Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

amin canım ne güzel yazmışsın öyle okurken ürperdim valla allahım ne olur bizlere bu yüce duyguyu nasip et artık

Gözünüz aydın,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah,darısı tüm isteyenlere inşalllah.

merhabalar,
sat 4 ekim 26 günde bir adet oluyorum. 18 ekimde doktora gittim sağ tarafta yumurta oluşmuş ama çatlamamış bugün yarın çatlar dedi. 21 ekimde iki defa kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi onun dışında hiç bir belirti olmadı göğüslerim bile şişmedi. dün adet olmam lazımdı olmadım göğüslerim de hassasiyet başladı ve bugün şiddetli bel ağrım var oldum mu diye sürekli tuvalete gidiyorum ama şimdilik bir şey yok birazdan doktora gideceğim smear testi sonucu almaya hamileysem doktor anlayabilir mi? çok merak ediyorum.

belli olmas kuşum biliosun gec te yumurtlamış olabilirsin hersey olavbilir bat ını beklemek en sağlıklısı

sabırla bekliyorum canım şimdi ablamla konuştum ona sordum oda oğluna hamile kalmazdan önceki ay 10 geçikmiş adeti sonraki ay hamile kalmış belki küçükse idrarda çıkmaz biraz daha bekle kan testine git dedi ablamda

Kızlar birşey sorucam. Bazılarınız diyorsunuz yumurrta oluşmuş yumurta büyümüş vs. Bunları ne zaman kontrol ettirmeye başladınız ? Biz şimdi ilk kez denedik olmadı sanırım önümüzdeki ay kontrole gitsem komik olur mu

canım ben gitmiştim ama kasık şikayetim vardı onun için gittim bebek düşündüğümüzüde söyleyince doktor yumurta takibine başlamıştı bana yani önemli olan doktor bazıları 6 ay olmazsa gelin diyormuş

Hıı anladım canım benim adet düzensizliği dışında herhangi bir problemim yok. Deli olucam bu adet neden düzenli değil yani. Sebebi ne olabilir ? Hormon testim iyi,yumurtalıklarım iyi. Offf

Yumurta takibi ovulasyon demek değilmi? Yani dr ek bi işlem yapmıyor sanırım.Aralıkta olmazsa bende gideceğim artık kontrole.

Yumurta takibi ovulasyon demek değilmi? Yani dr ek bi işlem yapmıyor sanırım.Aralıkta olmazsa bende gideceğim artık kontrole.

canım doktor alttan muayne etti beni neredeyse 3 günde bir çağırdı yumurtamın büyüdügünü çatladığını şu gün ilişkiye girin falan diye yönlendirdi küçük bi kist vardı bende onu kontrol ediyordu

canım adet düzensizliğin varmış madem bi git doktora illa korunduğun süreyi söylemek zorunda değilsin... ne kadarlık evliysen hiç korunmadım dersin adte düzensizliğimde var kontrole geldim dersin.. yumurta takibini sorarsın... ama bana da sorarsan henüz erken en azından bi 4 ay bekle bakalım.. benim sorunum olmasına rağmen 1 sene sonra başladım tedaviye ya kendiliğinden olursa diye... sen bilirsin yine karar senin tatlım...

Evet bencede 1 2 ay daha beklemeliyim. Hemen ilk ay olmaması hastayım anlamına gelmez diiiimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…