Demiiii:18::18::18::18:
YAPMASAMMI DİE BİŞİ YOKKK
gününd oldugun için özellikle beklemen gereken bir saat yok.varsa nezaman yapsan çıkacaktır.
geç döllenme hariç.geç döllenme olduysa adet sonrası bile hemen çıkmayabilir.
ama yapmakta fayda var tabi...
bebetime ve nova harici her markayı yapabilirsin...
aldınmı cevaplari hadi al artık len şu testii
ooo hamarat hatun seniii...
ben dha hiçbişi yapmadım.pijamalarımla oturuyrum
hamileyim ya kendimi yormuyorum
(eşim öyle diyor)
heç tedirgin olma kuzum sen ovü testlerinden alışıksın zaten canım zamanın geldiğinde çatır çatır yap şu testi nazlananlarada ders olsun
bu arada angels42 den haberi olan varmı test yapmış mı?
Şimdi işteyim de kardeşime söyleyim alıp gelsin bariSiz insanı heyecanlandırıyosunuz yaaa
kız senn cok fenasınn heeeeheç tedirgin olma kuzum sen ovü testlerinden alışıksın zaten canım zamanın geldiğinde çatır çatır yap şu testi nazlananlarada ders olsun
bu arada angels42 den haberi olan varmı test yapmış mı?
evetttttt bi zahmettt
ama varsa bilmek bizim de hakkımız
yoksa sıkıntı yok belirsiz beklemekten iyidir.
birdahaki aya bommmmba gibi hep beraber hazırlanıcazz...
hem birdahaki aya transfer olanlaaarrr beraber ateş ölçekmiii
bende çalışmalara başlıcam sanırım kasımda
nova kötü bı markamı ya benım evde ıkıtane var ben onlarla yaparım dıodum 4gun sonraaaa yapmayayımm mı:18:YAPMASAMMI DİE BİŞİ YOKKK
gününd oldugun için özellikle beklemen gereken bir saat yok.varsa nezaman yapsan çıkacaktır.
geç döllenme hariç.geç döllenme olduysa adet sonrası bile hemen çıkmayabilir.
ama yapmakta fayda var tabi...
bebetime ve nova harici her markayı yapabilirsin...
aldınmı cevaplari hadi al artık len şu testii
ooo hamarat hatun seniii...
ben dha hiçbişi yapmadım.pijamalarımla oturuyrum
hamileyim ya kendimi yormuyorum
(eşim öyle diyor)
Yok kız ben zamanı gelmeden de yaparım sanki negatifse bile bekleyince pozitif mi olacak ne yapım hayırlısı
evetttttt bi zahmettt
ama varsa bilmek bizim de hakkımız
yoksa sıkıntı yok belirsiz beklemekten iyidir.
birdahaki aya bommmmba gibi hep beraber hazırlanıcazz...
hem birdahaki aya transfer olanlaaarrr beraber ateş ölçekmiii
bende çalışmalara başlıcam sanırım kasımda
kız senn cok fenasınn heeee
nazlanıyoruzz hee ölemiii
ödüm patlıyo be benimm
önüümüzdeki aya kalırsamm bende ateş ölçücem sölemiştim daha evelden yafrii:26:
Gidim de ovu testi yapım bari canım çektiigerçi mmlkk arkadaştan sonra pek güvencim kalmadı ama neysee
aynen cnm benımde valla ama yap yap çıkıyormu sende çizzgi..ben yenıleırnı sıparıs bıle ettım roseee bıdhkı ayda denıycem sorna bırakıcm denemıycem yrnda dr gıdıcem baksın bı bnaabu neden devmlı cızgı cıkıomus bıde ayda 2-3 gun hep cektıgım ilişki sırasındada bnı rhtsız eden agrı neymıs bı baksın rahme, yumoşlara..:44:
İyi yapmışın canım benim durmak yok yola devam dr de iyi olmuş git güzelce baksın bakalımCanım cumartesi yaptığım pozitife yakındı biraz önce yaptım onda da silik çıktı çizgi anlamadım yani herkeste çıkıyo demekki
sen inanmadın sanki bana heeee
al bak bu benim testimm
doğru söylüyosun
insan hep çekiniyo korkuyo ya bu seferde olmadıysa diee
okadar haklısınki bakma bende çok korkuyorum
bu zamanda kadar testte almamıştım yapmıcam önceden die dayanamadım
artık 2 gun var yapım bitane dedim :18:
hakkımızda hayırlısı cnm
selam rose..uzun zaman sonra burada da karsılastik.bu ovu testlerinden hangisini önerirsin.birkac marka gördùm g.g da.bu ay da olmazsa bende almayi düsünüyorum daİyi yapmışın canım benim durmak yok yola devam dr de iyi olmuş git güzelce baksın bakalımCanım cumartesi yaptığım pozitife yakındı biraz önce yaptım onda da silik çıktı çizgi anlamadım yani herkeste çıkıyo demekki
kız senn cok fenasınn heeee
nazlanıyoruzz hee ölemiii
ödüm patlıyo be benimm
önüümüzdeki aya kalırsamm bende ateş ölçücem sölemiştim daha evelden yafrii:26:
selam rose..uzun zaman sonra burada da karsılastik.bu ovu testlerinden hangisini önerirsin.birkac marka gördùm g.g da.bu ay da olmazsa bende almayi düsünüyorum da
demekki ..cnm o zmn bizim bakıcagımız koyulugu cızgı cıkıp cıkmaması degıl oranı ve koyulugu. bakalm gelsın testler bu sefer takılmıcm cızgılere o kdrr en koyu cıktıgı gun değerlendirrcem tamda bayrama gelıo bayram bayramiş bşında olcaz biz tatil olması ıyı oldu aslında adam devamlı elımın altında varmı cnm sende belırtı fln ?? bak ben hastalanmadn oncekı gun gobegımn altı kasındı mınık mınık baloncuklar oluodu sankı ses gelıodu demek rhım duvarımın sesleriydi o yıkılıyorlaard sonraa kırmızıları gordum artık kendımı cok ıyı tanıdım vala bu ay ...inşallah sizler görmessiniz cnm kırmızıları rabbim duysun sesımıiiizii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?