tubilosh ne güldüm sana üç tane çızgıyı nasıl becerdin gıı vala tebrik koyuyorum sana
kuşum hiç de erken degil.
bugün bat günün.ve tam zamanı bence...
varsa çıkacaktır.
kızlarr napim yaa ikinci çizgiyi görememekten çok korkuyorum bu ay çok hazırlandım çünkü haya kırıklığı yaşamak istemiyorumhem daha erken değil mi :26:
hehehhh ben çıkartırıııımmmm
çok sıktım kendimi ve başardım
darısı başınıza
ayyy çok heycanlandım şimdikk ama test alabilceğim bi eczane flan bşi yok ya çalıştığım yer mahrumiyet bölgesi gibigaza geldim şimdi tühh ama korkuyorumda ben yaa
ayyy çok heycanlandım şimdikk ama test alabilceğim bi eczane flan bşi yok ya çalıştığım yer mahrumiyet bölgesi gibigaza geldim şimdi tühh ama korkuyorumda ben yaa
kız senin bugun bat gununmuş yaa
benim daha 2 gun var yapıyım bir an önce diorum
millet 5 gun ömcesinden öğrendi yaa
ama dediğin gibi insan korkuyoo
ya yine tek cizgiyse diee ben bilee tırım tırıs korkuyorum
bakmaa böle fedailik yaptığımaa
ama senin gununmuşş yapman mantıklı olur die düşünüyorum
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallahh
hadi yaa yokmuu
eee napıcan ya?
hiçmi eczane yok yeaa.mahrumiyet bölgelerinde ilaç satılmazmı :26:
canım benim bir yanın aslında test yapmak istiyor ama negatifi görmekten korktuğun için diğer yanında yapma diyor sana cesaretini toplama zamanı biliyorumki anne olmak istiyorsun burdaki herkes anne olmak için çabalıyor umut kaybetmek yok negatifi görsen bile bundada bir hayır var deyip zamana bırakacaksın RABBİM en uygun zamanı bilir kimseyi evlat hasretiyle yakmaz
evet canımm bugün bat ama ben korkuyorum aslında belirtileirm var ama ben pskolojiktir yine deyip geçistiriyorum işte
aminn inşallah bakalım akşam olsunda bi kırmızıları görmessem kocişime aldırayim bi test
sen inanmadın sanki bana heeee
al bak bu benim testimm
Ayyy yapmasam mı acaba test :)) Günün hangi saati yapmalı ki :) Bide hangi testten alsam küü
Yapın artık uleeeennn
Ayyy yapmasam mı acaba test :)) Günün hangi saati yapmalı ki :) Bide hangi testten alsam küü
sıra sana da gelecek çekirgeeeeee
nihahahahhaha
sabah ilk idrarla yap canım daha etkili oluyor bence kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap canım psikolojik olarak yani:)
Kızlar halimi görmeyin bi taraftan iş yapıyorum bi taraftan sayfayı yenileyip sizleri takip ediyorum kaçırmayım gelişmeleri diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?