Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

yawrum walla zor bu işler malesef işte annenlerle gitcen ya kendi anneside gelsin istemiştir sanırım pek anlaşamıyorsun sende yanında istemiosun anladığım kadarıyla..

tubişşş kıs sen nerelerdesin unuttun bizleriii böyle bırakıp gitmek varmı canım yaa...sakın kaybolma bidaha biyere
yastık hiç denemedim bakalım bu ay deneyeyim bişey farkedecekmi
phia spoş haa koptum yaa banada babsnnem tembihliyor her tlf yastık koy diye 80 yasında kadın torunları evlendi kimsede tık yok bebiş beklio garibim
babanne nasihati hee
ee bende bu listedeydim . beni attınız mı
atmayız canım batını yazan herkesi ekliyoruz
eşinin böyle bir durumda annesini devreye sokması son derece yanlış sonuçta çanta gibi kaynananı heryere taşımak zorund adeqilsin...ki zaten davet edende olmamış...
canım sen kaynanan için neden gideceqin yerden vazgeçiyorsun..ben olsam gideceqim yoksada inadına giderim...
kafayı yiyecem işte sinirimden akşam eşim gelince konuşacam herşeyi açıkca bu böyle olmaz benimde kendime göre bi hayatım düzenim var

inşallah güzel haberin işaretidir canım genelde hamile kalanlarda yerleşme kanaması oluyo ve kahverengi oluyo yarın olmaz sana şimdi sabah ilk iş git doktora sonrada güzel haberler ver hayırlısıyla bize

benim eşimde varikoselden ameliyat oldu peşinden bunu başladım maşallah ben işe yaradığına inanıyorum, aşılamada ayıklanmış 20milyondu sayı

bende 4 aydır içiyorum canım bide doktor ovitrelleden 3 gün sonra başla die progestan verdi hamileliği destekliyo besliyomuş sanırım tam anlamadım ama iyi bişedir heralde

benim eşimde varikoselden ameliyat oldu peşinden bunu başladım maşallah ben işe yaradığına inanıyorum, aşılamada ayıklanmış 20milyondu sayı

Biz de inanarak yapıyoruz, ben de incir kürü yapıyorum. Gerçi bugün atladım ben ama :26: Destekleyici olacak bu kürler bebişlerimize inşallah

Kızlarrrrrrrr 2 aydır istiyoruz bebeğimiz olsunn.Bu ay İnşallahhh tutarr maya =))))) Allahım herşeyin en güselini bilir..Kızlar günler geçmez artık 3 EKİM

phiacım bende senın gibiyim hiç brşeye konsantre olamıyorum 3 aydırr ...eve el suremıyorum,iş görüşmelerini erteliyorum sebepsiz istemıyorumm sankı hamıleymısım gibi..ne olacak bu halımız hıcmı hıc bılmıyorum valaa

Kızlarrrrrrrr 2 aydır istiyoruz bebeğimiz olsunn.Bu ay İnşallahhh tutarr maya =))))) Allahım herşeyin en güselini bilir..Kızlar günler geçmez artık 3 EKİM

ay ne guzel batlarınız yakın kızlarr ..hayırlısı olsun ınsallahhh:)

Ya evet bende 1 haftadır temizlik yapcam yapcam bi türlüüü ayağım çekmiooo benii......İstek gelmioooo.Ama dün eltimm evin tertemiz diyor =))))) dedim dokunduğum yok.Rutin şeyler mutfağı topla çamaşır yıka felannn...Günlük işler

Evet bat yakın 5 gün var benimm ama her seferinde test almıcam bakmıcam diorum dayanamıyorumm Bugün yaptımmmm çokmu çok silik bişi var gibi geldi bana.Ama bebiş oyun yapıorda olabilir............=)=)=9

canımm inşallah hamişssindirrrrr...yaaa...

İnşallahhh canımmm teşekkr edeerimm güsel dileklerin içinnnnn.Buradan haberdar ederiz birbirimiziiii.Senin ne zamndı???*Varmı bir umut??

Benim evi de sorma canım yaa. Sabah okula gidiyorum, eve gelince yorgunluktan oturup kalıyorum, aklım da bebişte ya, bir de buraya takılınca hadiii işler bana ben işlere bakıyorum. Allah'tan kocişim yardımcı oluyor, beraberce hallediyoruz ilham gelince :13:
Canım, sen geçen bi iş görüşmesi yapmıştın ya hangi firmaydı o, yeri neresiydi?

İnşallahhh canımmm teşekkr edeerimm güsel dileklerin içinnnnn.Buradan haberdar ederiz birbirimiziiii.Senin ne zamndı???*Varmı bir umut??

daha bana cooookk var 15 ekim bat tarıhım canım suan rısklı gunlerdeyım bakalımm çalışmalar sürüyorr hayırlısı allahtan yaa..inşallah bu ay herşeyın guzl olması dılegındeyımmm tum arkadaslarım gıbı içim kıpır kıpırr hayırlısı ...tbıkı burdan haberlescez hamıişsen gıtmek yok bize tuyoları vereceksın ehehe:) yarın kan tahlılı yaptır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…