Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

cnm yenıbosnadaydı bı tekstılfırması ıdı ama kabul etmedım unuttum bılee vala sankı hamısım de kabul etmemek geldı ıcımden gecn ay ama sonuc negatıftı hayırlısı allhtan ..bu arada allhtan kocişler yardımcı oluyor yoksaa yandıydık bıde bole evde olunca devamlı dusunuo ınsan elde olmadan yanıı,bıde ovı testlerıne basladım ya ıyce kafayı bozdum:) yanı ımkanı yok dusunmememın haftaya ısmek kursum baslıo bıraz kafam dagılır belkı:)))

bende sizlere katılmak istiyorum arkadaşlar bende çok istiyorum hamile kalmak ve bebek sahibi olmak allahım hepimize nasip etsin inş........ benide aranıza alırsanız kendimi çok iyi hissedeceğim çok stresliyim daha yeni üye oldum bu siteye.......

Hangi kursa katılacaksın?

Hoşgeldin canım Beklenmeyen adet tarihin (BAT) nedir?

[beklenmeyen adet tarihi geldi bugün 2 günüm be cnm o yüzden canım çok sıkkın adet olduktan sonra ağladım söylemesi ayıp ya....

Kızlar bu ay bende ovulasyon testi aldım ama benim hep koyuya yakın nerdeyse digeri ile aynı renkte ne anlama geliyo bu galiba testler bozuk değil mı

sen nekadardır istiyosun peki cnm hamile kalmayı daha doğrusu bebişi inş hepimizin gönlüne göre inş ya biz çok istiyoruz 6 aydır ama olmadı

Ben 12. ayımızda hamile kaldım fakat 5 haftalıkken düşük yaptım, Mart ayında. 5 aydır da bekliyoruz bakalım canım

Ben 12. ayımızda hamile kaldım fakat 5 haftalıkken düşük yaptım, Mart ayında. 5 aydır da bekliyoruz bakalım canım

inş canım inş cenabı allah bizede nasip eder o duyguyu yaşatmayı tedavi falan görüyomusun ben daha yeniyim ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusun bana biraz.......

Kızlar bu ay bende ovulasyon testi aldım ama benim hep koyuya yakın nerdeyse digeri ile aynı renkte ne anlama geliyo bu galiba testler bozuk değil mı

:26: Sanırım LH hormonun, (ovülasyon hormonun) aynı yükseklikte şu sıralar. Sen çalışmalarını sıkı tut canım. Testin bozuk olup olmadığına dair bilgim yok açıkçası, bilemiyorum yani...

inş canım inş cenabı allah bizede nasip eder o duyguyu yaşatmayı tedavi falan görüyomusun ben daha yeniyim ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusun bana biraz.......

Adetinin 3. günü jinekoloğa gitmekle işe başla canım. Hormon değerlerine bakılır öncelikle. Sonuçlara göre de doktorun yönlendirecektir mutlaka. Bizim tahlil ve tetkiklerimiz normal canım. Önümüzdeki aydan itibaren de takibe başlayacak doktorum. Yumurtaların oluşma, çatlama v.s günleri takip edilecek, ona göre devamı belli olacak...

ama benim adetimin bugün 2.günü yarın cumartesi doktora nasıl gideceğim sen ist. oturuyosun peki özelemi gideyim yoksa devletemi çok kararsız kaldım fikrini sölermisin lütfen.

ama benim adetimin bugün 2.günü yarın cumartesi doktora nasıl gideceğim sen ist. oturuyosun peki özelemi gideyim yoksa devletemi çok kararsız kaldım fikrini sölermisin lütfen.

Ben şuan Cerrahpaşa'ya gidiyorum. Takibe de orada başlanacak, gebelik olursa belki duruma göre özeli de düşünebilirim... Canım sen yarın ya özel bir laboratuara git, 3. gün hormon tahlillerini yaptır, ya da özel hastanede yaptır, ama sanırım özel laboratuarın fiyatları daha uygundur, bilemiyorum yani. Ama vakit kaybetmek istemiyorsan 3. günün olan yarını mutlaka değerlendir, tahlil ilk olarak o gün yapılmalı çünkü. Sen İstanbul'da mısın peki? Hangi semtte?

bende ist canım ben özele gitmeyi istiyorum ama yarın cumartesi pazartesi günü gitsem sıkıntı olurmu ki ya benim cerrahpaşada kız arkadaşım çalışıyo cnm ben esenlerde oturuyorum ama cerrahpaşaya gitmeyi bende düşünüyorum hem arkadaşım yardımcı olur bana ama bilmiyorum bi özele gideyim diyorum bide devlete kararsız kaldım yani anlayacağın.......

Kızlar ben internetten hesaplıyorummm yumurtlama günlerimi acaba tutmuyormu???? Son son 6 aylık adet günlerim aklımda ama bilemiyorum doğru sonuç verior mu die????

Kızlar adetine 5 gün kalan kızxlar var mı belirtilerinz neler??

Bende bel ağrısı ile göğüslerim çok hassaass.........

Pazartesi günü 5. günün oluyor, dolayısıyle hormon tahlili vaktini kaçırmış oluyorsun. O gün gitsen bile doktor seni bir dahaki adetinin 3. günü çağırır. O yüzden 3. gün tahlillerini dışarda yaptırıp pazartesi gidebilirsin...

hımmm anladım cnm çok sağol devlette yapmazlar sanırrım yarın dimi özelemi gitmem lazım laboratuar dedğin yere nerde gitmeliyim pekiiiiiiiii

İnternette yer alan yumurtlama günü hesaplayıcıları herkes için tutmuyor maalesef, çok güvenmeyin o yüzden. Bakın mesela benim siklusum 27 dir düzenlidir hem de. Bu hesaplayıcılara göre ortalama 13-14. gün yumurtlama diyor fakat benim ovülasyon testi sonucum 8. gün ovü olduğunu gösteriyor. Yani erken yumurtlama söz konusu. Bazılarında da tam tersi geç yumurtlama olabiliyor... O yüzden bu ortalamalara pek itibar etmeyin derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…