ya cnm benim adetim 30 günde bi oluyo ayın 27. oluyorum gün olarak 1 gün öne gelio internetten yumurtlama hesaplamaya girdim ordada bu sonucu gösterdi o gündür aralıksız çalıştık valla eeeee yani çalışmalar yalanmı oldu he bu arada benim sümüksü akıntı hala devam ediyo 2 3 gündürde kasık ve belim çok ağrıyo dün gecede vücudumda yanma çok hissettim bide sen hesaplarmısın biliyosan eğer yumurtlama günümü yaaaaaaaaaaa şimdi üzüldüm valla bu kadar uzun olmaz deyince
Güzelim, daha 4 gün var, bekle bakalım, belki geç döllenmedir dolayısıyle idrara geç çıkabilir, ümitsizlik yok tamam?
düzenli adet görüyorsan adetının başladığı günden itibaren 14.gün ovulasyon gerçekleşir benım siklusum 28-31 arası değişir o yüzden ben 7. günden itibaren ne olur ne olmaz diye denemeye başlarım .. çünkü düzenli adet görsen bile yumurtlama erken yada geç olabılır o yüzden risk almamak gerekir.. tabi ben biraz pimpirikliyim o ayrınasıl kullanıldıgını bılıyorsundur sanırım..
Canım, bak yukarıda başka Zupers'e de ovu ile ilgili birşeyler yazmıştım. Dediğim gibi herkesin değişik olabiliyor, yani ben internet hesaplayıcıları ile vakit kaybetmişim kaç ay. 13-14 diye bilerek onun 2 öncesi 2 sonrası değerlendirerek hep 8-9. günkü asıl ovu mu kaçırmışım. Tabi bu bile aydan aya değişebiliyor. Bakalım ben bu ay da aldım test, uygulayacağım değişiklik olacak mı göreceğim....
cnm ben bildiğim kadarıyla listede varım benim bat 25 ekim...... nolur dua edin bana da bu ay hayırlı haber alırım inşallahCanım, senin beklenen adet tarihin ne? Seni de ekleyeyim listeye
cnm ya kusura bakma bişi daha sorcm testin adı ne eczanade satılıyo mu nasıl alcm bi de fiyat ne
şu ovulasyon testini internetten alıp kullanıp memnun kalan var mı?
adet olur olmaz sipariş vercem canım saolunnnnCanım, bizim topiğin güzelleri aldı kullandı hep. Memnundular yani, sorun yok
selam kızlarr iyi akşamlar herkese
benim bat bugündü ve beni bekletmeden geldi... yani bat 13 kasım kızlar...
ee siz nasılsınız bakalım...gündüz iş yerinden giremiyorum....böyle idare edicez artık
kızlar bende bir türlü çözemedım yumurtlama tarıhını adeet günlerım degısıo yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?