Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

günaydııınn kızlarrr boşwer arkadaşım çoooook sevindim Rabbim tamamına erdirsinn... Kucağında da görmeyi nasip etsin İnşallaaahhh....

kızlaaar ben dün üşütmüşüüümm çok hastayım midem bulanıyoooo bideee bağırsaklarım fecii durumdaaa... tamda yumoşumun çatlama günlerinde hiç iyi olmadı bu hastalııııkkkk

günaydın kızlar bugün regl olmam lazım ve şu anda başım dönüyor benim

Geçmiş olsun canım.Bende dayanamamış bi tane parol yutmuştum çatlama günlerimde.Allah yardımcımız olsun...

Geçmiş olsun canım.Bende dayanamamış bi tane parol yutmuştum çatlama günlerimde.Allah yardımcımız olsun...

saolll canımmm benim.. ben hiç ilaç içmedim noolur noolmaz diye yanlız gece bi anda kasığıma ağrı girdi sanırım yumoş çatladı sabah çalışma yapıcaktik ama hasta olduğum için kaldıı bu ayda tutturamıcaz gibi... hayırlısı olsun İnşallaaahhh hakkımızda.. senin bat ne zamandı...?

24 benim bat.Yumurta çatladıktan 24 saat içinde olabiliyor gebelik.Akşamı kaçırmayın bence Biraz ye iç bugün akşama toparlan hadi gelsin artık şu eşek sıpası

kızlar geçmişi okumayı gözüm yemediii 100'lerce sayfa birikmişş bizim hatunların çenesi düşük Maşallaaahh... phianın durumundan haberi olan varmı...? onun bat bugündü sanırsam silik çizgileri vardıı İnşallah hamiştirr yaaa....

Testler negatif ama gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez :)İnşallah saklanıyor bebeği phianın.Sürpriiiiizz yapacak anasına ve teyzelerine

24 benim bat.Yumurta çatladıktan 24 saat içinde olabiliyor gebelik.Akşamı kaçırmayın bence Biraz ye iç bugün akşama toparlan hadi gelsin artık şu eşek sıpası

ayyyyy hepimixin sıpaları gelsin bu ayyyy.. seninle aramızda 4 gün var benimkide 28'inde... yaaaa bugün bizim evlilik yıldönümümüzz eşşek kocam iş yerine çiçek göndermişşş veee çokta güzel bir not kondurmuş "SENİNLE GEÇİRDİĞİMİZ BİR SENE, GEÇİRECEĞİMİZ SENELERE IŞIK OLMASI DİLEĞİYLE... SENİ ÇOK SEVİYORUM HERŞEYİM" canım kocam yaaa ben bu adamı çooook seviyorummm bide ona baba olma mutluluğunu yaşatabilsemmm ne güzel oluuurr...

Ben kafayı yicem ya. Bat günlerini hesaplamaktan geçen aya göre günüm 1 gün geçmiş oluyo. Ama son 3 aya göre ortalama yarın bat oluyo. Ama 30 gün çekersede 17 si oluyo. Gelde çıldırma bugünler nasıl geçecek yaaaa. Artık hamile kalmak istiyorum. Yine kaptırmayayım kendimi ne olur ne olmaz.

canımm ben senin yerinde olsam bu belirsizlikten biran evvel kurtulurdum ya gebelik testi yada kan testi yaptır var yada yok zaten en azından düşüncelerinin seni kemirmesinden kurtulursun...

Aynı durumu bende yaşıyorum.

5 Mart
13 Nisan
31 Mayıs
Haziran Yok
22 Temmuz
26 Ağustos
17 Eylül

Gördüğünüz üzere çok kötü adet düzenim. 5 6 haftada bir ya da daha fazlaydı düzeni. Son 3 ay iyi geldi hatta son ay normalde daha erken geldi. İnternetteki hesaplayıcı da son 3 aya göre yaptığı için BAT 15 diyor. Ama normal adet düzenimde 15i olmaz yani.

hadi test yap test:26:

Günaydın kızlaaaarrrrr güzel haberler alacağımız güzel bi hafta geçirmek dileğiyleee
Phia da başlarız inşallah dr den güzel haberlerle gelir :26:
Sora tatlıebbi sora diğer kızlaaarrrr

canım senin adetlerinde baya düzensizmiş bi doktora felan göründünmü...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…