Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

evet canım yeni başladım ilk olarak klomen verdi doktor. aslında direk aşılama yapacaktı. ben istemedim. yaşım daha küçük diye. çatlatmayı da bayrama geldiği için yapamayacak

cnm kaç yıllık evlisin ne zamandan beri istiyosun bebiş bi de rahatsızlığın ne doktor ne dedi yaş kaç

canım 3 yıllık evliyım. 1 yıldır bebiş isityoruz. doktor herşeye baktı. hormonlara falan hiçbişey yok dedi. eşimde bende sağlıklıyız ama olmuyo. doktor aşılama yapmak istedi ben diremdim biraz. 26 yaşındayım. tedavi felan diyince panik oldum. çatlatmayı da bayrama denk geldiği için yapamayacak 3 4 ay dene dedi. olmazsa ama aşılama yaparım direk dedi

canım benimde adet düzensiz olduğu için yumurta çatlatma hapı verdi şu günlerde KULLAN şu günler ilişkiye girin dedi o ay hamile kaldım şimdi oğlum 2 yaşında bende kardeş istiyorum oğluma bakalım 2 aydır çabalıyoruz

canım neden direk aşılama dediki adetin düzenlimi düzenliyse hapla başla ben öyle yaptım o ayda hamiş kaldım

kizlar dun yumurtlama gunumdu kasiklarimdaki agriyi tarif edemem once beline vurdu sonra kasiklarima hayirlisi diyelim iliskiyide girdik bugun 15.gun ne dersiniz ne yapayim bugunde yapsakmi esimde hasta kiyamiyorum konusmayada cekiniyorum uffff niye bukadar kasiklarim agridi acaba¿

anladım cnm ya bence bi de başka doktora da muayene ol derim bakalım o ne dicek. bi de yumurtalık takibi yaptır cnm. klomen bende kullandım çatlatma iğnesi de yapıldı fakat bi sonuç alamadım benim yumurtalıklar tembel... şimdi de tekrar tedaviye devam edeceğim fakat bayramın geçmesini bekliyorum. tedavi falan hiç korkutmasın seni cnm bi de böyle şeylerde erken başlanması her zmn daha iyidir.yaşın da küçük değil bence. moral çok önemli kendini kandırmayı bileceksin yoksa çok stres yapıyo insan... rabbim yardımcımız olsun inşallah

adetlerimde sıkıntı yok. her ay geliyo bol bol çok şükür günlerinde değişme oluyo ama en geç 32 de bir felan geliyo. bende bi hapı deneyim dedim ama. internettende araştırmdım. bazılarının olmamış hapla kist felan yapmış. kimyasal olduğu için korkuyorum açıkçası

cnm bana sorarsan bugünleri değerlendir boş geçirme derim

inşallah. ben ilk çocuk düşünürkende başka doktora gitmiştim o da bi sorun yok demişti. evli çiftlerin % 85 ilk bir yılda hamile kalıyomuş. ben %15'lik dilime girdim

walla ayin 13 unden beri full time calisioz dun de yaptik bigun ara verelim bare zaten misafirlikdeyik eger bugun yumurtladiysam gecmi kalmis oluyorum

walla ayin 13 unden beri full time calisioz dun de yaptik bigun ara verelim bare zaten misafirlikdeyik eger bugun yumurtladiysam gecmi kalmis oluyorum

valla cnm benim de yumurtlama 8ekimle 18 arasıydı inan valla seninde demen gibi full time çalışıyoruz allahım inşallah bizede verir hayırlısıyla :):)

Canım, sen bugün de yarın da devam et. Çünkü yumurta çatladıktan 24 ila 36 saat içinde dölleniyor. Senin dünkü ağrı çatlama ağrısı ise bugünü ve yarını es geçme sakın

Canım, sen bugün de yarın da devam et. Çünkü yumurta çatladıktan 24 ila 36 saat içinde dölleniyor. Senin dünkü ağrı çatlama ağrısı ise bugünü ve yarını es geçme sakın

phiam hg cnm nasılsın özledim valla seni gerçi siz beni hiç özlemiyosunuz yokluğumu farketmiyosunuz bile üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…