tesekkür ederim.hoşgeldininş bu ay olucak ekimde ektik umutlarııı
ben ilk önce doktorumu deqiştirdimsonra eşim mesir mcunu ve keçi boynuzu ve pekmezini aldı dün kullanmaya başladı..bende biraz doktora gidicem onun söylemlerine göre bişeyler var kafamda...incir kürü kullanmak istiyorum ama kilo yapıyor diyorlar...kafam karışık..gidip geleyim bakalım doktora gelince gelişmeleri yazarım
tmm cnm
bnm 2 evladım var ikiside tutuyor canım ama Allah bilir..çokta takılmamak lazım...
tezveren dedemi? neymiş kimmiş nerdeymiş neye faydası varmış?? hele bir anlat bende istdeyim
ekliyorum cnm
ekliyorum cnm
seni eklemiştim cnm
ekliyorum cnm
kızlar doktordan şimdi geldim...g.zekalı kadın koministmidir nedir çocuk düşmanı çıktı...2 tane var 3.ye ne gerek var falan dedi...ilaç tedavisine gerek yok diyerek beni başından savdı..çok üzgünüm..2 gündür doktorların gazabına geliyorum...Rabbim sana sıqınıyorum senden başkasına muhtaç etme nolurr
selam kızlarr buradamı toplanıyoruz
benim bat belli değil şu an için.
ki bu ay moladayım.eşimle bir araştırma hastanesine gidelim diyoruz.
her defasında üzülmektense bir kontrole gidelim bakalım.
ben yine buralardayım ama
sizleri takipteyim...
ekliyorum cnm
kızlar doktordan şimdi geldim...g.zekalı kadın koministmidir nedir çocuk düşmanı çıktı...2 tane var 3.ye ne gerek var falan dedi...ilaç tedavisine gerek yok diyerek beni başından savdı..çok üzgünüm..2 gündür doktorların gazabına geliyorum...Rabbim sana sıqınıyorum senden başkasına muhtaç etme nolurr
Gördün mü kırmızılarıkızlarrr topik hayırlı olsun ben kırmızı kartı yedim geldim.yeni bat tarihim 19 ekim ekler misiniz?
16 Ekim de benden gelsin...
tatlım bu ay beraberiz hadi bakalım ekimde çiçek acsın artık umutlar
Gördün mü kırmızılarıHayırlısı olsun bakalım. Ben dün duş almıştım reglim kesildi iyi mi
Hadi bakalım, inşallah canım yaa15 Ekim benim doğum günüm, 16 Ekim'i bekleyemeden 15 Ekim'de hediyemi alırım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?