Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Ben erken uyumam taaammı Evdeki neti eşim iş için kullanıyor akşamları o yüzden giremiyorum. Ama listede olmak çok güzel :118:

Bu arada herkese günaydıııınnn

2 gündür şeffaf olmayan beyaz kremsi bi akıntı geliyor benden sürekli.bat 24 daha erken ama ne biliyim.Göğüslerimde bi değişiklik yok.Ne şişlik,ne ağrı,ne koyulaşma.Kasıklarıma arada sızılar giriyor özellikle sol kasığıma.Kanama olduğu gecede sol kasığım ağrımıştı sabaha kadar.Ama ben yine de havala soğuyor üşütüyoruma bağlıyorum bu sızıları. Ovulasyon yapmıyorum artık.Silik çizgiler 2-3 gündür.Heyecan yapıyorum test saati gelince.2 gün önce elimde ovulasyon testi tatlı tatlı gülümserken yakaladım kendimi.Bi an elimdeki gebelik testi olsa dedim.Hemen bi tane yaptım Tabiki bitanecikti çizgi...Dün eşim hep hamilelikten bahsediyosun unut artık şu konuyu diye kızdı bana.Testi de bu foruma girmemi de yasakladı.Testlerden vazgeçtim ama yapamam tabiki buraya girmeden.Ama ben girdiğimi söylemeyeceğim.3 adet gebelik testim var temizinden.Evimde beni bekliyor.Büyük ihtimal ikinci çizgiyi gördüğümde üçünü de yaparım gözlerime inanamadığım için. Bendeki dünya böyleydi haftasonu.İnşallah güzel haberlerle ümitlerimiz çiçek açar ve bende sizlere müjde veririm haftaya bugün...

benımde bat 25 i daha 10 gün var.ama gögüslerim belim kasıklarım ağrıyo. agzım sürekli kuruyor. hamilelik belirtileri var ama gene de umitlenmek istemiyorum bende inş hamileyizdir..

cnm ya rabbim tez vakitte bizlere de anne olmayı nasip eder inşallah. hiç üzülme moralini yüksek tut hayırlı bi zamanda hamiş kalcan inş. cnm ya bende listedeyim bakalım bu ay umutla bekliyoruz birşe sorcam cnm ben bu ovulasyon testi hiç kullanmadım sence kullanmalı mıyım öneriyo musun ben bi de pkoluyum adetlerim her zaman düzensiz olur bu yüzden kendim yumurtlama tarihini bilmiyorum kullanmalı mıyım ovu testi

benımde bat 25 i daha 10 gün var.ama gögüslerim belim kasıklarım ağrıyo. agzım sürekli kuruyor. hamilelik belirtileri var ama gene de umitlenmek istemiyorum bende inş hamileyizdir..

inşallah hamilesindir cnm benim de 25 inşallah burda beraber güzel haberler veririz allah'ım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inş.

gunaydın kızlar... benım batı daha cok bklm bu ay hamış olcm mı... pek umudum yok
sogan kurunu yapıym bakalım nolcak

Bende de adet düzensizliği var o yüzden aldım ovulasyonu.ggidiyordan aldım.pahalı bişey almana gerek yok.hepsi aynı işi yapıyor.çift çizgiyi gördüğün günden sonra 3 günü değerlendirirsen gebelik oluşuyormuş.İnşallah yakalamışızdır bebeği

günaydın kızlarrrrrrrr

sabah 8 inden beri oku oku anca bitti giderken 519 sayfada bırakmıştım geldim 629 sayfa 110 sayfa amma lak lak etmişsiniz hee bazılarını atladım tabi şaşı olcaktım yoksa

phiam doktordan hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım bebeğin seninledir.

Boswer arkadaşım senide tebrik ederim sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepinize hayırlı bol bebişli bi hafta diliyorum.
BOSWER tebrik ederim tatlım rabbim sağlıklı bi evlat nasip etsin zaman çabucak geçsin ve meleğini hayırlısı ile kucağına al...

inşallah hamilesindir cnm benim de 25 inşallah burda beraber güzel haberler veririz allah'ım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inş.

inş canım hamile gibi hissediyorum kendimi ilk hamileliğimdede böyle olmustu. Ama genede ne olur ne olmaz diyorum hayırlısı

Benim evimde internett yok kiii akşamları giremiyorum :18: Ama tabi yemek yiyor da olabilirim yalanlamıyorumm

Günaydınn cicişlerr Bende artık gün saymaya başlıyorum. Ama nedense hissetmiyorum birşey Adet olcakmışım gibi geliyor. En büyük adet belirtim çenemde çıkan sivilcem ve aşırı acıyan göğüslerimdir. Bu ay göğüslerimde hiç birşey yok ama sivilcelerim çok çıktı. 2 3 tane. Normalde 1 tane çıkar.

Çok fazla akıntım yok farkedilecek kadar yok en azından.. ÖYle bekliyoruz iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…