Sabaha randevu aldım, doktora gideceğim, tahlil de yapar mutlaka. Öğleden sonra belli olur durumum. Kızlar dua edin nolur...
yha her akşam giren kızlar bugün benim inadıma gelmiolar hee
tugra yan gelip yatiodurkarpuz yata yata misali,bebek büyütüyo
phia tabletini almış uyuyakalmıştır dünki gibi
sunbalın kocası evdedir tv izliolardır
rose evinde pc yoktu kanımca.pazartesi görüşürüz demişti.
serenity gelmio zaten bikaç gündür.
tokoyay alttan izlio yazmio hatun
sevoo allah bilir napio :44:
angels42 günü geçtiği için aceba daha kaç hafta beklesem diye düşünüyordur
gvm1907 taze hamiş o uyyodur
yesalp,sanırım o da eşiyle tv felan izliodur
bebekdelisi erkenden yatmıştır
nur0993 yemek yiyodur bence :44:
inci61inci de bişeyler içiodur :26:
irmegan mısır patlatiodur
tatlıebbi kumanda elinde kanal değiştiriodur
kimi unuttum? :44:
ooo evet herkezin haklı sebepleri varmış gelmemek için...
mmlkk esraezgi süpersiniz kızlar. sohbete devam
2 gündür şeffaf olmayan beyaz kremsi bi akıntı geliyor benden sürekli.bat 24 daha erken ama ne biliyim.Göğüslerimde bi değişiklik yok.Ne şişlik,ne ağrı,ne koyulaşma.Kasıklarıma arada sızılar giriyor özellikle sol kasığıma.Kanama olduğu gecede sol kasığım ağrımıştı sabaha kadar.Ama ben yine de havala soğuyor üşütüyoruma bağlıyorum bu sızıları. Ovulasyon yapmıyorum artık.Silik çizgiler 2-3 gündür.Heyecan yapıyorum test saati gelince.2 gün önce elimde ovulasyon testi tatlı tatlı gülümserken yakaladım kendimi.Bi an elimdeki gebelik testi olsa dedim.Hemen bi tane yaptımTabiki bitanecikti çizgi...Dün eşim hep hamilelikten bahsediyosun unut artık şu konuyu diye kızdı bana.Testi de bu foruma girmemi de yasakladı. Testlerden vazgeçtim ama yapamam tabiki buraya girmeden.Ama ben girdiğimi söylemeyeceğim.3 adet gebelik testim var temizinden.Evimde beni bekliyor.Büyük ihtimal ikinci çizgiyi gördüğümde üçünü de yaparım gözlerime inanamadığım için. Bendeki dünya böyleydi haftasonu.İnşallah güzel haberlerle ümitlerimiz çiçek açar ve bende sizlere müjde veririm haftaya bugün...
2 gündür şeffaf olmayan beyaz kremsi bi akıntı geliyor benden sürekli.bat 24 daha erken ama ne biliyim.Göğüslerimde bi değişiklik yok.Ne şişlik,ne ağrı,ne koyulaşma.Kasıklarıma arada sızılar giriyor özellikle sol kasığıma.Kanama olduğu gecede sol kasığım ağrımıştı sabaha kadar.Ama ben yine de havala soğuyor üşütüyoruma bağlıyorum bu sızıları. Ovulasyon yapmıyorum artık.Silik çizgiler 2-3 gündür.Heyecan yapıyorum test saati gelince.2 gün önce elimde ovulasyon testi tatlı tatlı gülümserken yakaladım kendimi.Bi an elimdeki gebelik testi olsa dedim.Hemen bi tane yaptımTabiki bitanecikti çizgi...Dün eşim hep hamilelikten bahsediyosun unut artık şu konuyu diye kızdı bana.Testi de bu foruma girmemi de yasakladı. Testlerden vazgeçtim ama yapamam tabiki buraya girmeden.Ama ben girdiğimi söylemeyeceğim.3 adet gebelik testim var temizinden.Evimde beni bekliyor.Büyük ihtimal ikinci çizgiyi gördüğümde üçünü de yaparım gözlerime inanamadığım için. Bendeki dünya böyleydi haftasonu.İnşallah güzel haberlerle ümitlerimiz çiçek açar ve bende sizlere müjde veririm haftaya bugün...
benımde bat 25 i daha 10 gün var.ama gögüslerim belim kasıklarım ağrıyo. agzım sürekli kuruyor. hamilelik belirtileri var ama gene de umitlenmek istemiyorum bende inş hamileyizdir..
cnm ya rabbim tez vakitte bizlere de anne olmayı nasip eder inşallah. hiç üzülme moralini yüksek tut hayırlı bi zamanda hamiş kalcan inş. cnm ya bende listedeyim bakalım bu ay umutla bekliyoruz birşe sorcam cnm ben bu ovulasyon testi hiç kullanmadım sence kullanmalı mıyım öneriyo musun ben bi de pkoluyum adetlerim her zaman düzensiz olur bu yüzden kendim yumurtlama tarihini bilmiyorum kullanmalı mıyım ovu testi
inşallah hamilesindir cnm benim de 25 inşallah burda beraber güzel haberler veririz allah'ım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inş.
yha her akşam giren kızlar bugün benim inadıma gelmiolar hee
tugra yan gelip yatiodurkarpuz yata yata misali,bebek büyütüyo
phia tabletini almış uyuyakalmıştır dünki gibi
sunbalın kocası evdedir tv izliolardır
rose evinde pc yoktu kanımca.pazartesi görüşürüz demişti.
serenity gelmio zaten bikaç gündür.
tokoyay alttan izlio yazmio hatun
sevoo allah bilir napio :44:
angels42 günü geçtiği için aceba daha kaç hafta beklesem diye düşünüyordur
gvm1907 taze hamiş o uyyodur
yesalp,sanırım o da eşiyle tv felan izliodur
bebekdelisi erkenden yatmıştır
nur0993 yemek yiyodur bence :44:
inci61inci de bişeyler içiodur :26:
irmegan mısır patlatiodur
tatlıebbi kumanda elinde kanal değiştiriodur
kimi unuttum? :44:
ooo evet herkezin haklı sebepleri varmış gelmemek için...
mmlkk esraezgi süpersiniz kızlar. sohbete devam
ne yapıyorsunuz kızlar
ne yapıyorsunuz kızlar
Boş boş oturuyorum ben kahvaltı bile yapmadım sen napıyosn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?