Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ümitsizim demişsin bence dememelisin RABBİM e sürekli dua et bende ediyorum olmayan herkese versin kimseyi evlat hasretiyle sınama diye demekki zamanı değilmiş ama asla ümidini yitirme arkadaşım

Öyle tabi canım demekki vakti,zamanı gelmemiş daha.Hepimizin hakkında rabbim hayırlısını versin inşallah.Artık kafa olarak bu düşünceden uzaklaşıp,oluruna bırakmak istiyorum.Zamanı gelince,Allah "ol" diyince olacaktır eminim...Desteğin için teşekkür ederim!...

ne demek arkadaşım her zaman yeterki ümitsiz olma rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek buna inan.

kızlar ben normalde yumurtlama akıntımıpek görmem.yani çok yoğun olmaz bende.
ama bugün okadar çok olmuş ki artık ıslaklıktan rahatsız oldum bir baktım uzayan akıntı çok aşırı yoğundu.
bu ay moladayım ya yumoşlar coştu.kasıklarım da sağlı sollu agrıyordu zaten dünden beri
ben napim bu yumoşları yaaaa
bebiş isteyince adam akıllı akıntım olmaz,mola verdiğim ay fenaa...
neyse,vardır bunda da bir hayır:44:

ben bu ay hiç belirti aramıyorum kızlar. geçen ay çok yoğun bir şekilde takmıştım. bekliycem bu ay. bat geçmeden birşey yapmıycam. açıkçası bu ay hastalıktan dolayı çok da ümidim yok. bakalım son 9 gün..

hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım benim sat da 8 inde

aynen canım en güzelini yapıyorsun deli gibi bekleyince birde kırmızıları gördüğümüzde daha kötü oluyoruz
umarım bu ay beklemezken müjdeyi alırız bebişlerden

aynen canım en güzelini yapıyorsun deli gibi bekleyince birde kırmızıları gördüğümüzde daha kötü oluyoruz
umarım bu ay beklemezken müjdeyi alırız bebişlerden

geçen ayda ben yaptım aynı hatayı ne kadar takmıyorum düşünmüyoum die yazıp kendimi kandırsamdaa
ay burammı ağrıyo
yok burammı şişti die die
hayal kırıklığına uğradım bu ay yok ama yapmambidaha
sakin sakin beklicem günümü

aynen canım ya.. takmıyorsak burda ne işimiz var. takmıyoruz diye kandırmayalım kendimizi. hepimiz beklenti içerisindeyiz. ama beklenti başka takıntı başka şey. takıntı yapmayalım diyorum ben de..

geçen ay karbonattı, iğneydi, bat gelmeden test yaptım, bat günü kan tahlili yaptırdım.. hüsranımı eşime bile söyleyemedim. bu ay yalnızca bekeleyeceğim. gelecekse bebişim gelecek zaten. gelmezse de dr.a gidip detaylı tetkikleri yaptırıcam. vakti geldiği zaman hepimiz meleklerimize kavuşacağız inşallah.

aynen canım sabırla bekliycez bende öyleyim zor tutuyorum kendimi gün yaklaştıkça aklıma gelince hemen düşüncemi dağıtıyorum bişeyle ilgileniyorum D offf zor beeeee :))))

aynen canım sabırla bekliycez bende öyleyim zor tutuyorum kendimi gün yaklaştıkça aklıma gelince hemen düşüncemi dağıtıyorum bişeyle ilgileniyorum D offf zor beeeee :))))

benim bat ıma varyaa raahatım simdi calışmalara odaklıyım gun yaklaşsın bi bakalı ne halde olucammm merak ediyorum yıne:18:

Evet günüm çok yaklaştı beklemek zor.....ŞUAN EN KESİN OLAN GÖĞÜSLERİMM ÇOK ACIYOOOOO.BAŞKA DİĞERLERİNİ UMURSAMIYORUMM

Bebek isteyen anne adayları,sizlere sorum şu:

Hamiş olmak için tedavi gören var mı aramızda yoksa tedavisiz bi bekleyişte miyiz?

Tedavi gören varsa nasıl bi süreç izleniyor?

Merakımızı giderelim,ne yapılması gerekiyorsa öğrenmeye çalışalım dimiiiii

Evet canım güzel bi soru.Mesela benim bu ay üçüncü denemem olacak.Ne zamandan sora dr ye gitmek lazım acaba

kızlar ben artık bu testı yorumlayamıyorum

Eklentiler

• $IMG_5612.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…