Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ne işi var ki ben annem ablam teyzemle birlikte gidicem kayınvalidemin benim arkamdan ne işi var sinir kat sayımı arttırdı işte benim bende tlf yüzüne kapattım gitmiyorum ben niye arıyorsun hemen anneni dedim inat değilmi gitmiycem otursun kaynanamda evinde

Ben şimdi dayanamayıp test yaptım ama negatif sanırımm.Gözüm görmek istedği gibi görüyor birazda.2.çizgi varolucakmış gibi şuan yokkkk Ağlamakk istiyorumm aMA kızlar umudum hala varrrr

kaç gun var ki bat ına?
arkadaşın dediği gibi kırmızıyı yemedikçe hep biümit var...

şu adetim bitsinde bende kendime gelirim canım bu aralar çok sinirliyim

haklısın kafanı toplaman azcık zaman alırr
rahat ol sen

Ben de anladım ki; senin kuzenin erkek ona gelin görmeye, beğenmeye gidiyorsunuz, hey Allah'ım Yarabbim Gelin görme tabirinin senin dediğin anlamını ilk kez duyuyorum. Çeyiz görmeye yani... Neyse, sen eşine demelisin ki "canım benim, orası benim evim değil, biz de misafir olarak gidiyoruz, kuzenimin akrabaları olarak, şimdi insanlara ayıp olur, haberleri yok ki. Biz ayriyeten annenle başka gün gideriz eğer istiyorsa tamam mı bitanem, misafir üstüne misafir hoş olmaz çünkü, kızın anlatacak özel şeyleri olur, annenin yanında utanır falan, gerek yok yani" de. Anlamadığım şey eşin niye hep seni annenlerden uzak tutmaya çalışıyor ki! Ne saçma bir bakış açısı var öyle. Sen de net konuş mutlaka, görüşlerini önemli kıl konuştuğun cümlelerle...

ne işi var ki ben annem ablam teyzemle birlikte gidicem kayınvalidemin benim arkamdan ne işi var sinir kat sayımı arttırdı işte benim bende tlf yüzüne kapattım gitmiyorum ben niye arıyorsun hemen anneni dedim inat değilmi gitmiycem otursun kaynanamda evinde

sinirimden yanlış cümleler kurmuşum kızlar ya deli etti işte beni akşam konuşacam zaten istiyor ki nereye gitsem annesi benle gelsin iyiki hergün gezmeye falan gitmiyorum zaten çalışıyorum sabah iş akşam ev öyle bi gezmem bile yok

ebson senin koca seni kıskanıyor ailenden bile aklına girerler diyemi düşünüyor bilmiorum ama bu gidiş ii değil her yere kayınvalidenlemi gideceksin yok artık bence kesin kararlılığını bilsin bu böyle olmazz bence eşin çok saçma düşünüyor ve anlamsız

ya ben çocukmuyum kim aklıma girecek ailemin öyle insanlar olmadığını bilir sadece annesinide götürümm istiyor bende istemiyorum

eve gidim konuşucam tepkimi koyacam benimde tek gideceğim yerler var heryere anneni götüremem diyecem

ya ben çocukmuyum kim aklıma girecek ailemin öyle insanlar olmadığını bilir sadece annesinide götürümm istiyor bende istemiyorum

senin çocukluğunla hiç alakası yok bunun bizin bi arkadaş kaç yıl oldu evleneli kız yalnız hiç bi yerre gidemior misafir gelseevine kaynanası yada görümcesi gelior şaka gibi çok korkunç bir durum sen dediğim gibi eşine karsı bu durumdan hoşlanmadığını anlayacağı tavırlarda bulun açık açık konuş sakın ört pas etme gitmicemde deme ne istiyorsan onu ifade et

ya sinirimden çatlıycam şimdi böyle yaptıkça annesine karşı beni soğutuyor

anneside işte o kadardüşünceli demiyor ki ben ne yapıcam kendi annesiyle gitsin belki bi konuşacakları olur falan deme yok hemen tamam giderim der

anneside işte o kadardüşünceli demiyor ki ben ne yapıcam kendi annesiyle gitsin belki bi konuşacakları olur falan deme yok hemen tamam giderim der

anlayış olgunluk olmayıncazor sendenmi öğrenecek koca kadın bunları ayıp yani

ben şimdilik kaçıyorum ebson canım kendine dikkat et çok sinirlenme yumoşunu düşün

anlayış olgunluk olmayıncazor sendenmi öğrenecek koca kadın bunları ayıp yani
kafayı yiyecem işte sinirimden akşam eşim gelince konuşacam herşeyi açıkca bu böyle olmaz benimde kendime göre bi hayatım düzenim var

herkese iyi akşamlar bol gülmeli bir gün geçirdim pazartesi görüşmek ümidiyle iyi bakın kendinize kıslar tabiside yumoşlarıda unutmamak gerek :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…