Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

Kendimle çelişiyorum ben ya..

Bu ay tarihleri hesaplamıyacam diyorum.evet hesaplamıyorumda..Ama biri BAT'ını yazınca hemen kendime çaktırmadan hesap yaptığımı farkediyorum..Ben ilgincim bugünlerde

Ya inşallah şu klomen bende kist yapmaz. ben gittim dün 3.cü günüydü adetin. ama tahlil yapmadı. rahmime baktı kist yok dedi o kadar . Erken diye düşündü zaarrr doktor

kızlar bu ay özel bişeyler yapmayı düşünen varmı

cnm kuru incir aldımrelg 3gunu bugun kaynatıp ıcıem akşamyatarken 5gün bn bunu ıcıcem,bide çörek otu bal tarcın demişsiniz onu denıycem kendıme iyce gelısssın yumoşlar dıee eşimede keçiboynuzu pekmezı aldım sabah akşam kaşıkla yedırıcem vallaD biz elimizden gelenı yapalımda gerısını rabbim bılırr ....hiç yoktan yapmadım bısey demem metebolıızmamada ıyı gelır kan olur

bal tarçın tarifi kist yapıyormuş acaba ne kadar doğru

bal tarçın tarifi kist yapıyormuş acaba ne kadar doğru

bu ay bende yapıyorum bal tarçın çürekotu karışımını...

Geçen ay kist çıkınca soğan kürü yaptım bu ay gözükmedi kist ama bu kürü yaparken korkmuyo değilim..

Bugün adetimin 5. günü akıntım başladı..Sanırım yumurtalamayı erkene aldı bu kür..

Son düzenleme:

bende öle bişi olmadı tam zamanlıydı herşey ama benim kistim yoktu ben ölesine yaptım bende bal tarçın çörek otunu denicem kist olursa bida soğan suyu yaparız napalım bu ay ekim ayı ekicez bebişleri başka çaresi yok bazn halime gülüyorum deliriyorum galiba diye ev aktara döndü

Bende sözde bu ay oluruna bıraktım.BAT ı hesaplamıyorum falan.ama hala kür peşindeyim

Bende sözde bu ay oluruna bıraktım.BAT ı hesaplamıyorum falan.ama hala kür peşindeyim

ee boşuna demeişler alışmış kudurmuştan betrdir diye sen hesaplamasanda beynin hesabı yapar halimiz fena Allah kurtarsın hepimizi hamiş olsakta bu sefer başka seyleri takıcaz ah biz kadınlarrrr

ee boşuna demeişler alışmış kudurmuştan betrdir diye sen hesaplamasanda beynin hesabı yapar halimiz fena Allah kurtarsın hepimizi hamiş olsakta bu sefer başka seyleri takıcaz ah biz kadınlarrrr

hamiş oluncada vay kese görünecekmi? Kalp atışını duyabilecemmi? Sağlıklı olacakmı?

çok işimiz var çok..

Geçen ay sıkıntıdan vücudum kabardı.Nette araştırdımda sanırım kurdeşenmiş..Hala çaktırmadaan stresi çağırıyorum

ya kafam ıyce karıstııı bu karışım gercktn kıst yapıyor galıba reglısı duzenlı olanlardaaa fazla yumurtlattıgı ıcınn okudum formlarda duznlı regl gorenler yapmasın dıyorlarr offf ıyce karıstım:S

kimisi yararını gördüm diyor kimisi zararını gördüm diyor.Herkesin bünyesi farklı tabi..Bana soğan kürü yaradı.Umarım buda yarar.Artık kist olursa bir soğan kürü daha yaparım :)

offf kızlar gelsın artık bebişlerimiz hayırlısıyla yaaa bu kadr zor oldugunu bılsydım dha once başlardım çalışmalaraa nerdn bılcem ben hemn olur sanıyordum cocuk...hamamamı gıtsek kızlarr etkısı varmıs yumurtuyucgmız gun hamama gıdınce yumurtalar gelısormus

kimisi yararını gördüm diyor kimisi zararını gördüm diyor.Herkesin bünyesi farklı tabi..Bana soğan kürü yaradı.Umarım buda yarar.Artık kist olursa bir soğan kürü daha yaparım :)

eyvah eyvah napıcaz şimdi ben karışımı hazırladım bu akşamda yedim bile bırakkmmi acaba ama kistler engelliyormu en azından bu tarif yumurtayı çatlatacak dimi

kızlar ya ne dicem size bu çin takvimi hakkında deneyiminiz var mı yani çevrenizden veya kendinizden doğru çıkıyo mu çıkmadığıda oluyor mu?

eyvah eyvah napıcaz şimdi ben karışımı hazırladım bu akşamda yedim bile bırakkmmi acaba ama kistler engelliyormu en azından bu tarif yumurtayı çatlatacak dimi

cnm bende gıttım bugun çörek otu aldım bal aldım yapıcktım yapmasammı yapsammı karar veremedımm yaaaaa:S tamda regl 3gunum baslarsam baslıcm napiimm sizcceee..:////////////////////////

gerçektenmi hiç duymamıştım bende öle eşim çok istemişti yok dedim biraz bekliyelim hala beklemedeyiz biz kimiz ki Sanki çocuk bizim yapmamızla oluyo Allah ım affett yanlış veya büyük konuştuysak affet bizi bağışla sen affı seversin bizleride affeyle

Kızlar benim bugün 3. günüm bu kürde..İnanırmısınız erkenden yumurtlama başladı akıntımdan anlıyorum.Demek işe yarıyor.Bu kür yumurtayı geliştiriyor.Hani diyorlarya incir kürüne havuç ekleyin yumurtayı çatlatıyor diye.Ben havuçta yiyecem biraz.Umut fakirin ekmeği işte :)

Birde ben incir yiyorum birkaç tane günde kızlar..

Eşimide cevizle fındıkla besliyorum :))

Valla artık şu bebişte gelsin bu kadar zahmetten sonra :)

kızlar ya ne dicem size bu çin takvimi hakkında deneyiminiz var mı yani çevrenizden veya kendinizden doğru çıkıyo mu çıkmadığıda oluyor mu?

Genelde çin takvimi tutuyor diyorlar. Bende hep kızım olsun istemişimidir.Tabi zannediyordumki isteyince olacak bebek.Korunmayı bırakınca hemen hamile kalacam.Çin takviminde kızın olacağı tarihe göre ayarlamaya çalıştım bide..Şimdi 4. denemem.Zormuş bu işler..

Hamamı yeni duydum.Saunaya gidelim kızlar belkide daha etkili olur

ben buay ovulasyon testini yapıcam preceed kullanıcam bu çörekotu kürünü yapıcsm kocişe balarısütü polen keçiboynuzu ve kuruyemiş ler ve ilişkiden 2 ssat önce sert kahve içiricem ve sabah saatlerinde ilişkişye dikkat edicem bol bolda yatıcam başak önerisiolan varmı kızlar

Kahvemi onu duymamıştım ben..Nede etkiliymiş o bakim

Bende ilişkiden sonra normalda 10 dakika yatıp kalkıyodum.Artık sabah duş alacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…