Ohhh be rahatladım kırmızılar geldi biraz erken oldu ama çalısmalara devam edebilmek adına rahatladım :) salla üzülmedim alıştım bunda da bir hayır vardır yola devam durmak yok
Evet günüm çok yaklaştı beklemek zor.....ŞUAN EN KESİN OLAN GÖĞÜSLERİMM ÇOK ACIYOOOOO.BAŞKA DİĞERLERİNİ UMURSAMIYORUMM
listedeki günden itibaren gün aşırı yap bence ille çift çizgi görünce yapmayı bekleme kaçırabilrsin spermlerin ömrü 2-3 gün çatladığında hazır olur ....
Thanks baby :) O zaman testi almamın bi anlamı yokmuş benim.Zaten çalışma tarzımız buydu
o zaman çift çizgiyi görünce 24 saat içinde çatlıycan demek 2-3 gün arka arkaya yap bi gün bekleme
Hmmm...Biraz yorgunluk var ilerdeki günlerde desenize
kızlar slm kırmızılar teşrif ettiler :) haydi Bismillaaahhh :) SAT:29 eylül - BAT:27 ekim
Saptamalarıma göre "bebek de bebek" diye diretenlerin doğurganlık oranı "aaa valla sürpriz oldu beklemiyordum" culara nazaran daha düşük. 1,5 yıl uğraşıp anne olamayıp "amaan olmazsa olmaz napıyımcılar" grubuna transfer olan arkadaşın transfer ayında hamile kalmıştır."millet o kadar uğraşıyor bir kereden bişey olmazcılar" tarzında kaçamak yapan diğer bir arkadaşım ise gebelik haberiyle şoka girmiştir. Diğer bi arkadaşım ise taşınma telaşıyla "ne hapı aaa hapım vardı benim unuttum almayıcılar" grubuna geçtiği gece hamile kalmıştır. Bilimsel olmayan araştırmalarım bunu şöyle özetliyor: Amaan canım tadını çıkar olayın
Saptamalarıma göre "bebek de bebek" diye diretenlerin doğurganlık oranı "aaa valla sürpriz oldu beklemiyordum" culara nazaran daha düşük. 1,5 yıl uğraşıp anne olamayıp "amaan olmazsa olmaz napıyımcılar" grubuna transfer olan arkadaşın transfer ayında hamile kalmıştır."millet o kadar uğraşıyor bir kereden bişey olmazcılar" tarzında kaçamak yapan diğer bir arkadaşım ise gebelik haberiyle şoka girmiştir. Diğer bi arkadaşım ise taşınma telaşıyla "ne hapı aaa hapım vardı benim unuttum almayıcılar" grubuna geçtiği gece hamile kalmıştır. Bilimsel olmayan araştırmalarım bunu şöyle özetliyor: Amaan canım tadını çıkar olayın
keşke öyle yapabilsek bizde ama uzun zaman olmayınca ister istemez beyin hep oraya odaklanıyo ben bir kere hamile kaldım 8 sene üzerine ondada tatil dönüşü kalmışım haberim yoktu daha sonrasında düşük oldu we dewamı gelmedi sonrasında yaptırdığım aşılamada tutmadı şimdi başka şeyler peşine düştüm ama bi tarafdanda artık olmazsa olmasın sıkıldım diyorum ama şu bi gerçek gerçekten beyin bebekte bebek diye düşünmediğin anlarda süpriz yapıo düşünmeden yapabilene ne mutlu :)
Kızlar acil yardım......... Uzayan akıntım oldu ancak ovulasyon testim silik cizgi sizce ben yumurtluyormuyumdur
Ya ben bu ovulasyon testini aldım ama açıklamalardan aradığım cevabı bulamadım.Kullananlar veya bilgisi olanlar (özellikle gebelik yakalayanlar) cevaplayabilirmi beni? Bu testi listede bana denk gelen gün yapmaya başlayacağım sonra hergün yapmaya devammı edeceğim? içi çizgiyi gördüğüm gün ilişkimi olmalı?yoksa çizgiden sonraki günmü?hergün mü?
kızlar hamişim bebeğim bneimle daha kocişinde haberi yokkk nasıl sölesemm
kızlar günaydın.benim bat 1 ekimdi dün itibariyle bu ayıda kapatmış bulunuyorumnasip kısmetten öte yol yok.bat yumurtlama günü veya başka bir şey hesaplamicam.hiçbir topiğede ismimi yazdırmicam.2012 gelinleri topiğinde gezinsem yeter sanırım ilerde brgün hamile olursam haber vermek adına yazarım sizlere.öpüyorum hepnizi bol şanslar
Dün test yaptın mı canım? Belki dün koyuymuştur, bugün yumoşların çatlayıp LH düşmeye başlamıştır, yani silikleşmeye başlamıştır. :26:
Evet canim dünde yaptım gercekten daha koyuydu bugun biraz daha silik tüh biZde dünkü iliskide yastik koymadık bilseydim koyardim hemende kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?