Günaydın kızlaaaarrrrr güzel haberler alacağımız güzel bi hafta geçirmek dileğiyleee
Phia da başlarız inşallah dr den güzel haberlerle gelir :26:
Sora tatlıebbi sora diğer kızlaaarrrr
canım senin adetlerinde baya düzensizmiş bi doktora felan göründünmü...?
Nur ve depp ne alemdesiniz kızlar test falan yaptınız mıı
Tabi .. Bir kere gittim sadece kan testi yaptı hormonlara felan baktı. Herşey normal dedi.
Sonra bi kere daha başka doktora gittim dedim ultrasona girmek istiyorum diye. Baktı yumurtalıklarıma tertemiz dedi. :44:
hadi test yap test:26:
kızlar dün test yapmıştım negatifti. Ama gelmeyen kırımızılardan ümit kesilmez. belki geç döllenmedir
hmmm ya kıyaslamak gibi olmasında benimde adetlerim çok aşırı düzensizdir ama son 3 ay 28 gün siklusuna göre ilerliyo.. ben 3 aylık evliyken doktora gittiğimde polikistik over olduğunu öğrendim... acabamı diye aklımdan geçti ama kontrollerini yaptırmışsın temiz çıkmış.. yumurtlama da sıkıntı olabilir belkide... bence bi yumurta takibi yaptırabilirsin...
Tuğra gülüm senden ne haberr ayyy yaklaştı vallahi senin ki deee
Bende korktum işte kist felan olabilir diye gittim ama dediğim gibiydi işte.. Yumurta takibi nasıl oluyomuşş ki
düşmüşüm haberim yok kızlarrrrrr tekrar hoşgeldinizzzzzz bu hafta bol bol bebiş haberi duyarız inşşalllahhhhhhhhh......
Gunaydın bayanlar
İyiyim güzelim ne olsun geçmişi okudum
phia bugun doktora gidicekmiş
inşallah güzel haberlerle gelir
bende beklemedeyim işte tatlım
sen napıosun bakalım nasıl hissediyosun kendini?
düşmüşüm haberim yok kızlarrrrrr tekrar hoşgeldinizzzzzz bu hafta bol bol bebiş haberi duyarız inşşalllahhhhhhhhh......
Dua demişken Meryem suresini duydum..Gün atlamaması mı lazım 41gün.Unutrsak veya vakit bulamazsak diye düşündüm
Bende diyorum ki almina nerdeeeCanım ne yaptın düzelebildin mi biraz nasıl geçti haftasonun misafirlerin gelecekti
Yaa ben bişey soracam şimdi geçen ay pazar günü lekelenmem oldu bu bu şekilde çarşambaya kadar sürdü o gün tam anlamıyla söküldü şimdi ben bu ay bat günün hesaplarken pazarı mı çarşambayı mı sayacam dün düşündüm o aklımı karıştırdı ben çarşambayı saydım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?