Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

silik milikkk ben tebriğimi ederim arkadaşım..
hadi bakalım bi kan testi yaptırsan kesin olarak öğrenir rahatlarsın aslında

ben napıyımm geniş geniş takılıyorum
kısmet artık kasım bat ını beklicem
sizlerin güzel haberleriyle seviniyorummmm

tuğracım napıon gel azcık ilgilen benimle ebbicimde olmasa kimse bakmıo bana anacım

mutsuzluğa dalmak istemiom içimdeki ses ban hamişsin dio güvenimmi ona yadaben öyle olmasını istiyorum yarın olmazsa perşembe kan testi sabah erkenden

evet tatlım yarın idrar testı yap persembede kan testi yap...ıcındekı ses genelde dogru söyler ama tabı istedigini de hadı sen güzel haberı ver ınsallah

tuğracım napıon gel azcık ilgilen benimle ebbicimde olmasa kimse bakmıo bana anacım

oyy kıyamammm ben sanaaaaa
noldu kimse sallamadımı seni
kimse ilgilenmedimi senleee
oyyy ıoyyyy

gel bakim sen benim yamacımaa
noldu bakim sana nie cevap vermedi kimse
anlat bakim ben senle ilgilncem şimdii

insallah yaa hepımız bırbırımıze destek olalımkı bu sürec ıyı gecsın degılmı..sızde olmassanız bukadar mutlu ve umutlu olmazdım yahuuuuu

oyy kıyamammm ben sanaaaaa
noldu kimse sallamadımı seni
kimse ilgilenmedimi senleee
oyyy ıoyyyy

gel bakim sen benim yamacımaa
noldu bakim sana nie cevap vermedi kimse
anlat bakim ben senle ilgilncem şimdii

yaa beni kimse kale almadı ya beni sevmdile ya bugün benim bat normalde bende
bua y ben 18. yada 19. gün yumurtladım testlere göre bugün 28.gün ikikez test yaptım negatifti sizce yarın fortelle yapınca kesin çıkarmı yada negatif görürsem kesin diyebilirmiyim bana bi akıl verin dostler

yazdım kimsecikler ban bakmadı be ya

insallah yaa hepımız bırbırımıze destek olalımkı bu sürec ıyı gecsın degılmı..sızde olmassanız bukadar mutlu ve umutlu olmazdım yahuuuuu

birbirimize destek olmazsak buda işimiz ne ki canm benm
sen bir an önce akn testini yaptır bence Allah ın izniyle bebişin seninledirr

tatlım senin regl periodun 28 gunde bir mi yoksa daha uzun oluyomu
geç yumurtlamışsın ama 18. 19 . gun bekle biras acele etmee
fortelle cıkarmı demişsin markanın hiçbi önemi yok sölim ben sana boşuna ona bel bağlama cıkarsa diğerlerindede cıkar
sen bi kaç gun bekle ondan sonra test yap acele etme tamam mı?

genelde 27 28 de olur çok nadir 29 görürüm canım test ultra hassaasmış ya denim dediydimm zaten stresten varsada gidecek

bu arada 18.19 gun yumurtladıysan bugun
28. gun ise idrar testinde cıkmaz canım
bekliceksin hesaaplayınca 10 gun oluyo minimum 2 hafta olması lasım idrarda olması için

gezmelerdeydim kafa dağıttım sekerim
şimdi kırmızıları beklicem bitsinler die
ateş ölçüyorum bide başladım öle de takip edicem

bızım ısımız bıtermı arkadasım yaa...hamıle kalmak bı dert hamılelıge dayanmak bı dert dogumun acısını cek bı dert...valla sanslımıyız degılmıyız anlamadım yanı .52:

bu arada 18.19 gun yumurtladıysan bugun
28. gun ise idrar testinde cıkmaz canım
bekliceksin hesaaplayınca 10 gun oluyo minimum 2 hafta olması lasım idrarda olması için

ufff nasıl beklicem ama ben :44:
ne kadann zor bu işler yavf

bızım ısımız bıtermı arkadasım yaa...hamıle kalmak bı dert hamılelıge dayanmak bı dert dogumun acısını cek bı dert...valla sanslımıyız degılmıyız anlamadım yanı .52:

aynenn ama herseyi bile isteye yapıyoruzzz tatlım
sabır bol bol sabırr..=))

kızlar kocısım gelıyo yemek hazılamam lazım canlrım...bırazdanda mısafırım var ben gırebılsem görüsürüz sonra kızlaaaarr ..öpüldünüzzz

ufff nasıl beklicem ama ben :44:
ne kadann zor bu işler yavf

sen nie bukadar ecele ettin ben anlamadım zaten
daha 10 gun olmuş imkansız idrarda cıkması
acele etme tamam mı gaza gelmee
geç yumurtlamışsın sen
ovu testide yapıosunn dengen şaşmış güzelimm
bekle beklee sabrettt bol bol dua ett tamam mıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…