Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Hayırlısı böyleymiş bu ay bizler için. Kesinlikle söylediklerine katılıyorum canım, iyi günde kötü günde her daim bizim arkadaşlığımız Bu ay maçlar ev sahibi takımdaydı, önümüzdeki ay deplasmandayız, yumoşlar bayramda olur benim, annemlerde, memlekette maç yapacaz bakalım

oyy çok duygulandım kiiii

Çok teşekkürler canım.Tabi orası öyle Hayırlısı Allah tan. Üzüldüm işte bi an doktor öyle söyleyince...

canım allah tan ümit kesilmez sen yat istirahatine dikkat et.iğne ve ilaçlarını düzenli kullan inş. bebişin sana sımsıkı tutunacaktır

İnşallah canım.Çok teşekkürler.

Çok sağol canım.

Bak umut var yine sen de kaybetme umudunu pozitif düşün çarşamba günü güzel haberi alırsın inşallah
Bu troidden bende korkuyorum yaa bende de nodül var hormonlarım normaldi en son ama şimdi bilmiyorum hamilelikde yükselir demişlerdi bana da

Canım, tebrik ederim. Sakın kötü düşünme, ümidini yitirme hiç. İğnelerin işe yarayacaktır inşallah. Ama bir süre hiç kıpırdamaksızın yat, uzan hep, ayaklarının altına kat kat yastık koy, öyle dinlen hep

canım yazdıklarınızı okuyorum da çok cevap veremiyorum biraz rahatsızım bugün belim ağrıyor

geçmiş olsun canım eve gidince dinlen

ayyyyy duvar gibi aynı anda geldi oda önüme dikildi
napalım hayırlı böleymiş cnm

öyle tabii en azından bekletmedi gösterdi kendini

bakalım yarın buyuk gün

iyi bari
dilerim orası uğurlu gelsin sana arkadaşım
oyy çok duygulandım kiiii
duygulanma kızzzz kıyamamm

canm benim inşallah ı ilaçlar ve iğneler işe yarar vee
sağlıklaa tutunur miniğin
dualrım seninle sakın moralini bozma ve bol bol dinlenn
mümkünse kıpırdama bilee sen yeterki iyi ol tamam mı?

Teşekkürler canım.İnşallah iğneler ilaçlar işe yarar rabbimin izniyle.
Çalışıyorum da şuan işteyim.
Evde olsam dinlencem ama.
İğneler de seni yürütmeyecek kadar yakıcak haberin olsun dedi.
Saat 4 gibi de iğne yaptırcam inş.sonra ev ve dinlenme zamanı.

Kız Tuğram, bu ay gel biz de alalım şu ovu testini, gözümüz çift çizgi görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…