Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

canım senin adetlerinde baya düzensizmiş bi doktora felan göründünmü...?

Tabi .. Bir kere gittim sadece kan testi yaptı hormonlara felan baktı. Herşey normal dedi.

Sonra bi kere daha başka doktora gittim dedim ultrasona girmek istiyorum diye. Baktı yumurtalıklarıma tertemiz dedi. :44:

Tabi .. Bir kere gittim sadece kan testi yaptı hormonlara felan baktı. Herşey normal dedi.

Sonra bi kere daha başka doktora gittim dedim ultrasona girmek istiyorum diye. Baktı yumurtalıklarıma tertemiz dedi. :44:

hmmm ya kıyaslamak gibi olmasında benimde adetlerim çok aşırı düzensizdir ama son 3 ay 28 gün siklusuna göre ilerliyo.. ben 3 aylık evliyken doktora gittiğimde polikistik over olduğunu öğrendim... acabamı diye aklımdan geçti ama kontrollerini yaptırmışsın temiz çıkmış.. yumurtlama da sıkıntı olabilir belkide... bence bi yumurta takibi yaptırabilirsin...

Bende korktum işte kist felan olabilir diye gittim ama dediğim gibiydi işte.. Yumurta takibi nasıl oluyomuşş ki

düşmüşüm haberim yok kızlarrrrrr tekrar hoşgeldinizzzzzz bu hafta bol bol bebiş haberi duyarız inşşalllahhhhhhhhh......

Gunaydın bayanlar

Tuğra gülüm senden ne haberr ayyy yaklaştı vallahi senin ki deee

İyiyim güzelim ne olsun geçmişi okudum
phia bugun doktora gidicekmiş
inşallah güzel haberlerle gelir
bende beklemedeyim işte tatlım
sen napıosun bakalım nasıl hissediyosun kendini?

Bende korktum işte kist felan olabilir diye gittim ama dediğim gibiydi işte.. Yumurta takibi nasıl oluyomuşş ki

reglinin 3.günü gidiyosun doktor 2 gün arayla yumurtalarına bakıyo gelişimi nasıl kendiliğinden çatlayabiliyomu diye... bende kist olduğu için ben bu ay klomen diye bi ilaç var onu kullandım 1 tane yumurtam gelişti 11.gün 11.5 mmdi 13.gün 15 mm oldu yumurtanın boyutu 18-20 civarı olunca çatlıyo bugün yarın çatlar belkide çatlamıştır... sende en azından yumurtan oluyomu oluyosa ne kadar kaç tane büyüklüğü gelişimi nasıl onlara baktırabilirsin...
düşmüşüm haberim yok kızlarrrrrr tekrar hoşgeldinizzzzzz bu hafta bol bol bebiş haberi duyarız inşşalllahhhhhhhhh......

o zaman hoşbulduk.. sende tekrardan hoşgeldin canımmcımmmm

Gunaydın bayanlar

İyiyim güzelim ne olsun geçmişi okudum
phia bugun doktora gidicekmiş
inşallah güzel haberlerle gelir
bende beklemedeyim işte tatlım
sen napıosun bakalım nasıl hissediyosun kendini?

Yaa ben bişey soracam şimdi geçen ay pazar günü lekelenmem oldu bu bu şekilde çarşambaya kadar sürdü o gün tam anlamıyla söküldü şimdi ben bu ay bat günün hesaplarken pazarı mı çarşambayı mı sayacam dün düşündüm o aklımı karıştırdı ben çarşambayı saydım ama

Dua demişken Meryem suresini duydum..Gün atlamaması mı lazım 41gün.Unutrsak veya vakit bulamazsak diye düşündüm

evet canım gün atlama.okuayamadığın zamanlarda bir arkadaşına yada annene okut.ben ramazanda okumuştum.bu ay regli olduktan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum nasipese

bende bilemedim
en güzeli salıyı al tam ortası olsun
şaka gibi cevap verdim dimi
normalde her regl
lekelenmeylemi başlıyo hayatım yoksa ilk defamı böle oldu?
yanlış bi cevap verip seni yanıltmak istemiyorum arkadaşım
gerçekten tam olarak bilgim yok
biliyosun beni eğer bilmiyosam daha tecrübeli biri cevap versin derim
aynen şimdi olduğu gibi ben daha toy um öğreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…