Canım sen ne zaman geldin de bi de uykun geldi bakayım
kızlar sizle bişey paylaşmak isterımmmm bu ovi.testlerinizi sabah akşam yapınnn 10 gunden sonraaa dun 11.gündü öğlen 3te yaptıgımla akşam 00.45te yaptıgım arasındakı farka bakın...
mmlk canım gece yaptıqın testte su oranına dikkat ettinmi?
merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz :)
merhabalar,
dün akşam bir arkadaşımın gebelik haberini aldım ve hayretler içerisinde kaldım. 5 aylık hamileymiş ama hiçbir belirti yaşamadan. anlamamış bile. üstelik iki çocuk annesi. doktora gittiğinde bebeğin cinsiyetini bile öğrenmiş :) hamilelik 4 ay sürecek diyor
çok şaşırdım ya.. hey Allahım sen nelere kadirsin..
ekledim cnm inşallah hiç gelmez o tarih
Canım, nasıl yani? Adet falan olmamıştır ama, nasıl farketmedi ki, ilginç yani :26:
valla ben de çok şaşırdım ama bu aya kadar hiçbir belirti olmamış, sessiz sedasız büyümüş cimcime.. 3 gün önce dr a gidince hamile olduğunu, 5 aylık olduğunu, kızı olacağını öğrenmiş. 2 çocuk doğurdu. acemi de değil. istanbulda yaşıyor ve meslektaşım. yani hiç doğum yapmamış olur, köyde falan olur dr olmaz, imkan yoktur gidemez, ya da bilinçsiz olur anlamaz ama hiçbiri değil.. Rabbimin işi işte.. arka arkaya 2 doğum yaptığı için muhtemelen bunu istemeyecekti. rabbim de öyle bir saklamış ki. dünyaya gelmeye nasibi varmış ötesi yok....
bize de kıssa olsun diye paylaştım.. hatırlayalım. rabbim ol derse olacak, bebişlerimiz gelecek.. gerisi boş çaba...
Çok şaşırdımm inan kiii 5 aylık hamile hiç mi karnı büyümemiş ne biliyimmm imkansız deil işte hiç bişeyyyyyyyyyy.BAT 3 EKİMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?