kızlar bu ay özel bişeyler yapmayı düşünen varmı
cnm kuru incir aldımrelg 3gunu bugun kaynatıp ıcıem akşamyatarken 5gün bn bunu ıcıcem,bide çörek otu bal tarcın demişsiniz onu denıycem kendıme iyce gelısssın yumoşlar dıee eşimede keçiboynuzu pekmezı aldımsabah akşam kaşıkla yedırıcem valla D biz elimizden gelenı yapalımda gerısını rabbim bılırr ....hiç yoktan yapmadım bısey demem metebolıızmamada ıyı gelır kan olur
bal tarçın tarifi kist yapıyormuş acaba ne kadar doğru
bu ay bende yapıyorum bal tarçın çürekotu karışımını...
Geçen ay kist çıkınca soğan kürü yaptım bu ay gözükmedi kist ama bu kürü yaparken korkmuyo değilim..
Bugün adetimin 5. günü akıntım başladı..Sanırım yumurtalamayı erkene aldı bu kür..
bende öle bişi olmadı tam zamanlıydı herşey ama benim kistim yoktu ben ölesine yaptım bende bal tarçın çörek otunu denicem kist olursa bida soğan suyu yaparız napalımbu ay ekim ayı ekicez bebişleri başka çaresi yok bazn halime gülüyorum deliriyorum galiba diye ev aktara döndü
Bende sözde bu ay oluruna bıraktım.BAT ı hesaplamıyorum falan.ama hala kür peşindeyim
ee boşuna demeişler alışmış kudurmuştan betrdir diye sen hesaplamasanda beynin hesabı yaparhalimiz fena Allah kurtarsın hepimizi hamiş olsakta bu sefer başka seyleri takıcaz ah biz kadınlarrrr
ya kafam ıyce karıstııı bu karışım gercktn kıst yapıyor galıba reglısı duzenlı olanlardaaa fazla yumurtlattıgı ıcınn okudum formlarda duznlı regl gorenler yapmasın dıyorlarr offf ıyce karıstım:S
kimisi yararını gördüm diyor kimisi zararını gördüm diyor.Herkesin bünyesi farklı tabi..Bana soğan kürü yaradı.Umarım buda yarar.Artık kist olursa bir soğan kürü daha yaparım :)
ya kafam ıyce karıstııı bu karışım gercktn kıst yapıyor galıba reglısı duzenlı olanlardaaa fazla yumurtlattıgı ıcınn okudum formlarda duznlı regl gorenler yapmasın dıyorlarr offf ıyce karıstım:S
eyvah eyvah napıcaz şimdi ben karışımı hazırladım bu akşamda yedim bile bırakkmmi acaba ama kistler engelliyormu en azından bu tarif yumurtayı çatlatacak dimi
offf kızlar gelsın artık bebişlerimiz hayırlısıyla yaaabu kadr zor oldugunu bılsydım dha once başlardım çalışmalaraa nerdn bılcem ben hemn olur sanıyordum cocuk...hamamamı gıtsek kızlarr etkısı varmıs yumurtuyucgmız gun hamama gıdınce yumurtalar gelısormus
kızlar ya ne dicem size bu çin takvimi hakkında deneyiminiz var mı yani çevrenizden veya kendinizden doğru çıkıyo mu çıkmadığıda oluyor mu?
Kızlar benim bugün 3. günüm bu kürde..İnanırmısınız erkenden yumurtlama başladı akıntımdan anlıyorum.Demek işe yarıyor.Bu kür yumurtayı geliştiriyor.Hani diyorlarya incir kürüne havuç ekleyin yumurtayı çatlatıyor diye.Ben havuçta yiyecem biraz.Umut fakirin ekmeği işte :)
Birde ben incir yiyorum birkaç tane günde kızlar..
Eşimide cevizle fındıkla besliyorum :))
Valla artık şu bebişte gelsin bu kadar zahmetten sonra :)
ben buay ovulasyon testini yapıcam preceed kullanıcam bu çörekotu kürünü yapıcsm kocişe balarısütü polen keçiboynuzu ve kuruyemiş ler ve ilişkiden 2 ssat önce sert kahve içiricem ve sabah saatlerinde ilişkişye dikkat edicem bol bolda yatıcam başak önerisiolan varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?