Genelde çin takvimi tutuyor diyorlar. Bende hep kızım olsun istemişimidir.Tabi zannediyordumki isteyince olacak bebek.Korunmayı bırakınca hemen hamile kalacam.Çin takviminde kızın olacağı tarihe göre ayarlamaya çalıştım bide..Şimdi 4. denemem.Zormuş bu işler..
Hamamı yeni duydum.Saunaya gidelim kızlar belkide daha etkili olur
Kahvemi onu duymamıştım ben..Nede etkiliymiş o bakim
Bende ilişkiden sonra normalda 10 dakika yatıp kalkıyodum.Artık sabah duş alacam.
cnm bende gıttım bugun çörek otu aldım bal aldım yapıcktım yapmasammı yapsammı karar veremedımm yaaaaa:S tamda regl 3gunum baslarsam baslıcm napiimm sizcceee..:////////////////////////
Kahvemi onu duymamıştım ben..Nede etkiliymiş o bakim
Bende ilişkiden sonra normalda 10 dakika yatıp kalkıyodum.Artık sabah duş alacam.
Kızlar benim bugün 3. günüm bu kürde..İnanırmısınız erkenden yumurtlama başladı akıntımdan anlıyorum.Demek işe yarıyor.Bu kür yumurtayı geliştiriyor.Hani diyorlarya incir kürüne havuç ekleyin yumurtayı çatlatıyor diye.Ben havuçta yiyecem biraz.Umut fakirin ekmeği işte :)
Birde ben incir yiyorum birkaç tane günde kızlar..
Eşimide cevizle fındıkla besliyorum :))
Valla artık şu bebişte gelsin bu kadar zahmetten sonra :)
canım bu corek otu çekılmıs degıl nasıl yapayım öylece yutsam olmazmı nasıl ezıcem onu???
arkadaslar ben de umidimi eylul sonrasina attim.
bat 17 ekim
canım bende eylül den çok erken diskalifiye olunce ekimde buldum kendimi ama her tpoiğede isim yazdırmak istiyorum birisi ugur getirir inş. benide eklermisin 4 ekimBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMM...
Evet kızlar;
eylül ayından ümidini kesen arkadaşlar burdan devam ediyoruz...
dualarımızla inşallah bu ay mucizelerimiz bizimle olur...
bat tarihlerimizi yazalım ve listemizi oluşturalım kızlar..
inşallah listedeki herkes bu ay hamile kalırrr
beklenmeyen bat tarihlerimiz;
paradeisos 1 ekim....
mnsroz 1 ekim....
beslenme_cantasi 2 ekim....
benimben61 3 ekim....
nevalee 7 ekim....
yesalp 8 ekim....
angels42 8 ekim....
LIPAKA 8 ekim....
taydin 9 ekim....
gelecek_se 10 ekim....
Drc05 14 ekim....
EsRa1982 14 ekim....
ayseeem 14 ekim....
bedesten 15 ekim....
tatliebbi 15 ekim....
bebss 15 ekim....
mmlkk 15 ekim....
erginsena 16 ekim....
sunbal 16 ekim....
tugce76 17 ekim....
inci61inci 17 ekim....
ben geldiiim
ya 10 ekime daha yıl var
yumurtlama dönemime bile gelmedi daha
zaman birden duru veriyo
birden geçiveriyo
ben anlamıyorum hiççç
yoks hayat bize oyun mu oynuyooo
ben ilk önce doktorumu deqiştirdimkızlar bu ay özel bişeyler yapmayı düşünen varmı
tmm cnmBen de ekime geldim. BAT şaştı ama sanırım 18 ekim
bnm 2 evladım var ikiside tutuyor canım ama Allah bilir..çokta takılmamak lazım...kızlar ya ne dicem size bu çin takvimi hakkında deneyiminiz var mı yani çevrenizden veya kendinizden doğru çıkıyo mu çıkmadığıda oluyor mu?
tezveren dedemi? neymiş kimmiş nerdeymiş neye faydası varmış?? hele bir anlat bende istdeyimhayat bi risk ben yapıcam bide ist tezveren dede varmış oraya gidicem ne duyarsam yapıcam keske dememk için nasipse olur inş oduğu kadar olmadığı kader
ekliyorum cnmarkadaslar ben de umidimi eylul sonrasina attim.
bat 17 ekim
ekliyorum cnmcanım bende eylül den çok erken diskalifiye olunce ekimde buldum kendimi ama her tpoiğede isim yazdırmak istiyorum birisi ugur getirir inş. benide eklermisin 4 ekim
benim de 9 ekim.. arka arkayayız.. bence de baya uzun bir vakit var.. birlikte geçiricez bu günleri..
canım bu corek otu çekılmıs degıl nasıl yapayım öylece yutsam olmazmı nasıl ezıcem onu???
günaydın kızlar
birazdan doktora gidicem dua edin benim için
ne güzel muhabbetler edilmiş sabah sabah bu moral bozukluquyla gülümsettiniz beni
Rabbim inşallah bu ay hepimize hamiş kalmayı nasip eder...Allah için sizleri çok seviyorum kızlar..
günaydın kızlar
ne güzel muhabbetler edilmiş sabah sabah bu moral bozukluquyla gülümsettiniz beni
Rabbim inşallah bu ay hepimize hamiş kalmayı nasip eder...Allah için sizleri çok seviyorum kızlar..
İnşallah güzel haberlerle dönersin canımgünaydın kızlar
günaydın canım
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz canımm
ekliyorum cnmGunaydın kızlarrrr...
benide ekleyin bakalım listeye
bat 17 Ekim
Tatlım güzel haberlerle gel insallah
bizde seni seviyorum ama moralin bozuk olduğunda sevmemmm hep gülmen güzel konuşman lasım
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?