Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Nur ve depp ne alemdesiniz kızlar test falan yaptınız mıı

yok canım daha test yapmadım ama sabah işe geldim başım döndü şimdide ayağa kalkınca hafif dönüyo tansiyonumu ölçtürdüm iyi çıktı açta değilim ama ara ara sancım gelip gidiyo :26:

vallaaaaa nassıı olduğumu ben bile bilmiyorum tubişimmmm

çok iyi anlıyorum tatlım seni...
az kaldı sabret

bu tuğra niye test yapmıyor

yapcak kuzu yaa yapcaakkk
testi yok şu an gızcaazın nasıl yapsın yoksa
kocişi getircek öğlen.
beklememiz lazım tatlım.

testi gelmicek olsa tepesine bende çökmezmiydim
bekleyelim bakalım enişte bey ne zaman gelicek

umarım o çok istediğimiz çift çizgili testi buraya koyarım kızlar:18:
peki tamam öğleni beklicez napalım
hehh taamm bekleeee

kızlarrr hadi yapın test yaaa..:).bol hamişli bir gün olur inşallahhhhhhhhhhhh...bizlerde geliriz arkadan..herkesin bebeği olsun bu ay ne güzel olur...

Yok gibi hissediyorum üzülmemek için :18:
tatlım benim her hamilelikte belirti olmazki?
hem kafanı rahatlatmak istemezmisin?
belki sevinçli sonucu alacaksın??
yapmadan bilemezsinki

yok canım daha test yapmadım ama sabah işe geldim başım döndü şimdide ayağa kalkınca hafif dönüyo tansiyonumu ölçtürdüm iyi çıktı açta değilim ama ara ara sancım gelip gidiyo :26:

tatlım bugün bat günün yapsana bi test nası duruyon beyaaa
bak öğlen tatili saati.
koş test al gel koş koşşş

umarım o çok istediğimiz çift çizgili testi buraya koyarım kızlar:18:

hehh taamm bekleeee

İNŞALLAHHHHHHHH
ben inanıyorum çıkacak o 2. çizgi.
sen benim gibi yetenekli değilsin.benim testim gibi 3 çıkaramayacagına göre 2 çıkartsanda yeterli olur

kızlarrr hadi yapın test yaaa..:).bol hamişli bir gün olur inşallahhhhhhhhhhhh...bizlerde geliriz arkadan..herkesin bebeği olsun bu ay ne güzel olur...

ahah bir arkadaşımızın daha adrenalinini yükseltmiş bulunuyoruz
begendinizmi yaptıgınızı hee

tuğram sen sigara içme yegenime dokunur
saka falan derken

ben gerçekten cok gerginim kızlarr:18::18:
ahhhh inşallah guzel haber veririmm

Beklemek çok zor. Elimde 1 tane nimo adlı bi test var. Kociş geçen ay almıştı. Geçen aydan arta kalan ama onun açıklamasında adetin geçmesi gerektiği yazıyor. Dün miratech i yaptım fosss çıktııııı Kociş beni parçalıcakkkk paralarımı testlerde yedin diyip benle dalga geçiyo moral vermeye çalışıo aklıncaaa

Ha bu arada kızlar, iç çamaşırımda dün gece 2 tane damlacık kan var. Çok minik. Ama gece oramı kaşıdım sanırım hayal meyal hatırlıyorumm ne iş yaaa çünkü iç çamaşırımın kenarında damlalar ne kadar anormalim yaaaaaaaaaaaaaa

Şimdi kirli sepetinden baktımmm kenarında değill tam ortalarında hani oraya denk gelen kısımda adet mi olacam yaaaa .ama gördüğümde saat 5 ti sabah.

Son düzenleme:

kızlarr napim yaa ikinci çizgiyi görememekten çok korkuyorum bu ay çok hazırlandım çünkü haya kırıklığı yaşamak istemiyorum hem daha erken değil mi :26:

kızlarr napim yaa ikinci çizgiyi görememekten çok korkuyorum bu ay çok hazırlandım çünkü haya kırıklığı yaşamak istemiyorum hem daha erken değil mi :26:

kuşum hiç de erken degil.
bugün bat günün.ve tam zamanı bence...
varsa çıkacaktır.

tubilosh ne güldüm sana üç tane çızgıyı nasıl becerdin gıı vala tebrik koyuyorum sana

ben inanıyorum canım...
sıkıntı yapma...
Rabbim ne hayırlıysa onu versin...
inşallah meleğin göbüşündedir.
amin dostummmmm
hadi canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz sen bana bakma testi ne zaman yapmak istiyorsan o zaman yap bitanesi

biliyorum hayatımmm
yapıcam zaten dun karar vermiştim bugun yapıcam die
Rabbim bilir doğru zamanını elimizden beklemekten başka bişi gelmez
bakalım testlerim gelsinde sonrasına bakarızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…