hımmm anladım cnm çok sağol devlette yapmazlar sanırrım yarın dimi özelemi gitmem lazım laboratuar dedğin yere nerde gitmeliyim pekiiiiiiiii
Ne testi dicem ve nasıl bişey blgin varmı cnm???
Kzlr bnm yumurtlama gunum olmadigi halde akintim yogun neden sizce?
Ne testi dicem ve nasıl bişey blgin varmı cnm???
Hadi bakalım canım inşallah seninle güzel bir başlangıç yaparızTest yapacak mısın?[/QUOTE Canım inşallah başlangıcı ben yaparım,listedeki diğer isimlerde peşimden gelir :) Heyecanla bekliyorum bende! Günüm 1-2 gün geçtikten sonra yapayım diyorum testi.Son 1,5 yıldır hep hayal kırıklığı olduğu için hemen yapmk istemiyorum.
bu ay riske atmicam 8 10 12 14 16 18 gidicem ovulasyon testinide yapıcam bakalım sonuç ne çıkacak
Canım inşallah başlangıcı ben yaparım,listedeki diğer isimlerde peşimden gelir :) Heyecanla bekliyorum bende! Günüm 1-2 gün geçtikten sonra yapayım diyorum testi.Son 1,5 yıldır hep hayal kırıklığı olduğu için hemen yapmk istemiyorum.
Kızlar bu ay bende ovulasyon testi aldım ama benim hep koyuya yakın nerdeyse digeri ile aynı renkte ne anlama geliyo bu galiba testler bozuk değil mı
Canııımmm, hadi bakalım hayırlısı inşallah
Canım yaa, ben de geçen ay öyle denemiştim, hatta bazen art arda, çok ümitliydim ama bizim spoşlarla yumoşlar buluşamadı gitti yaaaO yüzden ben bu ay ovu günümde 3-4 gün arka arkaya deneyeceğim. (Çünkü bu spoşların sağı solu belli olmuyormuş, 36 saat falan dayanamayabiliyorlarmış) Hatta dün gece oldu, bu sabah 6 da oldu, yarın akşam ve de öbür akşam bir daha bakalım kısmet artık ne diyeyim
arkadaşlar ne yapmalıyım sizce eşimde bende doktora gittik ikimizde sağlıklıyız ama bebişimiz olmuyor.her şeyi denedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?