kizlar dun yumurtlama gunumdu kasiklarimdaki agriyi tarif edemem once beline vurdu sonra kasiklarima hayirlisi diyelim iliskiyide girdik bugun 15.gun ne dersiniz ne yapayim bugunde yapsakmi esimde hasta kiyamiyorum konusmayada cekiniyorum uffff niye bukadar kasiklarim agridi acaba¿
walla ayin 13 unden beri full time calisioz dun de yaptik bigun ara verelim bare zaten misafirlikdeyikeger bugun yumurtladiysam gecmi kalmis oluyorum
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
Evet kızlar;
eylül ayından ümidini kesen arkadaşlar burdan devam ediyoruz...
dualarımızla inşallah bu ay mucizelerimiz bizimle olur...
bat tarihlerimizi yazalım ve listemizi oluşturalım kızlar..
inşallah listedeki herkes bu ay hamiş kalır
merhaba bende üç aydır bekliyorum ama sonuç negatif. hayırlı zamanda inşallah. BAT: 16 EKİM
inşallah. ben ilk çocuk düşünürkende başka doktora gitmiştim o da bi sorun yok demişti. evli çiftlerin % 85 ilk bir yılda hamile kalıyomuş. ben %15'lik dilime girdim
phiam hg cnm nasılsın özledim valla seni gerçi siz beni hiç özlemiyosunuz yokluğumu farketmiyosunuz bile üzülüyorum
düzenli adet görüyorsan adetının başladığı günden itibaren 14.gün ovulasyon gerçekleşir benım siklusum 28-31 arası değişir o yüzden ben 7. günden itibaren ne olur ne olmaz diye denemeye başlarım .. çünkü düzenli adet görsen bile yumurtlama erken yada geç olabılır o yüzden risk almamak gerekir.. tabi ben biraz pimpirikliyim o ayrıkızlar ya bişe sorcam sizlere şimdi ben tedavi işnde yeniyim ve biçok şeyi bilmiyorum sizlerin yazdıklarını okuyorum öle öğrenmeye çalışıyorum ve ovu testini duydum onu bu ay almayı düşünüyorum ama ne zaman kullanmaya başlıcaz bi günü falan var mı? bi de ateş ölçümünden bahsediliyo onun hakkında da bilgi verebilir misiniz nasıl oluyo ne için ölçüm yapılıyo
ya phia cnm benim yumurtlama günüm 8ekim ile 18 i arasıydı 18 den sonrada fulltime çalışmaya devam edimmi ya valla çok çalışıyoz bu ay geçen aylarda hiç bu kadar çok çalışmamaıştık bünyeme ağır geldi valla bid benim kasıklarım ve belim çok ağrıyo ya iğne gibi batıyo bazen kasıklarım neden olabilir acaba:
canımlar 2 gün öncede azmıştım sizebat 20 ekim ben bugün kan testi yaptırdım malesef negatif ooff yine bana hüsrannnn
Merhaba canım, hoşbuldumİyiyim, kırmızıları gördüm, artık Kasım ayına kaldım, ama sizlerleyim hala Sen nasılsın, nerelerdeydin, buralarda yoktun farkettim canım, tersini düşünme lütfen
Merhaba canım, hoşbuldumİyiyim, kırmızıları gördüm, artık Kasım ayına kaldım, ama sizlerleyim hala Sen nasılsın, nerelerdeydin, buralarda yoktun farkettim canım, tersini düşünme lütfen
Yumurtlama dönemi o kadar uzun olmaz ki canım ve kişiden kişiye değişir. Şimdi sen kendi yumurta çatlama zamanını şöyle bulabilirsin;
Ateşini en yüksek hissettiğin gün
Kasıklarında ağrı olduğu gün (bazılarında olmayabilir)
Kıvamlı uzayan sümüksü akıntının geldiği gün.
Bu sonuca göre bu belirtileri takip eden 3-4 gün beraberlik gerekir. Hatta 1-2 gün öncesi de olursa iyi olur, spoşlar hazırda bekler eğer canlı kalıyorlarsa
kızlar ya bişe sorcam sizlere şimdi ben tedavi işnde yeniyim ve biçok şeyi bilmiyorum sizlerin yazdıklarını okuyorum öle öğrenmeye çalışıyorum ve ovu testini duydum onu bu ay almayı düşünüyorum ama ne zaman kullanmaya başlıcaz bi günü falan var mı? bi de ateş ölçümünden bahsediliyo onun hakkında da bilgi verebilir misiniz nasıl oluyo ne için ölçüm yapılıyo
canımlar 2 gün öncede azmıştım sizebat 20 ekim ben bugün kan testi yaptırdım malesef negatif ooff yine bana hüsrannnn
Güzelim, daha 4 gün var, bekle bakalım, belki geç döllenmedir dolayısıyle idrara geç çıkabilir, ümitsizlik yok tamam?
neyse bacılar hayırlısı ... yarın arkadaşımın evini temizlemeye gitcez içim rahat etsin dedim :) yaptırdım yaptırmaz olaydımm :)))bat 20 ekim yani ovulasyon 7 ekim gibi gerçekleşmiş oviden 12 gün sonra kan testiyle öğrenebilirsin eeee bugün daaha 16sı ne bu acele varsa bıle anlaşılmazkiumud vermekde ıstemem ama bişey söylemek için çok erken değil mi?:44::44::44:
Canım ovulasyon testini normalde prospektüste yazan ortalama günler var ama o söylediği günden 1-2 gün önce başlamakta fayda var. Ama garanti olsun diye ilk kez kullanıp, ovunuzu ilk takip edeceğin için adetinin bitiminden başlayabilirsin. Kimisinin yumoşlar erken kimisinin geç gelebiliyor, yani siklus ne kadar düzenli olursa olsun, bu kişiden kişiye değişebiliyor. Mesela benim siklus 27 dir ve değişmez. Normal standart ortalamalara göre 13-14 ovu diyorlar ve ben uzun bir süre öyle bildim... Taaki düşük yaptığım ayki gebeliğimin 9. günkü beraberlikten olduğunu tahmin edene dek. Sonra 2 ay önce ovude baktım 8. gün pozitifti yani benim 9.gün yumoşlar çatlamış oluyor. Benim erken çatlıyor yumoşlar, bazılarınınki de aynı bu şekilde geç olabiliyor. O yüzden test ile takip etsen daha garanti.
Ateş ölçümünü sabah erken, yataktan kalkmadan dil altından ölçüp not ediyorlar. Ama ben detayını bilmiyorum. Sadece BAT yaklaşınca yaptım ben takip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?