her halukarda kayınvalidenle pek bi bağlantı kuramadımm
hee araları iyi olur muhabbetleri olur onuda alır gidersin ama aralarında bi yakınlık yoksa saçma yani ne alaka
dediğim gibi kocan sasırmış frekansları
Ben şimdi dayanamayıp test yaptım ama negatif sanırımm.Gözüm görmek istedği gibi görüyor birazda.2.çizgi varolucakmış gibi şuan yokkkk Ağlamakk istiyorumm aMA kızlar umudum hala varrrr
şu adetim bitsinde bende kendime gelirim canım bu aralar çok sinirliyim
her halukarda kayınvalidenle pek bi bağlantı kuramadımm
hee araları iyi olur muhabbetleri olur onuda alır gidersin ama aralarında bi yakınlık yoksa saçma yani ne alaka
dediğim gibi kocan sasırmış frekansları
sinirimden yanlış cümleler kurmuşum kızlar ya deli etti işte beni akşam konuşacam zaten istiyor ki nereye gitsem annesi benle gelsin iyiki hergün gezmeye falan gitmiyorum zaten çalışıyorum sabah iş akşam ev öyle bi gezmem bile yokBen de anladım ki; senin kuzenin erkek ona gelin görmeye, beğenmeye gidiyorsunuz, hey Allah'ım YarabbimGelin görme tabirinin senin dediğin anlamını ilk kez duyuyorum. Çeyiz görmeye yani... Neyse, sen eşine demelisin ki "canım benim, orası benim evim değil, biz de misafir olarak gidiyoruz, kuzenimin akrabaları olarak, şimdi insanlara ayıp olur, haberleri yok ki. Biz ayriyeten annenle başka gün gideriz eğer istiyorsa tamam mı bitanem, misafir üstüne misafir hoş olmaz çünkü, kızın anlatacak özel şeyleri olur, annenin yanında utanır falan, gerek yok yani" de. Anlamadığım şey eşin niye hep seni annenlerden uzak tutmaya çalışıyor ki! Ne saçma bir bakış açısı var öyle. Sen de net konuş mutlaka, görüşlerini önemli kıl konuştuğun cümlelerle...
ebson senin koca seni kıskanıyor ailenden bile aklına girerler diyemi düşünüyor bilmiorum ama bu gidiş ii değil her yere kayınvalidenlemi gideceksin yok artık bence kesin kararlılığını bilsin bu böyle olmazz bence eşin çok saçma düşünüyor ve anlamsız
ya ben çocukmuyum kim aklıma girecek ailemin öyle insanlar olmadığını bilir sadece annesinide götürümm istiyor bende istemiyorum
senin çocukluğunla hiç alakası yok bunun bizin bi arkadaş kaç yıl oldu evleneli kız yalnız hiç bi yerre gidemior misafir gelseevine kaynanası yada görümcesi gelior şaka gibi çok korkunç bir durum sen dediğim gibi eşine karsı bu durumdan hoşlanmadığını anlayacağı tavırlarda bulun açık açık konuş sakın ört pas etme gitmicemde deme ne istiyorsan onu ifade et
senin çocukluğunla hiç alakası yok bunun bizin bi arkadaş kaç yıl oldu evleneli kız yalnız hiç bi yerre gidemior misafir gelseevine kaynanası yada görümcesi gelior şaka gibi çok korkunç bir durum sen dediğim gibi eşine karsı bu durumdan hoşlanmadığını anlayacağı tavırlarda bulun açık açık konuş sakın ört pas etme gitmicemde deme ne istiyorsan onu ifade et
anneside işte o kadardüşünceli demiyor ki ben ne yapıcam kendi annesiyle gitsin belki bi konuşacakları olur falan deme yok hemen tamam giderim der
Yastıkla falan boşyere uğraşıyoruz aslında eşlerimiz ayağımızda tutup başaşağı biraz silkelese tamam)
kafayı yiyecem işte sinirimden akşam eşim gelince konuşacam herşeyi açıkca bu böyle olmaz benimde kendime göre bi hayatım düzenim varanlayış olgunluk olmayıncazor sendenmi öğrenecek koca kadın bunları ayıp yani
ben şimdilik kaçıyorum ebson canım kendine dikkat et çok sinirlenme yumoşunu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?