Bebek isteyen anne adayları,sizlere sorum şu:
Hamiş olmak için tedavi gören var mı aramızda yoksa tedavisiz bi bekleyişte miyiz?
Tedavi gören varsa nasıl bi süreç izleniyor?
Merakımızı giderelim,ne yapılması gerekiyorsa öğrenmeye çalışalım dimiiiii
Bebek isteyen anne adayları,sizlere sorum şu:
Hamiş olmak için tedavi gören var mı aramızda yoksa tedavisiz bi bekleyişte miyiz?
Tedavi gören varsa nasıl bi süreç izleniyor?
Merakımızı giderelim,ne yapılması gerekiyorsa öğrenmeye çalışalım dimiiiii
kızlar ben artık bu testı yorumlayamıyorum
benim bat bugün gibiydi ama değişkenlik gösterebiliyor.adet belirtilerim bihaylice fazla ama kısmet bakalım.aklıma çok takıyorum onun içinde adetimide psikolojik olarak geçiktiriyor olabilirim.bişey olursa haber veririm
Canım galiba 12. gün önemliymiş senin için tekrar silinmeye mi başlamış iyice koyulaşmadan bende tam anlam veremedim vallaha bazılarının tam koyulaşmadan tekrar açıldığını biliyorum ama
Kızlar benim bat 3 Ekim listede var miyim göremedim bugün sabah idrar testi yaptım negatif daha erkenmiydi acaba yoksa hamile değilmiyim bilemedim gecen ay 2 gün gecikmişti 5 Eylül'de olmuştum şimdi batimida bilemiyorum ne dersiniz erken miydi yarın kan testi yaptırayım mi
canım sağda nokta olanlar çalışma olan gunler kacırmamaya calıstım kararsız olunca.. evet 12 gun soldakı cızgıden dahada koyuydu ama oranı aynı degıldi anlam veremedım o yuzden şimdide oranları aynı o kadar koyu degıl test:) ay sanırm calısmalara devam etmeliyim :/
Devam devambende bugün başladım teste dur bakalım bugün yarın bende başlarım
Kızlar benim bat 3 Ekim listede var miyim göremedim bugün sabah idrar testi yaptım negatif daha erkenmiydi acaba yoksa hamile değilmiyim bilemedim gecen ay 2 gün gecikmişti 5 Eylül'de olmuştum şimdi batimida bilemiyorum ne dersiniz erken miydi yarın kan testi yaptırayım mi
rose29 çalışmalara başlayınca sirkelenme çalışmasını da unutma hee:))))
Ohhh be rahatladım kırmızılar geldi biraz erken oldu ama çalısmalara devam edebilmek adına rahatladım :) salla üzülmedim alıştım bunda da bir hayır vardır yola devam durmak yok
Ya ben bu ovulasyon testini aldım ama açıklamalardan aradığım cevabı bulamadım.Kullananlar veya bilgisi olanlar (özellikle gebelik yakalayanlar) cevaplayabilirmi beni? Bu testi listede bana denk gelen gün yapmaya başlayacağım sonra hergün yapmaya devammı edeceğim? içi çizgiyi gördüğüm gün ilişkimi olmalı?yoksa çizgiden sonraki günmü?hergün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?