Dün heyecana kapıldım bugün sabah ilk idrarla yaptım testi.Maalesef negatif çıktı.Hatta ikinci çizginin yeri bembeyaz belirdi.Fazla zorlama istersen diyordu sanki test.Stresten dengesizleşti benim adet belliki.Çok kastım kendimi bebeğim için.Bu ay mola dedik eşimle.Folik asitim ve incirimle aralık ayına hedeflendim.Dün doğan bi bebeği ziyarete gittim.Çok güzel bi bebekti.Melekler yanında olurmuş 40 gün o yüzden hep dua ettim ona bakarken.Bana da nasip et diye.Kalbine annelik yerleşenleri fazla bekletmesin Rabbim...
Allah umudumuzu kaybettigimizde nasip ediyor zaten bende evlendigimde hiiic istemiyordum cook buyuk konusuyordum isteyincede olmadi 7 ay ugrastik bu aydan da hiic umudum yoktu cunku cok iltihabim vardi ve Rabbim mucizemi nasip etti insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin Allahtan umut kesilmez
amin canım ne güzel yazmışsın öyle okurken ürperdim valla allahım ne olur bizlere bu yüce duyguyu nasip et artık
yawrum gecmişi okuyamadım sen test yaptınmı noldu???
yaptım canım fakat negatif çıktı adet de olmadım bekliyorum
belli olmas kuşum biliosun gec te yumurtlamış olabilirsin hersey olavbilir bat ını beklemek en sağlıklısı
Kızlar birşey sorucam. Bazılarınız diyorsunuz yumurrta oluşmuş yumurta büyümüş vs. Bunları ne zaman kontrol ettirmeye başladınız ? Biz şimdi ilk kez denedik olmadı sanırım önümüzdeki ay kontrole gitsem komik olur mu
canım ben gitmiştim ama kasık şikayetim vardı onun için gittim bebek düşündüğümüzüde söyleyince doktor yumurta takibine başlamıştı bana yani önemli olan doktor bazıları 6 ay olmazsa gelin diyormuş
Hıı anladım canım benim adet düzensizliği dışında herhangi bir problemim yok. Deli olucam bu adet neden düzenli değil yani. Sebebi ne olabilir ? Hormon testim iyi,yumurtalıklarım iyi. Offf[/QUOT
o zaman git canım doktora adet düzensizliğin varmış bebek istiyoruz falan de
Hıı anladım canım benim adet düzensizliği dışında herhangi bir problemim yok. Deli olucam bu adet neden düzenli değil yani. Sebebi ne olabilir ? Hormon testim iyi,yumurtalıklarım iyi. Offf[/QUOT
o zaman git canım doktora adet düzensizliğin varmış bebek istiyoruz falan de
Gideyim bakalım yine. Önce ebeme gideyim de çok iyi bir ebe yönlendirsin bari
canım ben gitmiştim ama kasık şikayetim vardı onun için gittim bebek düşündüğümüzüde söyleyince doktor yumurta takibine başlamıştı bana yani önemli olan doktor bazıları 6 ay olmazsa gelin diyormuş
Yumurta takibi ovulasyon demek değilmi? Yani dr ek bi işlem yapmıyor sanırım.Aralıkta olmazsa bende gideceğim artık kontrole.
Kızlar birşey sorucam. Bazılarınız diyorsunuz yumurrta oluşmuş yumurta büyümüş vs. Bunları ne zaman kontrol ettirmeye başladınız ? Biz şimdi ilk kez denedik olmadı sanırım önümüzdeki ay kontrole gitsem komik olur mu
canım adet düzensizliğin varmış madem bi git doktora illa korunduğun süreyi söylemek zorunda değilsin... ne kadarlık evliysen hiç korunmadım dersin adte düzensizliğimde var kontrole geldim dersin.. yumurta takibini sorarsın... ama bana da sorarsan henüz erken en azından bi 4 ay bekle bakalım.. benim sorunum olmasına rağmen 1 sene sonra başladım tedaviye ya kendiliğinden olursa diye... sen bilirsin yine karar senin tatlım...
bayıldımmmmmmmm ve demirledim o topiğedeee yalnızzzzzzzzzzz hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiii oraya bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz şimdiden heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?