16 18 20 değerlendirdim bir kaç gün önce ovi testi yaptım silikti bugün bata 2 gün kala gebelik testi yaptım negatif bakalım 20 sine kadar beklemeyi düşünüyorum
Banada bugün öyle oldu işte.karnım bi tuhaf oldu adet oluyormuş gibi. bugün test yaptım biliosun negatif. ama daha 2 gün var. bugün netten hesapladım 16 ekim gösteriyo. Bakalım biraz ümitliyim birazda ümitsiz.
bugün ağladım üzüldüm. Eşimde üzüldü kıyamam ona ben
ben geçen ay 12.gün ovi testind ekoyuluk gördüm bu ay 16.gün ve 17.gün koyu çizgiyi gördüm ve bu ay nolur nolmaz diye 8 10 12 14 16 18 20 değerlendirdim bir kaç gün önce ovi testi yaptım silikti bugün bata 2 gün kala gebelik testi yaptım negatif bakalım 20 sine kadar beklemeyi düşünüyorum
cnm yumurtlama tarihlerin değişken senin ovülasyonu kullan mtlaka yoksa tutturman zor nasıl diyim hani diyemioruz ki sevgisu 28 gnde 1 olsaydı adet 14. gün çatlardı snde o yok gün şaşıo testi kullan mtlaka bide eczaneden yada aktardan mtlaka hayıt tohumu al kullan adet düzenler tmm cnm hamile kalırsın mtlaka snuçta adet görüosun
aynen öle korunduğum için istemiodum ne haddimeyse şimdi korunduğum için çok pişmanım
marttada erken geldi bebiş olmadığı için acayip üzüldüm haytaımda ikizkez düzenszlik oldu biri gecikti biri erkenden geldi
tatlım aynen ben de senin gibi adetten beri ne olur ne olmaz dedim gün aşırı çalıştımama ben ilk defa böyle sıkı bir çalışma ve ovü.testi uyguladım o yüzden ister istemez bir ümit bir his var içimde inşallah boşa çıkmaz senin 2 günün kalmış benim daha çok var yaaa inşallah ovü.testin gibi 2 çizgiyi yakala gebelik testinde de 2 gün sonra
bnm halada adet olucam gbi ağrıo cnm :) bnce bi test yap bizede haber et emi yerleşme snn tahminimce
benimde bat 2 var negatif çıktı umutla umutsuzluk arasında geziniom
olsun canım geçmiş geçmişte kalmış bende kesşke korunmasaydım hiç... naapalım önümüze bakıcaz artık... 4. aya bay bay diycem ben merhaba beşinci ayım
inşallah tez zamanda gelirler bebişlerimiz ve tabi ki benim kırmızı da önden gelsin
sende belirtiler var mı sunbalım:)
Belim çok ağırıyor şuan o arttı şiddeti. göğüslerimde ağırıo ama ona pek takılmıyorum çünkü her adette oluo. 2 gün sonra anlıcaz. Ben çok üzülüyorum kızlar ya
Belim çok ağırıyor şuan o arttı şiddeti. göğüslerimde ağırıo ama ona pek takılmıyorum çünkü her adette oluo. 2 gün sonra anlıcaz. Ben çok üzülüyorum kızlar ya
2 ay önce bnde çok ağladım yataklara düştüm ama bebişler naz yapıo gelmio valla bak üzülme bnmde 4. denememde oldu abimler 1 senedir denio sorun olmamasına rağmen olmuo sıkma canını olucak burda sevincez hep beraber kırmızılar gelsede hem bak seni ovü testiyle hazırlıcaz inş kasım ayındabnm gbi ilk ayda kalıcan snde hepimz aynı yanlışı yapıoruz yumurtlama gnlerimizi şaşırıoruz ben hep yanlış zamanda giriomuşum ben inanıyorum ve şiddetle tavsiye ediorum kızlar gebelk testlerine pahalı testlere verdiğinz parayla netten ovü testi sipariş edin o mucizevi bişi çok öpüorum seni cnm üzülmek yok kalkıom ben az kek yapcam yrn görümceme gidiom geldiğimde burda olursanz grşrz iyi akşamlar herkese
bakalım canım benim hala 15 tane ovi testim var onümüzdeki ayda annemlerde olucam napıcaz bilmiorum nasıl değerlendiricez o günleri
daha heyecanlıı olur işte bebişim ama şeffaf akıntın iyidir bnmde öyleydi akıntınız devam etmeli adete yakın kuruosanız çocuk yoktur byk ihtimal bnm akıntım hep vardı az az dı şuan felaket ıslatıo akıntınızın olması gerk kızlar öpüldünz snde öbr ayı düşünme kız inş bu ayda bebiş senledirde seviniriz şurda
inş canım sen hamişsin duaların kabul olur bizede dua et ii akşamlar hoşçakal
şaş kaldım anemsnn bu test bnmkinin aynısı sen ebe değildin geçen ay neden böle çıkmışki hcg var ama görünürde anlamadım gtti
kızlar selambatım dündü garanti olsun diye bi gün fazla söylemiştim bugün de henüz yoklar ama belirti de yok ... hamile değilim bence.. neden gelmediler halen beklemekteyim kendilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?