Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

selam canım benim batı 10 ekim yaparmısın
nasılsınız kızlar batları yakın olanlarda var mı belirti falan

hu huuuuuuuuuuuu kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar
anlaşıldı bu topikte herkes uykucu çıktı yada kocişlerle çalışmadalar sürekli gece uykusu kaçan fln yok mu aranızda yahu??

hu huuuuuuuuuuuu kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar
anlaşıldı bu topikte herkes uykucu çıktı yada kocişlerle çalışmadalar sürekli gece uykusu kaçan fln yok mu aranızda yahu??

Ben burdayıiiim Kocacim uyudu malum ben beklemedeyim. Elimde tablet pc, sol tarafıma yatmış yazıyorum işte

tatlım benimde bir arkadaşım var 31 32 yaslında bir yıldan fazla denediler sonunda 9 ay önce bebği oldu adet görmeyi bekliodu ria taktıracaktı süt koruyo falan derken hiç adet olmamıştı şimdi hamileymiş 3 aylık yani stres yapmıcan çocuk olayını aklımızfdan çıkarmamız lazım ama bence biz bunu yapamayız

bugün çok şey kaçırmışım yaa çok işim vadı bügün yeni girebildim artık yarın yakalarım muhabbetleri

hu hu... benim kociş de ankara yolunda. ben de kardeşimle evdeyim bu gece.. önemli günler de bitti sayılır.. hesap şaşmassa 11. gün bat. beklemeye geçme zamanı geldi sanırım..

Gunaydın kızlarrr....
amanın baksennn dun gece doluymuş buralar bende uykusuz hanımlardanım kimse yoktur die gelmedim foruma
bidahakine ilk işim buraya gelmek olsun
tabi bugun pazar kimsecikler olmazzz

pzarı değerlendirin bol bol çalışın hadi bakimm

Gerekli bütün tedbirler tarafımdan alınmış bulunulmakta:
1.Meryem Suresi'nin dökümü alındı.Bugün akşam başlıyorum inşallah.
2.Bebek de bebek diye akşama kadar düşünmüyorum.İş-ev-ders derken yorgunluktan düşünmeye vakit kalmıyor çok şükür.
3.Folic plusumu da içiyorum düzenli bi şekilde.
4.Ağrı kesici-antibiyotik-kas gevşeticiler elveda....
5.Koyu renkli yeşil sebzeler daha çok buzdolabımda.
6.Ovulasyon testlerimde dün elime ulaştı.Salı günü test1...
7.Ayaktan silkelenme konusunda kararsızım
8.Dualarım tüm anne adaylarıyla :)

İYİ PAZARLAR HEPİNİZE....

Hadi bakalımmm inşallah güzel haberlerini bekliyoruzz...

Canım bi tanesini unutmusun heyecan yok misafiri atlamışın en önemlisini

Canım bi tanesini unutmusun heyecan yok misafiri atlamışın en önemlisini

Aman aman o kalsın.Evi fok götürüyor.Yemeği bile eşimle nöbetleşe yapıyoruz.İstemem 1 Aralık'a kadar misafir falan.Vaktim olsa annemi görmeye giderim 2 mahalle öteye ): Kimseye hizmet edecek ve hazırlık yapacak zamanım yok bu aralar.Uykumu alabildiğime şükrediyorum...

Selam hanımlar nasılsınız bakalım

Bugünümüze çok şükür.Sevdiğim bi eşim var,onun da sevdiği bi işi var.Onunla pazar günün 7de kalkıp işyerine gelip vakit geçirecek kadar sağlığım var.Hava da güzel.Ortam da sakin.Karnım da tok.Sade kahvem de önümde.Dersime çalışabiliyorum.Keyfim beyde yok Sende ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…