Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

aminnnn yawrummm dilerim hepimizin çabası ortak
dilerimbebişleriii en kısa zamanda gelir

hahhaha testi saklıyosunn dimi
bende saklarımm kesinn bi görümde su çift cizgiyii vitrine bile koyarımm
hahahahhaha

sen koyarsın anacım
harbiden insan kıyamıyor atmaya...

phia noldu baktınmı sende ovu testlerinee
kafam karıştı 30luk alalım dimi

tubiş sende al gülüm hep birliktee işeye işeye geciririz ayı artık hahahaha

bu arada
test yapınnn ulennnnnnnnnnnnn

canım geçenlerde 20 ov testi ve 6 gebelik 19.90 dı karggo dahil.
laboquik
ondan mı alsak :44:
kızlar denedım beceremedım yaaaaaa...yarın doktora gıdıp kan aldırcam hemde yıne gebelık testı alcam yarın belkı daha belırgın olur

pöffff bi resim çekemedin beaaa
neyse kan sonucunu bekleriz bizde napalım :97:

ebbicim hadi inş bebişin seninledir çok güzel bi haber senden msj bekliodum çıkıcam şimdi

tatlım sagolasın..bugün yarın önemlı günler..yarına kadar kırmızı sürprızı olmassa ( kı ben hayal görüyorsam) yarın yenıden test yapacam bıtanem..haberlerı sızlerle paylasmaktan cok mutlu oluyorum sagolun arkadaslar..ıyıkı varsınız

Kasım'a bomba gibi geliyoruz vallaa Ovuleri de alalım bugün, kaçlı alacağımı seçemedim hala yaa :44: Kaç tane alsak ki? Tubiş Gnc Coenzyme Q-10 da alın canım alabilirseniz. Eşlerinizle beraber kullanın. Bu hüzre yenileyici yazmıştım önceden, her insan kullanabiliyor. Biz gebelik düşünen çiftler için de faydalı
Bu arada ateşimi yazıyorum canım;

ÖLÇÜM SAATİ 6.20

20. Gün ---> 36.5
21. Gün ---> 36.6
22. Gün ---> 36.5
23. Gün ---> 36.6
24. Gün ---> 36.6
25. Gün ---> 36.9 (Yaklaşık 1 saatlik uyku sonunda olan)
26. Gün ---> 36.6

BAT Günü ->

yaaaa hıc sorma tatlım yaa..kanı yarın verım..ve yıne gebelık testı yapım..su resım cekmesını bı ögrenım hemen yollıcam canısı

sen koyarsın anacım
harbiden insan kıyamıyor atmaya...

canım geçenlerde 20 ov testi ve 6 gebelik 19.90 dı karggo dahil.
laboquik
ondan mı alsak :44:

ondan var hala bakıyorum suandaa
20 tane yetermi ki sen tecrübelisin balımmm
ne zamn yapmaya başlıcazz adet biterr bitmezmii??

bende şimdi panik oldum günüm yarrın ama umutlu değilim bendemi ovü testi alsam benim regl düzensiz bana iyi olur heralde.

tubiş ben ondan aldım 20 ovi 6gebelik olanından sipariş ettım yarın yada dıer gun gelır heraldee..bu ayda denıyelım bakalım...sen baslıyormusun bırdahakı ay çalışmaya canım?

tubiş ben ondan aldım 20 ovi 6gebelik olanından sipariş ettım yarın yada dıer gun gelır heraldee..bu ayda denıyelım bakalım...sen baslıyormusun bırdahakı ay çalışmaya canım?

şu 28 ekim geçsin kırmızıları görürsem bende alıcam muhakkak.. bu aydan heeeç ümidim yok zatennnn o yüzden şimdiden araştırsam iyi olur galibaaaa

canım hayırlısı olsun bu ayı sende es geçtin demek bende hücre yenileyici ilacın adını soracaktım sana iyi denk geldi bende alayım bari ondan bu arada geçmişteki yazıyı okurken yanlış görmediysem bugün doğum günü sanırım

iyi ki doğdun iyi ki varsın phiacım bu doğumgünündeki dileğinin bir sonraki ay gerçekleşmesi dileğiylee nice mutlu yıllara nice mutlu yaşlara sevdiklerinle sağlıkla mutlulukla...

tamamm alalım o dediğin vitamein gibi bişi dii dimi daha evelde sölemiştin hatırlıyorumm
bu ovu testini secemedim bi turlu sanki ağzı dili var anlamadım
benimde bugunku ateşim ölçmuştum

1.gun .....36.7

Ayyy, evet canımcım, doğumgünüm bugün benim, çok sağolll Bu güzel ve içten dileklerin için çok teşekkür ederim canımcım, inşallah kabul olur canım, Amin

tamamm alalım o dediğin vitamein gibi bişi dii dimi daha evelde sölemiştin hatırlıyorumm
bu ovu testini secemedim bi turlu sanki ağzı dili var anlamadım
benimde bugunku ateşim ölçmuştum

1.gun .....36.7

Evet canım, yaşam takviyesi, desteği diyelim. Hücre yenileyici bu. Gnc her ayın ilk 7 günü indirimli oluyor ama, siz geç kalmayın, yumoş zamanınız geçmeden başlayın. 2. kutuyu falan indirimde alırsınız olmazsa. GNC markanın Coenzym Q10 bizim içtiğimiz, 50 mg, 60 kapsül olanından

demekki az uyudugun için yüksek çıkmış o gün :44:
neyse bakalım düşüşe geçcekmi...

kaçlı alalım cnm testleri?
ben daha hiç kullanmadım da ilk kullancam :26:

yaaaa hıc sorma tatlım yaa..kanı yarın verım..ve yıne gebelık testı yapım..su resım cekmesını bı ögrenım hemen yollıcam canısı

tamam kuzu yapabildiğinde ekle bakalımm
yarın da güzel sonuçlarını alıcaz inşallahhhh

ondan var hala bakıyorum suandaa
20 tane yetermi ki sen tecrübelisin balımmm
ne zamn yapmaya başlıcazz adet biterr bitmezmii??

bilmem ki canım kaçlı alalım?
ne zaman başlanıo bilmiom kiiii :26:

allah ın izniyle inşallah başlamak istiyorum tatlım.
gerçi eşime göre ben şu an hamileyim de bakma sen

şu 28 ekim geçsin kırmızıları görürsem bende alıcam muhakkak.. bu aydan heeeç ümidim yok zatennnn o yüzden şimdiden araştırsam iyi olur galibaaaa

oohhh süper ya hep beraber testlenelim bu ayyy
o bebişler gelecekkkkk

önemli değill şekerimm
,bu arada kızlar bende bu ay ovu testi kullandımm ilk teste ikinciyi yakalamıştım ve değerlendrdik tabisi

amin canım insallah..herseyın hayırlısı ınsallah...bellımı olur valla hamılede olabılırsın yanı...kırmızın gelmedımı canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…