Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

sosyologh tebrikler canim darisi bize kizlar icim gidio muhabbetinize ama net yok evde calisma varmis kesik telden de zor oluyor hepinizi opuyorum

sağol cnm valla ama sosyolog felsefeci oldugum için çok şüpheciyim garanti öğrenmeden kendimi kaptırmayacam

sosyolog canım tebrik ederim inşallah kanda da görürsün sağ salim kucağına da alırsın inşallah

sosyolog canım tebrik ederim inşallah kanda da görürsün sağ salim kucağına da alırsın inşallah

kızlar ben bugün itibari ile hayıt tohumu içmeye başladım. daha öncede içmiştim 3 ay kullandım ve 3 ay boyunca adetim hiç şaşmadı ama gebelikte oluşmadı... inşallah bu sefer ona da yarar

Son düzenleme:
canim resimi yokki...olsada silikdi , benim telim onu cekse gorunmez bile...atdim..baka baka kalmisdim..

tamam tatlım o zaman yarın testi tekrarla.
innnşallah güzel haberler vericen bize

Kızlar az önce test yaptım..ikinci çizgi orta koyulukta çıktııı...yarın kan tahlili mi yaptırsammm..çok heyecanlıyımmmmmmmm:26:

canımmmm tebrik ederimmmm
kan sonucunu da heyecanla bekliyorummm

Eki Görüntüle 521735 eklemeye çalıştım Ama eklendimi bilmiyorummm..baksanıza bir panik oldum yavvv

oh maşallahhh :)
sag salim kucagına alırsın inşallahhh

tamam tatlım o zaman yarın testi tekrarla.
innnşallah güzel haberler vericen bize

canımmmm tebrik ederimmmm
kan sonucunu da heyecanla bekliyorummm

oh maşallahhh :)
sag salim kucagına alırsın inşallahhh

sağol cnm..inşallah doğrudur bakalım bi ..Şırnaktayım yarın bi sağlık ocagına gideyim..orda yapılmıyosa devlet hastanesine..başkada hastane yok malesef

Canım, testin varsa elinde bir kez daha tekrarlar mısın şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…