Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

cnm stres yapma kendine ama bende bugünleri değerlendir derim

walla ayin 13 unden beri full time calisioz dun de yaptik bigun ara verelim bare zaten misafirlikdeyik eger bugun yumurtladiysam gecmi kalmis oluyorum

spermler 72 saat dayanabiliyormuş yumoşlarda 12-24 saat yani yumoş çatladıkdan bir gün sonra yada önce çalışma yapmış olmanız bile şansı artırıyor fakat olmayıncada olmuyor nasip..

ya phia cnm benim yumurtlama günüm 8ekim ile 18 i arasıydı 18 den sonrada fulltime çalışmaya devam edimmi ya valla çok çalışıyoz bu ay geçen aylarda hiç bu kadar çok çalışmamaıştık bünyeme ağır geldi valla bid benim kasıklarım ve belim çok ağrıyo ya iğne gibi batıyo bazen kasıklarım neden olabilir acaba:

kızlar ya bişe sorcam sizlere şimdi ben tedavi işnde yeniyim ve biçok şeyi bilmiyorum sizlerin yazdıklarını okuyorum öle öğrenmeye çalışıyorum ve ovu testini duydum onu bu ay almayı düşünüyorum ama ne zaman kullanmaya başlıcaz bi günü falan var mı? bi de ateş ölçümünden bahsediliyo onun hakkında da bilgi verebilir misiniz nasıl oluyo ne için ölçüm yapılıyo

inşallah. ben ilk çocuk düşünürkende başka doktora gitmiştim o da bi sorun yok demişti. evli çiftlerin % 85 ilk bir yılda hamile kalıyomuş. ben %15'lik dilime girdim

Güzelim internetten ovulasyon testlerinden sipariş et. O dönemleri kaçırmamış olursun

phiam hg cnm nasılsın özledim valla seni gerçi siz beni hiç özlemiyosunuz yokluğumu farketmiyosunuz bile üzülüyorum

Merhaba canım, hoşbuldum İyiyim, kırmızıları gördüm, artık Kasım ayına kaldım, ama sizlerleyim hala Sen nasılsın, nerelerdeydin, buralarda yoktun farkettim canım, tersini düşünme lütfen

düzenli adet görüyorsan adetının başladığı günden itibaren 14.gün ovulasyon gerçekleşir benım siklusum 28-31 arası değişir o yüzden ben 7. günden itibaren ne olur ne olmaz diye denemeye başlarım .. çünkü düzenli adet görsen bile yumurtlama erken yada geç olabılır o yüzden risk almamak gerekir.. tabi ben biraz pimpirikliyim o ayrı nasıl kullanıldıgını bılıyorsundur sanırım..

canımlar 2 gün öncede azmıştım size bat 20 ekim ben bugün kan testi yaptırdım malesef negatif ooff yine bana hüsrannnn

Son düzenleme:

Yumurtlama dönemi o kadar uzun olmaz ki canım ve kişiden kişiye değişir. Şimdi sen kendi yumurta çatlama zamanını şöyle bulabilirsin;

Ateşini en yüksek hissettiğin gün
Kasıklarında ağrı olduğu gün (bazılarında olmayabilir)
Kıvamlı uzayan sümüksü akıntının geldiği gün.

Bu sonuca göre bu belirtileri takip eden 3-4 gün beraberlik gerekir. Hatta 1-2 gün öncesi de olursa iyi olur, spoşlar hazırda bekler eğer canlı kalıyorlarsa

canımlar 2 gün öncede azmıştım size bat 20 ekim ben bugün kan testi yaptırdım malesef negatif ooff yine bana hüsrannnn

bat 20 ekim yani ovulasyon 7 ekim gibi gerçekleşmiş oviden 12 gün sonra kan testiyle öğrenebilirsin eeee bugün daaha 16sı ne bu acele varsa bıle anlaşılmazki umud vermekde ıstemem ama bişey söylemek için çok erken değil mi?:44::44::44:

Merhaba canım, hoşbuldum İyiyim, kırmızıları gördüm, artık Kasım ayına kaldım, ama sizlerleyim hala Sen nasılsın, nerelerdeydin, buralarda yoktun farkettim canım, tersini düşünme lütfen

yaaaaaa bu ayda olmadı he neyse ya hayırlısı inşallah kasım ayına kaldı he nasip be cnm yo aslında geliodumda senle denk gelemedik bi türlü ben sana bişey sordum geçmişi okudunmu

yaaaaaa bu ayda olmadı he neyse ya hayırlısı inşallah kasım ayına kaldı he nasip be cnm yo aslında geliodumda senle denk gelemedik bi türlü ben sana bişey sordum geçmişi okudunmu

ya cnm benim adetim 30 günde bi oluyo ayın 27. oluyorum gün olarak 1 gün öne gelio internetten yumurtlama hesaplamaya girdim ordada bu sonucu gösterdi o gündür aralıksız çalıştık valla eeeee yani çalışmalar yalanmı oldu he bu arada benim sümüksü akıntı hala devam ediyo 2 3 gündürde kasık ve belim çok ağrıyo dün gecede vücudumda yanma çok hissettim bide sen hesaplarmısın biliyosan eğer yumurtlama günümü yaaaaaaaaaaa şimdi üzüldüm valla bu kadar uzun olmaz deyince

Canım ovulasyon testini normalde prospektüste yazan ortalama günler var ama o söylediği günden 1-2 gün önce başlamakta fayda var. Ama garanti olsun diye ilk kez kullanıp, ovunuzu ilk takip edeceğin için adetinin bitiminden başlayabilirsin. Kimisinin yumoşlar erken kimisinin geç gelebiliyor, yani siklus ne kadar düzenli olursa olsun, bu kişiden kişiye değişebiliyor. Mesela benim siklus 27 dir ve değişmez. Normal standart ortalamalara göre 13-14 ovu diyorlar ve ben uzun bir süre öyle bildim... Taaki düşük yaptığım ayki gebeliğimin 9. günkü beraberlikten olduğunu tahmin edene dek. Sonra 2 ay önce ovude baktım 8. gün pozitifti yani benim 9.gün yumoşlar çatlamış oluyor. Benim erken çatlıyor yumoşlar, bazılarınınki de aynı bu şekilde geç olabiliyor. O yüzden test ile takip etsen daha garanti.

Ateş ölçümünü sabah erken, yataktan kalkmadan dil altından ölçüp not ediyorlar. Ama ben detayını bilmiyorum. Sadece BAT yaklaşınca yaptım ben takip...

Güzelim, daha 4 gün var, bekle bakalım, belki geç döllenmedir dolayısıyle idrara geç çıkabilir, ümitsizlik yok tamam?

Güzelim, daha 4 gün var, bekle bakalım, belki geç döllenmedir dolayısıyle idrara geç çıkabilir, ümitsizlik yok tamam?

neyse bacılar hayırlısı ... yarın arkadaşımın evini temizlemeye gitcez içim rahat etsin dedim :) yaptırdım yaptırmaz olaydımm :)))

çok teşekkür ederim cnm çok yardımcı oldun allah razı olsun bakalım bu ay gebelik olmazsa bende alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…