Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

bende tutmaz inşallah :)) bende hep oğluşum olsun istiyorum rüyalarımda hep oğlum olmuş görüyorum ama çin takvimine göre bu sene bitene kadar hep kız genelde bende tutuyo biliyorum inşallah bennde tutmaz ))) işin şakası biyana da Rabbim yeter ki versin hayrlı sağlıklı olsun yeter o herşeyin hayyrlısını verir.

Kahvemi onu duymamıştım ben..Nede etkiliymiş o bakim

Bende ilişkiden sonra normalda 10 dakika yatıp kalkıyodum.Artık sabah duş alacam.

kahve spermlerin hareketliliğini arttıyomuş zaten enazsırtüstü 20 dak uzanman lazım ama yastık koy altına ve ayakalrını dik 1 ssaat kadar oda etkili bana babbaannem söledi kuzenime dr sölemiş

cnm bende gıttım bugun çörek otu aldım bal aldım yapıcktım yapmasammı yapsammı karar veremedımm yaaaaa:S tamda regl 3gunum baslarsam baslıcm napiimm sizcceee..:////////////////////////

hayat bi risk ben yapıcam bide ist tezveren dede varmış oraya gidicem ne duyarsam yapıcam keske dememk için nasipse olur inş oduğu kadar olmadığı kader

Kahvemi onu duymamıştım ben..Nede etkiliymiş o bakim

Bende ilişkiden sonra normalda 10 dakika yatıp kalkıyodum.Artık sabah duş alacam.

geçen ay yumurt gunlerınde ılışkıde bulunduk 7 kez denedık, 7 kezındede sabaha kadar belıme yastık koyup yattım sonuç negatıf oldu...bu ayda oyle denıyecegım yarın ovılasyon testlerım gelıcek kargodalar suan regl biter bıtmez 2gun sonra baslıyacagım teste bu aradada denıyecegım bu corek otunu cok yapmam bende 5gun yerım bırakırım oyle bır rıskı varsa bu kürün napiyim..yumurtlama gunu gelıncedee hamama gıdemessem sıcak su ıle banyo yaparım evde yatarım bız sıckta...eşimede keçi boynuzu pekmez yedırıcem bu ay bakalım hyrlısı allhtan:)

canım bu corek otu çekılmıs degıl nasıl yapayım öylece yutsam olmazmı nasıl ezıcem onu???

canım bu corek otu çekılmıs degıl nasıl yapayım öylece yutsam olmazmı nasıl ezıcem onu???

sakın toz halinde alma ben tohumları ezmeden krıştırdım yerken çiğnedim tadı acı zaten bide adaçyı yağı varmış ilt söküyormuş vajinaya adetten sonra 7 gün boyunca gece yatmadanönce pamuga yada tampona damlatılıp vajinaya yaerleştiriliomuş sabah çıkarılacakmış hayıt tohumuda var ama onu bilmiyorum

canım bende eylül den çok erken diskalifiye olunce ekimde buldum kendimi ama her tpoiğede isim yazdırmak istiyorum birisi ugur getirir inş. benide eklermisin 4 ekim

ben geldiiim
ya 10 ekime daha yıl var

yumurtlama dönemime bile gelmedi daha

zaman birden duru veriyo
birden geçiveriyo
ben anlamıyorum hiççç
yoks hayat bize oyun mu oynuyooo

benim de 9 ekim.. arka arkayayız.. bence de baya uzun bir vakit var.. birlikte geçiricez bu günleri..

kızlar ben Advanced woman calendar programını indirdim şimdi.. Bilgilerimi girdim. 21-29 eylül arasını gebe kalma şansı yüksek olarak gösteriyor. yumurtlama günüm 25 iymiş. takip edebilmek için güzel bir program..

kızlar bu ay özel bişeyler yapmayı düşünen varmı
ben ilk önce doktorumu deqiştirdim sonra eşim mesir mcunu ve keçi boynuzu ve pekmezini aldı dün kullanmaya başladı..bende biraz doktora gidicem onun söylemlerine göre bişeyler var kafamda...incir kürü kullanmak istiyorum ama kilo yapıyor diyorlar...kafam karışık..gidip geleyim bakalım doktora gelince gelişmeleri yazarım
Ben de ekime geldim. BAT şaştı ama sanırım 18 ekim
tmm cnm
kızlar ya ne dicem size bu çin takvimi hakkında deneyiminiz var mı yani çevrenizden veya kendinizden doğru çıkıyo mu çıkmadığıda oluyor mu?
bnm 2 evladım var ikiside tutuyor canım ama Allah bilir..çokta takılmamak lazım...
hayat bi risk ben yapıcam bide ist tezveren dede varmış oraya gidicem ne duyarsam yapıcam keske dememk için nasipse olur inş oduğu kadar olmadığı kader
tezveren dedemi? neymiş kimmiş nerdeymiş neye faydası varmış?? hele bir anlat bende istdeyim
arkadaslar ben de umidimi eylul sonrasina attim.
bat 17 ekim
ekliyorum cnm
canım bende eylül den çok erken diskalifiye olunce ekimde buldum kendimi ama her tpoiğede isim yazdırmak istiyorum birisi ugur getirir inş. benide eklermisin 4 ekim
ekliyorum cnm
benim de 9 ekim.. arka arkayayız.. bence de baya uzun bir vakit var.. birlikte geçiricez bu günleri..

seni eklemiştim cnm

Son düzenleme:
günaydın kızlar
birazdan doktora gidicem dua edin benim için

ne güzel muhabbetler edilmiş sabah sabah bu moral bozukluquyla gülümsettiniz beni
Rabbim inşallah bu ay hepimize hamiş kalmayı nasip eder...Allah için sizleri çok seviyorum kızlar..

günaydın canım

Güzel haberlerle gelirsin inşallah

Tatlım güzel haberlerle gel insallah
bizde seni seviyorum ama moralin bozuk olduğunda sevmemmm hep gülmen güzel konuşman lasım

Son düzenleme:
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım

günaydın canım

Güzel haberlerle gelirsin inşallah

güzel haberlerini bekliyoruz canımm

Gunaydın kızlarrrr...
benide ekleyin bakalım listeye
bat 17 Ekim
ekliyorum cnm
Tatlım güzel haberlerle gel insallah
bizde seni seviyorum ama moralin bozuk olduğunda sevmemmm hep gülmen güzel konuşman lasım

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım

kızlar doktordan şimdi geldim...g.zekalı kadın koministmidir nedir çocuk düşmanı çıktı...2 tane var 3.ye ne gerek var falan dedi...ilaç tedavisine gerek yok diyerek beni başından savdı..çok üzgünüm..2 gündür doktorların gazabına geliyorum...Rabbim sana sıqınıyorum senden başkasına muhtaç etme nolurr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…