Benim batıma 7 gün var bugün yaptım vallahi duramadım ne yapım bi silik çizgi var gibi cuma günü bi daha yaparım ben bekleyemiyorum vallahi ne yapım
bende hep önce yaptım bu ayda bekleyyım dıyorumm benımde adetım erken gelır gecıkmezzzz adet duzensılıgım yoktur şükürler olsunn buzamn kadr hıc kadın doguma gıtmedımm şikayteım olmadı yanı umarım ılk bebeğimi görmek için gıderimm die dua edıyorum hepp:)
kızlarrrr çoooooooooooookkkkkkk kötüyüümm kendime zarara vermekten korkuyorummm bana yardım edınn butun çabalarım boşaymışşş benım normal yolla cocugum olmazmıss ....eşimle testlerımızı yaptırmıstık yaaa sonra bı dr gostermıştııkkk o dr bı boktan anlamıomus esımın testlerı cok kotu cıkmıs aslındaaa....anca tup bebek olur dedı doktorr butun hayallerım yıkıldı bırdennn:s napıcam bennnnnnnn cok yanlızımmmm eşimi çağırdım dr ben konusayım dedii eşinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızlar coook kotuyumm
canım yaa aslında herkesin içi kıpır kıpır çünkü herkes biran önce güzel haberi almak istiyor.ama ne bileyim adet yaklaşsın yada geçsin diyorum işte.bilmiyorum yaa
bu aydanda umudum yok aslında hatta bugün bir ara gaza gelip acaba akşama direk kana mı gitsem dedim acilden kasık ve bel ağrısıyla giriş yapayım dedim
insan bir müddet sonra kendine hakim olamıyor((
inş. cnm dediğin sebeple gidersin.bven inanki 2 seneden beri dr.umla kanka oldum.hele şu yazın haziranda 1 temmuz da 3 ağustosta 3 sefer gittim:))
bana artık 3-4 ay gelme dedi
hayırlısı olsun kuzum bu 16 ekim bize yaramadı bence bizim gruptan hamiş çıkmayacak
tatlıcım maalesef günümüzde yasam koşulları ve ya baska sepepler buna sebep oluyor arastırmalara göre insanlar kısırlaşıyor ama farkında değil deniyor ama umutsuzluk yok nasıl mucizevi olaylar yasanıyor bende korkuyorum biraz bizdede sorun çıkacak bence bu ay mens olursam eşim ilk kez gidecek dr a ki 9 ay oldu Allah tan umudunu kesme canım
tatlıcım bhcg değerin idrarında düşüktürde ondan silik çıkıodur silikte olsa koyuda olsa hamissin güzelim
inşş koyulasır oo çizginn canımmm bende hep erkenden yaptım buzmna kadrrr ben yıne dyanammda zatenn:) hatta kuzenıme bıle 3gun onceden yaptırdım zorlaaa hamıle oldugunu ögrendıkk şimdi 4aylık hamılee:)inşş senınde koyulasır çizgin kop koyuu olurr:))
ben geldıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaarr
amin canım ınsallah dıyelım öyle olsun...hala gelmedı kırmızılarım yarın bı olsun dıyorum valla heyecandan duramıyorum yaaa
Hoşgeldin canımmm ne yaptın bakem
ayyy kuzum kolaymı beklediğin gün geldi gözün aydın yarın kan testi yaptır drunla görüş derim ben kocişe sürpriz yapamdınmı yoksaaaa
İnşallah canım yaa ümitliyim ama bilmiyorum kısmet tabii
Benim de yumurtlama gününden üçgün sora göğüs ağrım başladı üşümeden mi diye düşündüm ama yok hala devem ediyo bir hafta oldu gözlük bile takamıyorum o derece
Biraz da belirtilerim yüzünden duramadım
inşş bidaha sadce bebk kontorollerı içinn gidersinnnn :))
dayanamadım yaa..azımdan kacırdım bat günümün dün oldugunu oda zırt bırt ısten arıyo...ne oldu ne yaptın kırmızıların geldımı felan...yarın sabah idrar testi yapcam sonrada gıdıp özelden kan testi yapacam..hemen sonucları verıyorlarmı bılıyormusun tatlımbenım....
dayanamadım yaa..azımdan kacırdım bat günümün dün oldugunu oda zırt bırt ısten arıyo...ne oldu ne yaptın kırmızıların geldımı felan...yarın sabah idrar testi yapcam sonrada gıdıp özelden kan testi yapacam..hemen sonucları verıyorlarmı bılıyormusun tatlımbenım....
özelde 1 saate kadar veriyorlar canımcım kan sonucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?