hoşgeldin cnm
tamaaaaaaaaaammmm kızlaaar eczaneye ben gıder ve bır test alır canlı canlı sıze haber verırım canlarım benım
Kızlar ben geldim, geçmişi sonra okuyacağım. Bendeki son durum şu;
Sabah doktora gittim, vajinal ultrason ile muayene etti doktor. Biraz iltihap gördü o kahverengi leke ondan olabilirmiş, hcg testi de verdi her ihtimale karşı. Adetinle sökülür o az iltihap da dedi. Sonra tekrar gelirsin dedi. Kan sonucuma da az önce baktım internetten maalesef sonuç 1.1 negatif. Bu ay da nasip değilmiş, artık yarın adetimi bekleyeceğim. İnşallah da sizlerin güzel haberleri ile mutlu olacağım
Kocaman bi tek çizgi kızlar
üstelik hemen sonra kırmızım tesrih etti
üst üste beklenmedik anda
napalım hayırlısı böylemiş yapıcak bişey yok Rabbim doğru zamanda verecektir inşallah
artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Phia cım seninde yazını okudum arkadaşım
hayırlısı böyleymiş diorum hep
önümüzdeki ay birlikteyiz yine ne olursa olsun birbirimizin yanındayız
en güzel haberleri paylaştığımız gibi kötüleride paylaşıyoruz
ehhh artık bu ayı kapattık önümüzdeki maçlara bakalım demi ama
Hayır canım ilk defa öğrendim zaten yüksek olduğunu da.
Doktor da düşer dedi,Allah (c.c.) tan ümit kesilmez,bakarsın gelişir dedi.
Çarşamba tekrar gidicem işte.betahcg yükselmişse bebeğin sağlıklı olabilir dedi.
Bebeğimin tutunması için iğne verdi 10 tane.
hayırlısı olur inşallah.
gebelık testı yaptım kızlaaaaarrr. Tam belırgın olmasada sılık bı ıkıncı cızgı bellı bacılar...cok ümitlendım cooookkkkk
yawrruummm
phia aylaa ovu testi alalımm dioruzz
bide senle birlikte ateş ölçerizzz
ne diosunn
çok sıkı calışıyoruz önümüzdeki aya haberin ossunn heeeeeee
Ne alınıyorrrr neeee
resiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar ben geldim, geçmişi sonra okuyacağım. Bendeki son durum şu;
Sabah doktora gittim, vajinal ultrason ile muayene etti doktor. Biraz iltihap gördü o kahverengi leke ondan olabilirmiş, hcg testi de verdi her ihtimale karşı. Adetinle sökülür o az iltihap da dedi. Sonra tekrar gelirsin dedi. Kan sonucuma da az önce baktım internetten maalesef sonuç 1.1 negatif. Bu ay da nasip değilmiş, artık yarın adetimi bekleyeceğim. İnşallah da sizlerin güzel haberleri ile mutlu olacağım
Kocaman bi tek çizgi kızlar
üstelik hemen sonra kırmızım tesrih etti
üst üste beklenmedik anda
napalım hayırlısı böylemiş yapıcak bişey yok Rabbim doğru zamanda verecektir inşallah
artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Phia cım seninde yazını okudum arkadaşım
hayırlısı böyleymiş diorum hep
önümüzdeki ay birlikteyiz yine ne olursa olsun birbirimizin yanındayız
en güzel haberleri paylaştığımız gibi kötüleride paylaşıyoruz
ehhh artık bu ayı kapattık önümüzdeki maçlara bakalım demi ama
gebelık testı yaptım kızlaaaaarrr. tam belırgın olmasada sılık bı ıkıncı cızgı bellı bacılar...cok ümitlendım cooookkkkk
gebelık testı yaptım kızlaaaaarrr. tam belırgın olmasada sılık bı ıkıncı cızgı bellı bacılar...cok ümitlendım cooookkkkk
be güsell ne güzelll resim koysan yaa bizeeeegebelık testı yaptım kızlaaaaarrr. tam belırgın olmasada sılık bı ıkıncı cızgı bellı bacılar...cok ümitlendım cooookkkkk
hee gelecek ayy çok fenaa geliyoruzz gümbürr gümbürrrrrrhayırlı haberlerle gel inşallah canımcımm
phiam nasılsın tatlım;;?
ben biliyorum gelecek ay ben yalnız kalmiiim die bana kıyak geçtiniz hepiniz dimiiii
hep beraber bebiş haberi alcaz kasımda inşallahhhh
ateşin kaç tı bugün canım?düşüşe geçtimi?
kuzummmmmm
varmısın gelecek ay beraber hamiş olmayaaaa
kocişe diom kırmızılar gelsin hemen keçi boynuzu alcam sana
bende ov.testi...
yok sen hapı yutmuşun zaten gerek yok dio.
Allahım yaaa sıyırmış adambenim haberim yokken bişimi yaptı ki bukadar emin...
phia ve sen de ov.testi alıcaksınız sanırım?
bende aliim beraber yapalım hee :)
süper olcak gelecek ayyy
negatif canmm maalesef ...bide aynı anda kırmızı kartı yedimm şaka gibi dimitest yapan dıger arkadaslarımız ne yaptııııı
kızlar maalesef benım telefonumundan gönderemıyorum maalesef...ama vallada bıllada ıkıncı cızgı cok hafıfden kendını bellı ettı..daha bat bugün dıye heralde tam belırgın degıl..yarında kırmızım gelmesse doktora gıdıp kan testı yapacam kızlaarr...gözlerıme ınanamıyorum testı atmaya kıyamıyorumm..
hani senin kardeş getiriodu ne işş?
evet fottooo istiyoruzzsilik çizgi gebelik demek hadi gözümiz aydınnn canımmm
canım atma testi nie atiosuki
benim oğlumunki halen duruyor 2 yıllık
pc nin camerası yokmu onla çeksene?
yada foto makinen?
Ovu testi ovuuuSana lazım değil, git sen gebelik testi al hele kızııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?