Kocaman bi tek çizgi kızlar
üstelik hemen sonra kırmızım tesrih etti
üst üste beklenmedik anda
napalım hayırlısı böylemiş yapıcak bişey yok Rabbim doğru zamanda verecektir inşallah
artık sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Phia cım seninde yazını okudum arkadaşım
hayırlısı böyleymiş diorum hep
önümüzdeki ay birlikteyiz yine ne olursa olsun birbirimizin yanındayız
en güzel haberleri paylaştığımız gibi kötüleride paylaşıyoruz
ehhh artık bu ayı kapattık önümüzdeki maçlara bakalım demi ama
sen haöiş olda biz yıne birlikte oluruz gülüm merak etmee
aynenn neticeyi öğrendik önümüze bakıcaz artık cnm
aynenn önümzdeki ay kaldığımız yerden devamm
ben tekrar yapsamda bişi değişmez tatlım aynı anda kırmızı kartı yedimm kütttt dieeee
sen devam et takipteyimmm cnm
Kuzucum bende geçen ay test yapmıştım ardından kırımızılar gelmişti. Ne hikmetse. Hayırlısı olsun bir dahaki aya inşallah.
canım benim arkadaşımında kesesi gözükmemişti. O da çok korkmuştu düşecek diye. 326 çıkmıştı sanırım. 2 gün sonra gitti keseyi gördüler. 2 hafta sonrada kalp atışlarını inşallah duyacaklar.
Umudunu kaybetme. Dua et. Ha olmazsada Allah tan herşey. Bir dahaki aya inşallah. bu dediğim arkadaşımında 1 düşüğü olmuştu. Umudunu kaybetmedi. Öpüyorum senii
canım allah tan ümit kesilmez sen yat istirahatine dikkat et.iğne ve ilaçlarını düzenli kullan inş. bebişin sana sımsıkı tutunacaktır
hayırlısı olsun çok geçmiş olsun sen ilaçlarını kullan rabbine güven doğacaksa eğer buna hiç kimse mani olamaz canım kendini üzüp stres yapma
ayyyy canımm nasıl olmuş o öyle daha iki gün vardı dimi hayırlısı olsun nasip değilmiş inş hayırlızamanda bebişin gelecektir canım
Hayır canım ilk defa öğrendim zaten yüksek olduğunu da.
Doktor da düşer dedi,Allah (c.c.) tan ümit kesilmez,bakarsın gelişir dedi.
Çarşamba tekrar gidicem işte.betahcg yükselmişse bebeğin sağlıklı olabilir dedi.
Bebeğimin tutunması için iğne verdi 10 tane.
hayırlısı olur inşallah.
Herkese selam öncelikle.
Cumartesi günü test yaptım.Çift çizgiyi gördüm.Pazar size yazayım,resmini de atayım dedim ama acele etmek istemedim.
Bugün sabah da doktoruma gittim.Ultrasonda gözükmedi kese.Kan testinde 101 çıktı betahcg.
Ama troid hormonum da yüksekmiş.%80 bu gebelik düşükle sonuçlanır dedi.
Bi sürü ilaç,iğne verdi.
Moral çok kötü benim.Çok ağladım.
Neyse hayırlısı yaradanımdan...
Sizden ne haber?Var mı yeni hamişler?
canım yazdıklarınızı okuyorum da çok cevap veremiyorum biraz rahatsızım bugün belim ağrıyor
ayyyyy duvar gibi aynı anda geldi oda önüme dikildi
napalım hayırlı böleymiş cnm
sen haöiş olda biz yıne birlikte oluruz gülüm merak etmee
aynenn neticeyi öğrendik önümüze bakıcaz artık cnm
aynenn önümzdeki ay kaldığımız yerden devamm
ben tekrar yapsamda bişi değişmez tatlım aynı anda kırmızı kartı yedimm kütttt dieeee
sen devam et takipteyimmm cnm
Hayırlısı böyleymiş bu ay bizler için. Kesinlikle söylediklerine katılıyorum canım, iyi günde kötü günde her daim bizim arkadaşlığımızBu ay maçlar ev sahibi takımdaydı, önümüzdeki ay deplasmandayız, yumoşlar bayramda olur benim, annemlerde, memlekette maç yapacaz bakalım
duygulanma kızzzz kıyamammoyy çok duygulandım kiiii
ayyyyy duvar gibi aynı anda geldi oda önüme dikildi
napalım hayırlı böleymiş cnm
hayırlısı olsun canım üzüldüm ama bebeğim ya keşke çift çıksaydıiyi bari
dilerim orası uğurlu gelsin sana arkadaşım
duygulanma kızzzz kıyamamm
Canım ovu testi kullnmışmıydııınn
Canım, tebrik ederim. Sakın kötü düşünme, ümidini yitirme hiç. İğnelerin işe yarayacaktır inşallah. Ama bir süre hiç kıpırdamaksızın yat, uzan hep, ayaklarının altına kat kat yastık koy, öyle dinlen hep
hayırlısı olsun canım üzüldüm ama bebeğim ya keşke çift çıksaydı
Canım ovu testi kullnmışmıydııınn
yok tatlım kullanmadım
hayırlısı buymuş kuşumm napalım elden bişey gelmiyo
Aaa, ovu testi demişken, bu ay ben de alayım. Hangi markayı alayım kızlar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?