neden korkuyorsun canım
tatlım bence idrar testine fazla güvenme...fortelı bı yap bakallım ne cıkacak bır gün daha bekle sonra kan testı yap bence o daha kesın sonuc verıyor..ben güvenmıyorum sahsen su testlere
dılım damagımın kuruması 2 -3 gündür varda iste bakalım..evet canım öyle baktınmı positif ama ınsan yıne dedırgın oluyo...sen neler yaptın
Merhaba bayanlar :)
11 aylık evliyim, (2. evliliğim) bir kızım var 2004 doğumlu ve 2. bebek için eylül ayında çalışmalara başladık :) SAT 13 eylül,adetim 4 gün gecikti sabah test yaptım negatif.. aşırı bel ağrılarım var,adetimin geciktiği 2. gün ve bugün,pembe-kahverengi akıntım oldu,ne düşünüyorsunuz? 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım,3 ay oldu bırakalı ama korunmayı eylülde bıraktık,adetim normalde gecikmez,şüpheliyim ama sizlerden de fikir istiyorum,bir çok topic okudum burda ama yine de ne yapsam bilemedim :)
Yorum bekliyorum hadi ama
Sağolun :) Ben ekim ayının başında kan tahlili yaptırmıştım şüphelerim var diye,ama negatifti o zaman 10 gün filan oldu.. Şimdi de acaba çıkmaz mı yine gitmesem mi diyorum,doktora gitmemi önerir misiniz yoksa gidip özel kan tahlili mi yaptırayım
Merhaba bayanlar :)
11 aylık evliyim, (2. evliliğim) bir kızım var 2004 doğumlu ve 2. bebek için eylül ayında çalışmalara başladık :) SAT 13 eylül,adetim 4 gün gecikti sabah test yaptım negatif.. aşırı bel ağrılarım var,adetimin geciktiği 2. gün ve bugün,pembe-kahverengi akıntım oldu,ne düşünüyorsunuz? 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım,3 ay oldu bırakalı ama korunmayı eylülde bıraktık,adetim normalde gecikmez,şüpheliyim ama sizlerden de fikir istiyorum,bir çok topic okudum burda ama yine de ne yapsam bilemedim :)
kızlaar bende çıkıyorum akşama girebilirsem görüşürüz.. bugünüde hamişsiz kapattıkyarın topikte hamiş patlaması olsun İnşallaaaaaaaaaahhh............
arkadaşım ben de evlenelı tam 1 yıl oldu bısde başlarda korunuyoduk hapla çevremden duyduklarımdan dolayı hapı 4-5 ay sonra bıraktım doğal yöntemle korunmaya devam ettım .bisde 3 aydır korunmuyoruz ama hapla korunanlardan yapılan yorumlara göre hap olayı hamişliği 1 yıl ertelemeye neden oluyormuş bende onların yalancısıyım eğer bu ay hamiş kalırsam bu tezde çürüyecek her ne derlerse desınler bıs çalışalım testlerımzı yapalım derım adetınde gecıkmiş bence yapmalısın bi idrar testi :)
adet olacakmışım gibi karnım hafif ağrıyo bugün sol tarafımdada batma var
yorumun içinde çok tesekkür ederim
kafam karıştı ovulasyon günümün kayması olayların akışını değiştirdi
Ben de bu ay umutluyum kendimden geçen aya göre bakalım cuma günü tekrar yapım test
canımcım pozitif düşüne düşüğne şu olayı pozitife bağlayamadım gittibenımde kasıklarım agrıyo ama adet olcak gıbı degıl..sen kafana takma canım...ınsallah gecıcı bı durumdur ...bende dün öyle olmustu hemen patıklerı gıyındım belımı sardım gectı agrılarım..sımdı sadece hafıf batma oluyo kasıklarımda ınsallah senın sancıların adet sanccıların degıldır.positif düsün bitanem.... ne demek canım herzaman
yap tatlım yap..umudunu kaybetme..bende bu ay cok tuhafdı kırmızılarda gecıktı ınsallah güzel bıseyın habercısıdır..senın ıcınde cok dua edecegım canım..umarım bebegın senınledır
canımcım pozitif düşüne düşüğne şu olayı pozitife bağlayamadım gitti
a
slındabugün kan testi yaptıracaktımda üşendim gitmeye
kızz sen çift cizgiyimi yakaladınnnnn..=)))
ben neler kaçırmışım bee bugunn
hayırlı olsun tebrikler cnm benmm
üsenme üsenme kız ya bebegın senınleyse...mutlulugunu ertelemeye neden varmı canıkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?