Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

neden korkuyorsun canım

adet olacakmışım gibi karnım hafif ağrıyo bugün sol tarafımdada batma var

tatlım bence idrar testine fazla güvenme...fortelı bı yap bakallım ne cıkacak bır gün daha bekle sonra kan testı yap bence o daha kesın sonuc verıyor..ben güvenmıyorum sahsen su testlere

yorumun içinde çok tesekkür ederim
kafam karıştı ovulasyon günümün kayması olayların akışını değiştirdi

kızlar ben kaçar bgn işten biraz erken çıkıyorum.kocişşle alışverişe çıkacağız gelebilirsem akşama uğrarım.

öptim hepinizi

canım haptan sonra hemen hamile kalnda var kullandığı süre kadar bekleyende var bence dra git yada kan testi yaptır belli olmazgeç döllenmede olabilir

Sağolun :) Ben ekim ayının başında kan tahlili yaptırmıştım şüphelerim var diye,ama negatifti o zaman 10 gün filan oldu.. Şimdi de acaba çıkmaz mı yine gitmesem mi diyorum,doktora gitmemi önerir misiniz yoksa gidip özel kan tahlili mi yaptırayım

kızlaar bende çıkıyorum akşama girebilirsem görüşürüz.. bugünüde hamişsiz kapattık yarın topikte hamiş patlaması olsun İnşallaaaaaaaaaahhh............

bence dra git zaten ordada bu test yapılr hemde muayeneni olursun bi taşla ikikuş misali

arkadaşım ben de evlenelı tam 1 yıl oldu bısde başlarda korunuyoduk hapla çevremden duyduklarımdan dolayı hapı 4-5 ay sonra bıraktım doğal yöntemle korunmaya devam ettım .bisde 3 aydır korunmuyoruz ama hapla korunanlardan yapılan yorumlara göre hap olayı hamişliği 1 yıl ertelemeye neden oluyormuş bende onların yalancısıyım eğer bu ay hamiş kalırsam bu tezde çürüyecek her ne derlerse desınler bıs çalışalım testlerımzı yapalım derım adetınde gecıkmiş bence yapmalısın bi idrar testi :)

sunbal çocuk küçük olduğu için testte çıkmıyorsa ultrasonda da görünmez zaten diye diyorum doktora gitmesem mi acaba :)

Bedesten,benim adetim hiç gecikmez zaten bu ay ilk kez denedik,eylülde 5 gün önce adet oldum sadece oda strestendi,eşim işten ayrılmıştı o yüzden.. 15 gündür belim çatlıyor sanki,onun dışında da göğüslerimde bezeler oluştu gibi,işte adetim gecikti birde yine lekelenmem olunca böyle açık renkli,ne yapsam bilemedim ama inşallah darısı hepimize,bir kere anneliği tattım uzun yıllar oldu,rabbim bir daha nasip eder inşallah :)

aşağıda hepiniz beklionuz bana bi yorum yazmadınız

ya sitemlerimi yolluyorum sizeee niye böyle yapıonuz bana

benımde kasıklarım agrıyo ama adet olcak gıbı degıl..sen kafana takma canım...ınsallah gecıcı bı durumdur ...bende dün öyle olmustu hemen patıklerı gıyındım belımı sardım gectı agrılarım..sımdı sadece hafıf batma oluyo kasıklarımda ınsallah senın sancıların adet sanccıların degıldır.positif düsün bitanem.... ne demek canım herzaman

Ben de bu ay umutluyum kendimden geçen aya göre bakalım cuma günü tekrar yapım test

yap tatlım yap..umudunu kaybetme..bende bu ay cok tuhafdı kırmızılarda gecıktı ınsallah güzel bıseyın habercısıdır..senın ıcınde cok dua edecegım canım..umarım bebegın senınledır

canımcım pozitif düşüne düşüğne şu olayı pozitife bağlayamadım gitti
a
slındabugün kan testi yaptıracaktımda üşendim gitmeye

yap tatlım yap..umudunu kaybetme..bende bu ay cok tuhafdı kırmızılarda gecıktı ınsallah güzel bıseyın habercısıdır..senın ıcınde cok dua edecegım canım..umarım bebegın senınledır

kızz sen çift cizgiyimi yakaladınnnnn..=)))
ben neler kaçırmışım bee bugunn
hayırlı olsun tebrikler cnm benmm

kızz sen çift cizgiyimi yakaladınnnnn..=)))
ben neler kaçırmışım bee bugunn
hayırlı olsun tebrikler cnm benmm

tam cıft cızgı degıl canım yıne sılık dünki test gibi..yarın sabah bellı olur artık olmassa doktora gıdım dıyorum yarın artık...bısey kacırmadın canım bugün...ınsallah yarın ıyı haber olurda tebrık edersın..sen neler yaptın

üsenme üsenme kız ya bebegın senınleyse...mutlulugunu ertelemeye neden varmı canıkom

mutsuzluğa dalmak istemiom içimdeki ses ban hamişsin dio güvenimmi ona yadaben öyle olmasını istiyorum yarın olmazsa perşembe kan testi sabah erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…