Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Ohhh be rahatladım kırmızılar geldi biraz erken oldu ama çalısmalara devam edebilmek adına rahatladım :) salla üzülmedim alıştım bunda da bir hayır vardır yola devam durmak yok

aynennn pes etmek yok tatlım

listedeki günden itibaren gün aşırı yap bence ille çift çizgi görünce yapmayı bekleme kaçırabilrsin spermlerin ömrü 2-3 gün çatladığında hazır olur ....

Thanks baby :) O zaman testi almamın bi anlamı yokmuş benim.Zaten çalışma tarzımız buydu

Saptamalarıma göre "bebek de bebek" diye diretenlerin doğurganlık oranı "aaa valla sürpriz oldu beklemiyordum" culara nazaran daha düşük. 1,5 yıl uğraşıp anne olamayıp "amaan olmazsa olmaz napıyımcılar" grubuna transfer olan arkadaşın transfer ayında hamile kalmıştır."millet o kadar uğraşıyor bir kereden bişey olmazcılar" tarzında kaçamak yapan diğer bir arkadaşım ise gebelik haberiyle şoka girmiştir. Diğer bi arkadaşım ise taşınma telaşıyla "ne hapı aaa hapım vardı benim unuttum almayıcılar" grubuna geçtiği gece hamile kalmıştır. Bilimsel olmayan araştırmalarım bunu şöyle özetliyor: Amaan canım tadını çıkar olayın

gel onu içine dinlette olsun beynin hep onu düşünürken nası olacaksa , küçük bir estetikle beyin ameliyatıyla bebek kısmını aldırmalı ....

keşke öyle yapabilsek bizde ama uzun zaman olmayınca ister istemez beyin hep oraya odaklanıyo ben bir kere hamile kaldım 8 sene üzerine ondada tatil dönüşü kalmışım haberim yoktu daha sonrasında düşük oldu we dewamı gelmedi sonrasında yaptırdığım aşılamada tutmadı şimdi başka şeyler peşine düştüm ama bi tarafdanda artık olmazsa olmasın sıkıldım diyorum ama şu bi gerçek gerçekten beyin bebekte bebek diye düşünmediğin anlarda süpriz yapıo düşünmeden yapabilene ne mutlu :)

Haftasonu kocacıma bi sürpriz yapıp kaçamak yapacağım inşallah.Nevşehir yapalım bi gecede olsa :) Planlar yapıyorum bebek harici hayatıma :) Uzak durmanın en güzel yolu.Yoksa bebek eşyaları,doğum muhabbetleri,hamilelik sıkıntıları sayfaları arasında kaybolacağım.Nasılsa gelecektir alnıma yazıldığı tarihte.Ne kasayım kendimi ya.Herşeyi en güzeliyle ayarlamıştır Rabbim. Şüphemmi var sanki...Bu şehirden azıcık uzaklaşmamız gerek.Kış stresi basmaya başladı işyerlerimize...

Meryem suresini oku.Okut hocalara.Ve kasma kendini.Allahım'ın bi bildiği vardır.Şüphemiz yok çok şükür varlığından ve gücünden...Ne kötü olaylardan sonra "nerdeydik nerelere geldik" dedik şu kısa ömrümüzde.Şafak sökmeden önce gecenin en koyu karanlığı var unutma.Uygun zaman olduğunda herşeye sahip olacağız.Olamadıklarımız için de "keşke" deyip dinden çıkmayalım Allah korusun.Kadere inancımız var çok şükür. Allahım bizi şeytana uydurmasın.Yolundan saptırmasın.Sıkıntılarımıza dayanma gücü versin.Hamdolsun sıkıntılarıma ve son bulsun inşallah.

Kızlar acil yardım......... Uzayan akıntım oldu ancak ovulasyon testim silik cizgi sizce ben yumurtluyormuyumdur

Adetime 15 gun olmasına rağmen sivilcelenmeye başladım bu bı belırtıolabılır mı ki:)) ayrıca test için daha çok erken değil mi:) off şu 15 ekım çok uzakmış gibi

Kızlar acil yardım......... Uzayan akıntım oldu ancak ovulasyon testim silik cizgi sizce ben yumurtluyormuyumdur

Dün test yaptın mı canım? Belki dün koyuymuştur, bugün yumoşların çatlayıp LH düşmeye başlamıştır, yani silikleşmeye başlamıştır. :26:

Canım, orada yazan günden 2 gün önce falan başla testi yapmaya, çünkü erken yumurtluyor olabilirsin. Mesela ben, siklus 27 dir, aksamaz hiç. Ortalama 13-14. gün yumurtlama, teste başlangıç ise 11. gün ama ben geçen ay 8. gün iki koyu çizgiyi gördüm yani yumurtlamam 8. gün oldu, teste kalıp 11. gün başlasam silik görecektim hep... Tabi bunun tersi geç yumurtlayanlar da oluyor. Sen ilk kez başlayacağın için bu ay kendi ortalamanı bulmak adına erken başla ve takip et kendi ovünü...

kızlar hamişim bebeğim bneimle daha kocişinde haberi yokkk nasıl sölesemm

Canım, tebrik ederim. Sağlıkla sıhhatle bebeşini kucağına alırsın inşallah. Bize de dua et nolur. Ha bir de ben topik açtım, sen de git oraya, ekleyeyim seni de...Kızlar, inşallah ki hepimiz hamiş olup, aşağıdaki topikten devam ederiz beraberce. Bu arada topiği ziyaret edip, temennilerde bulunabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...nu-ogrenip-haziran-ayinda-anne-olacaklar.html

Dur gitme canım, senin için Ekim ayı bitmedi ki. Bak bir sonraki BAT da Ekim ayı oluyor senin. Yeni Ekim BAT söyle yazayım... Gel sen Ekim'de bizi bırakma nolur

Dün test yaptın mı canım? Belki dün koyuymuştur, bugün yumoşların çatlayıp LH düşmeye başlamıştır, yani silikleşmeye başlamıştır. :26:

Evet canim dünde yaptım gercekten daha koyuydu bugun biraz daha silik tüh biZde dünkü iliskide yastik koymadık bilseydim koyardim hemende kalktım

Evet canim dünde yaptım gercekten daha koyuydu bugun biraz daha silik tüh biZde dünkü iliskide yastik koymadık bilseydim koyardim hemende kalktım

Hayır hayır, sorun yok. Çünkü yumurtan o koyu iki çizgiyi gördükten yani LH hormonu tavan yaptıktan sonraki 24 ila 36 saat gibi bir sürede çatlıyor ki senin de bugünkü akıntından belli çatlamış zaten. Bugünkü beraberlik için geceyi bekleme ama, kaçırma sakın, çünkü çatlayan yumurtalar 6 ila bilmem kaç saat arası döllenmeye hazır oluyormuş (Hesapla artık, akıntı kıvamından en az 6 saat falan)... Sen bugün dahil 3 günü de peş peşe değerlendir canım. Şansını bana sorarsan gün aşırıya bırakma, çünkü her sperm öyle ortalamalardaki gibi 36 saat falan yaşamıyor. Onun için ben derim ki riske atma, en az 3 gün peşpeşe devam et. (Hatta yarın sabah erken saatte de yapın bir beraberliğinizi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…