hoşgeldin tatlım
inşallah... uzun süredir takip ediyorum burayı ama bi türlü yazamamıştım. ben sadece klomen kullanmak istedim ama sizce çatlatmayı veya aşılamayı yaptırsa mıydım
neden kafan karışık cnm tedaviye yeni mi başlıyosun
​cnm doktorun ne diyo eğer uygun görüyosa yaptır tabi ki
Kızlar, kasım topiğine anket de açtım, inşallah kasım ayına kalmazsınız ama siz her halukarda yanıtlayabilirsiniz. Böylece hepimiz biliriz birbirimizin cevabını
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/566189-kasim-ayina-bomba-hazirlanip-hamis-kalmak-isteyenler-parmak-kaldirsin.html
evet canım yeni başladım ilk olarak klomen verdi doktor. aslında direk aşılama yapacaktı. ben istemedim. yaşım daha küçük diye. çatlatmayı da bayrama geldiği için yapamayacak
canım 3 yıllık evliyım. 1 yıldır bebiş isityoruz. doktor herşeye baktı. hormonlara falan hiçbişey yok dedi. eşimde bende sağlıklıyız ama olmuyo. doktor aşılama yapmak istedi ben diremdim biraz. 26 yaşındayım. tedavi felan diyince panik oldum. çatlatmayı da bayrama denk geldiği için yapamayacak 3 4 ay dene dedi. olmazsa ama aşılama yaparım direk dedi
canım 3 yıllık evliyım. 1 yıldır bebiş isityoruz. doktor herşeye baktı. hormonlara falan hiçbişey yok dedi. eşimde bende sağlıklıyız ama olmuyo. doktor aşılama yapmak istedi ben diremdim biraz. 26 yaşındayım. tedavi felan diyince panik oldum. çatlatmayı da bayrama denk geldiği için yapamayacak 3 4 ay dene dedi. olmazsa ama aşılama yaparım direk dedi
kizlar dun yumurtlama gunumdu kasiklarimdaki agriyi tarif edemem once beline vurdu sonra kasiklarima hayirlisi diyelim iliskiyide girdik bugun 15.gun ne dersiniz ne yapayim bugunde yapsakmi esimde hasta kiyamiyorum konusmayada cekiniyorum uffff niye bukadar kasiklarim agridi acaba¿
walla ayin 13 unden beri full time calisioz dun de yaptik bigun ara verelim bare zaten misafirlikdeyikeger bugun yumurtladiysam gecmi kalmis oluyorum
kizlar dun yumurtlama gunumdu kasiklarimdaki agriyi tarif edemem once beline vurdu sonra kasiklarima hayirlisi diyelim iliskiyide girdik bugun 15.gun ne dersiniz ne yapayim bugunde yapsakmi esimde hasta kiyamiyorum konusmayada cekiniyorum uffff niye bukadar kasiklarim agridi acaba¿
inşallah. ben ilk çocuk düşünürkende başka doktora gitmiştim o da bi sorun yok demişti. evli çiftlerin % 85 ilk bir yılda hamile kalıyomuş. ben %15'lik dilime girdim
Canım, sen bugün de yarın da devam et. Çünkü yumurta çatladıktan 24 ila 36 saat içinde dölleniyor. Senin dünkü ağrı çatlama ağrısı ise bugünü ve yarını es geçme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?