Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

phia napıon canım test yaptınmı bugün

hoşgeldin canım? ne yaptın? test aldın mı? yaptın mı? aklımız sende kaldı
hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

Geldim kızlar, testimi yaptım, süresini bekleyeyim dedim, öyle yazayım size dedim. Kızlar, şuanki testimde an itibariyle çizgi yok.
Diğer testlerimi de yüklemiştim biliyorsunuz, ilkinde çizgi çıkmayıp birkaç saat sonra belirmişti hafif pembelik yada bilmiyorum biz öyle yorduk. Az önce hafif kahverengi lekelenme gelmiş, hcg düşük düzeyde ise ve yine düşük yapıyorsam diye korkmaya başladım, diğer testler ümitlendirmişti çünkü beni. Yarın bi doktora mı gitsem diye düşünüyorum artık Bakın az önce yaptığım testi ekliyorum;

Eki Görüntüle $20121014_230439.jpg

Son düzenleme:

evet canım yarın bı doktora gıtsen ıyı olur hem ıcın rahat eder

tatlıcım için rahat etsin git istiyosan dedğin gibide olabilir hayırlısı olsun kuzum

evet canım, bu seferki testte çizgi göremedim ben de.
dediğin gibi yarın bi doktora git canım, ne olur ne olmaz.
hakkında hayırlısı olsun güselim

Ateşim şuan 37.5, önceki akşamlar bu saatlerde 37.2 - 37.3 olurdu... Offf, diyorum ki geç döllenme mi oldu ki, kahverengi lekelenmem yerleşme lekesi miydi, offf kafayı yiycem kızlar yaaa

erken geblik testi diolar hassaiyeti hep 20 daha az olnı yokmu phiacım senin tetsinin hassasiyeti 20miydi

cnm bnm için rahat etsin , git istersen yarın dr sen bncede..hayırlısı cnm inşallah

Ateşim şuan 37.5, önceki akşamlar bu saatlerde 37.2 - 37.3 olurdu... Offf, diyorum ki geç döllenme mi oldu ki, kahverengi lekelenmem yerleşme lekesi miydi, offf kafayı yiycem kızlar yaaa

tatlım okadar kafana takma....rahatlamaya calıs canım..olacagı varsada cok dırendıgın ıcın zorluk cekebılırsın..bıraz rahat olmaya calıs tatlım benım

sen ovi testi yapmıştın dimi canım ona göre yumurtlaman hangi gündü biliosun benimde ilkgün gece 36.6 mıydı neydi şimdi 36.9 test negatif yani bilmiorum ilişkilendirmek doğru olurmu

ateşin de epey yüksek çıkmış canım..valla dediklerinin hepsi olabilir ama önce sen bi sakinleş, rahat ol. o bebek dünyaya gelecekse kimse engel olamaz.
ama yine de doktora git de için de kafan da rahat etsin güselim

erken geblik testi diolar hassaiyeti hep 20 daha az olnı yokmu phiacım senin tetsinin hassasiyeti 20miydi

Canım ya , gittiğim eczanedeki testte yazmıyordu. Yalnız geçen gün alırken şunu farkettim, erken gebelik testi olan o meşhur testte de hcg 20 diyordu, hatta dedim ki kendi kendime e 3 liralık testte de 20 oluyor. 15 lik falan olanı bir denk getiremedim burada :44:

kızlar ben de çıkıyorum, sohbete doyum olmuyor ama yarın erken kalkacağım, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
Allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…