ne işi var ki ben annem ablam teyzemle birlikte gidicem kayınvalidemin benim arkamdan ne işi var sinir kat sayımı arttırdı işte benim bende tlf yüzüne kapattım gitmiyorum ben niye arıyorsun hemen anneni dedim inat değilmi gitmiycem otursun kaynanamda evinde
tubişşş kıs sen nerelerdesin unuttun bizleriiibenimki demişti,bu ay hamile olmazsan gelecek ay ayaklarını kaldırıp 1 saat tutucam die
ama çok şükür o ay hamileydim ve gerek kalmadı
yastık olayı herzaman tutmuştur bende
8 hamilelik ve hepsi yastık takviyesiyle.
yastık kullanmadıgım aylar boş geçti.
yerçekiminin nimetlerinden faydalanmak lazım öyle değilmi
babanne nasihati heephia spoş haa koptum yaa banada babsnnem tembihliyor her tlf yastık koy diye 80 yasında kadın torunları evlendi kimsede tık yok bebiş beklio garibim
atmayız canım batını yazan herkesi ekliyoruzee bende bu listedeydim . beni attınız mı
eşinin böyle bir durumda annesini devreye sokması son derece yanlışkızlar ben geldim morelim bozuk acilen akıl verin bana konuya geçim yarın kuzenime gelin bakmaya gidecektikiş çıkışı kendi anneme gidip oradan kuzenime gidecektik eşimi ardım eee kendinin anneside gitmeliymiş yani kayınvalidem bende istemedim benden haber bekle deyip kapattı tlf hemen annesini aramış tekrar bana döndü annenler gitsin ben saat 3 de gelip annemle seni götürürüm dedi bende kızdım 3 de gidip ne zaman gelicem hem herkes kayınvaliden gelsin diye birşey demedi gitmiyorum ben dedim kapadım tlf sizce ne yapım akşam ne diyim eşime
canım sen kaynanan için neden gideceqin yerden vazgeçiyorsun..ben olsam gideceqim yoksada inadına giderim...ne işi var ki ben annem ablam teyzemle birlikte gidicem kayınvalidemin benim arkamdan ne işi var sinir kat sayımı arttırdı işte benim bende tlf yüzüne kapattım gitmiyorum ben niye arıyorsun hemen anneni dedim inat değilmi gitmiycem otursun kaynanamda evinde
kafayı yiyecem işte sinirimden akşam eşim gelince konuşacam herşeyi açıkca bu böyle olmaz benimde kendime göre bi hayatım düzenim var
kızlar bende geldim, hadi hayırlısı ama benim daha ne SAT var ekim için ne BAT yakında gelir dedi doktor, sonuç negatif olunca
kızlar merhababen bu sabah idrar testi yaptım.bat 3 gün sonraydı.hafif silik ikinci çizgi çıktı.1 saat sonra adet sancım başladı ve kahverengi akıntım olmaya başladı.ben de adet oldum diye düşünüyorum.ama ilginç olan,öğlenden beri pedime hiç kırmızılar gelmedi.tuvalete gittiğimde affedersiniz peçeteme kahverengi akıntı geliyor o kadar.normalde kırmızı,pembemsidir adetim.sizce neden böyle oldu bu ay?bu arada adet sancısı dediğim de hafifledi ama az da olsa devam ediyor.
Hayır canım pekmezi işe yaramıyormuş... Keçiboynuzunun kendisi ile yapacağınız kür etkiliymiş, SARAÇOĞLU söylemişti. Bak tarifini yazayım sana;
--> KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
Yarım litre kaynamış suya 6-7 adet adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak at. 3 dk. ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynat. 20 dk. dinlendir. Dinlenme süresi sonunda keçiboynuzu parçalarını çıkar. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken iç. Bu uygulamaya 1 hafta boyunca hergün devam et. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken 1 su bardağı su iç. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygula.
dün sabahNe zaman yaptırdınn bhcg testini??
Hoşgeldin canım. Yenisini yaptırdın mı kan testinin, yoksa geçenkini mi söylüyorsun?
kızlar folik asit kullanıyomusunuz hamile kalmak isteyenler önceden kullanmaya başlaması gerekiyormuş dr. söyledi banada uzun süre önce başlamıştım baktık gördükki hamile fln kalmıyorum bıraktım1 ay kadar oldu şimdi tekrar başladım
benim eşimde varikoselden ameliyat oldu peşinden bunu başladım maşallah ben işe yaradığına inanıyorum, aşılamada ayıklanmış 20milyondu sayı
Kızlar şaşırıyorum ben şimdi yaa ilk geceden hamile kalana kaza ile oldu diyenee
Sorma canım yaa, nasıl geçecek o kadar zaman bilemiyorum :18: Aklımda bebiş varken odaklanamıyorum başka şeylere. Offf offf daha tez yazacağım, araştırma yapacağım. Bebiş gelse de şu işlere başlasam
Kızlarrrrrrrr 2 aydır istiyoruz bebeğimiz olsunn.Bu ay İnşallahhh tutarr maya =))))) Allahım herşeyin en güselini bilir..Kızlar günler geçmez artık 3 EKİM
Ya evet bende 1 haftadır temizlik yapcam yapcam bi türlüüü ayağım çekmiooo benii......İstek gelmioooo.Ama dün eltimm evin tertemiz diyor =))))) dedim dokunduğum yok.Rutin şeyler mutfağı topla çamaşır yıka felannn...Günlük işler
Evet bat yakın 5 gün var benimm ama her seferinde test almıcam bakmıcam diorum dayanamıyorumm Bugün yaptımmmm çokmu çok silik bişi var gibi geldi bana.Ama bebiş oyun yapıorda olabilir............=)=)=9
phiacım bende senın gibiyim hiç brşeye konsantre olamıyorum 3 aydırr ...eve el suremıyorum,iş görüşmelerini erteliyorum sebepsiz istemıyorumm sankı hamıleymısım gibi..ne olacak bu halımız hıcmı hıc bılmıyorum valaa
İnşallahhh canımmm teşekkr edeerimm güsel dileklerin içinnnnn.Buradan haberdar ederiz birbirimiziiii.Senin ne zamndı???*Varmı bir umut??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?