Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Benim batıma 7 gün var bugün yaptım vallahi duramadım ne yapım bi silik çizgi var gibi cuma günü bi daha yaparım ben bekleyemiyorum vallahi ne yapım

inşş koyulasır oo çizginn canımmm bende hep erkenden yaptım buzmna kadrrr ben yıne dyanammda zatenn:) hatta kuzenıme bıle 3gun onceden yaptırdım zorlaaa hamıle oldugunu ögrendıkk şimdi 4aylık hamılee:)inşş senınde koyulasır çizgin kop koyuu olurr:))

inş. cnm dediğin sebeple gidersin.bven inanki 2 seneden beri dr.umla kanka oldum.hele şu yazın haziranda 1 temmuz da 3 ağustosta 3 sefer gittim:))
bana artık 3-4 ay gelme dedi

canım öncelikle çok üzüldüğümü söylemek isterim.bende seninle aynı durumdayım.dört senelik evliyim ve 3 senedir çocuk istiyorum.ilk sene doktora gitmedim 1 sene beklemek gerekiyormuş olur dedim ama olmadı.sonra eşimle konuşup doktora gitmeye karar verdik.yalansız farklı farklı 3 doktora gittim.eşime spermiogram yaptılar ve ileri hızlı sıfır çıktı.ama doktorlar sorun yok olur dediler.tabi bende ozaman nerden biliyim anlamıyorum bu işlerden derken eşime varikosel olabilir dedim istersen onada bakalım dedim ve tekrar üroloğa gittik adam baktı etti ultrason çekti varikosel yok dedi.ii dedik madem biraz daha bekleyelim ama ne gelen var nede giden.eşiminde üzerine çok gitmek istemedim üzülmesin diye ama artık onunda çevresindeki arkadaşları ve hatta bizden sonra evlenenler birer birer çocuk sahibi olunca artık bişeyler yapmamız gerektiğine karar verdik.doktor araştırdım baktım ettim ve 3 ay önce özel bi hastanede tüp bebek doktoruna gittim ve kendisine öncelikle tüp bebek istemediğimi sorunun çözülmesi için tedavi olmak istediğimizi söyledim.kendiside bana dediki ((tabiki bizim önceliğimiz prensibiz budur diye))önce tedavi sonra aşılama çaresiz kaldığımız durumda tüp dedi.eşimden spermiogram istedi benden de hormon testi.hormon testine 600tl spermiograma ise 130tl verdik.muane ise 100tl verdim.sonuçlar çoktı ve eşimle doktorun karşısındayız eşimin sonuçlarına baktı ve sizin asla çocuğunuz normal yolla olmaz dedi.sperm hızınız sıfır sayı ii dedi.aşılamayıda önermiyorum direk size tüp bebek yapalım sizi hemen hemşireye yönlendireyim ilaçlarınızı başlayalım.eşim bi dakka dedi ya önce bunu artırabilirmiyiz bunu bana söyleyin dedi.bunun bi tedavisi yokmu?adam kesinlikle yok dedi.yani üroloğa gönderme gibi bişeyi yok adamın nedenini araştırmadan tüp dedi.tam kalktık çıkıyoruz eşim pardon dedi ama hormon testi sonuçlarına bakmayacakmısınız adam dumur oldu kem küm falan çünkü unuttu bende ne istediğini bunlarda sorun yok dedi geçiştirdi ve biz çıktık.o haftamız bize zehir oldu.gözlerim şişti ağlamaktan çaresiz kaldık.ben tamamen bunalımmmm.

Sonra benim bir arkadaşım vardı eşimnin de aynı problemi vardı onu aradım başıma gelenleri anlattım tabi ağlayarak.şimdi 2 tane evladı var.sakin ol dedi eşine bol bol fındık fıstık incir yedir sürekli elinin altında olsun.ve onlar sperm hızını ve sayısını artırmak için proxeed plus kullanmışlar.bende biraz araştırdım ve bende aldım eşime şimdi bir aydır kullanıyor.umudumu kesmedim arkadaşım demek istiyorum ki bu yolda yalnız değilsin.doktorlar para tuzağıı başka bişey değil.güvenebileceğin dr.bulursan ne ala ama çoğu fiyasko.senin psikolojin onlar için önemli mi bence hayır.ama şunu unutma biz gerekli önlemleri alarak daha sonra allahtan yardım isteyerek anne olmanın tadına inşallah varacaz.şimdi kendine yeni bi sayfa aç.ben bir ay önce açtım ve pes etmiyecem.kendime bi 6 ay daha zaman verdim.sonrası allah kerim.

Neyse çok konuştum galiba içimi dökeyim dedim.ayrıca kırmızı kartıda yedimmmmmmmmm

Benim de yumurtlama gününden üçgün sora göğüs ağrım başladı üşümeden mi diye düşündüm ama yok hala devem ediyo bir hafta oldu gözlük bile takamıyorum o derece
Biraz da belirtilerim yüzünden duramadım

inş. cnm dediğin sebeple gidersin.bven inanki 2 seneden beri dr.umla kanka oldum.hele şu yazın haziranda 1 temmuz da 3 ağustosta 3 sefer gittim:))
bana artık 3-4 ay gelme dedi

inşş bidaha sadce bebk kontorollerı içinn gidersinnnn :))

amin canım ınsallah dıyelım öyle olsun...hala gelmedı kırmızılarım yarın bı olsun dıyorum valla heyecandan duramıyorum yaaa

İnşallah canım yaa ümitliyim ama bilmiyorum kısmet tabii

MFN4 canım bence en kısa zamanda dr a gitmelisin kan değerine baktırmalısın yükselmesi nasıl bunlar su asamda önemli

kızlar size bişey soracagım uzun zamandır jinekolojik muayene olmadım düzenli şekilde regli oluyorum çok şükür şimdiye kadar ciddi bi sorun yaşamadım korunmayı bıraktık sizce korunmayı bırakmadan önce jinekolojik muayene olmaya gitmelimiydim yada kan testi gibi bişiyler yaptırmam gerekiyormu

amin canım ınsallah dıyelım öyle olsun...hala gelmedı kırmızılarım yarın bı olsun dıyorum valla heyecandan duramıyorum yaaa

ayyy kuzum kolaymı beklediğin gün geldi gözün aydın yarın kan testi yaptır drunla görüş derim ben kocişe sürpriz yapamdınmı yoksaaaa

ayyy kuzum kolaymı beklediğin gün geldi gözün aydın yarın kan testi yaptır drunla görüş derim ben kocişe sürpriz yapamdınmı yoksaaaa

dayanamadım yaa..azımdan kacırdım bat günümün dün oldugunu oda zırt bırt ısten arıyo...ne oldu ne yaptın kırmızıların geldımı felan...yarın sabah idrar testi yapcam sonrada gıdıp özelden kan testi yapacam..hemen sonucları verıyorlarmı bılıyormusun tatlımbenım....

çok stresliyim aslında bakma şu bata 4-5 gün kala zaman geçmek bilmiyor.işimle ilgili problemlerimde var ayrılmada ayrılamıyorum hadi diyorum bebiş gelene kadar sık dişini

özelde 1 saate kadar veriyorlar canımcım kan sonucunu

ayy keskem tesleri paket yapıp akşam eline verseydin bugün sana paket geldi deyip neyse olsun olsunda boşver sürpriziii 2 saaatte çıkar diye düşünüyorum dua et tatlım bende daha kırmızıları görmedim fortelimde geldi yarın sabah yapıcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…