canim ver evde evet..ama benim gunum bugun..yani sabah erken yapsam daha net cikmazmi ? aksam yapilirsa cikmaz diyorlar yaa..yapsammiki ?
yap yap yap yap yap :118:
canim ver evde evet..ama benim gunum bugun..yani sabah erken yapsam daha net cikmazmi ? aksam yapilirsa cikmaz diyorlar yaa..yapsammiki ?
arkadaşlar benimde bat ekim 3 bekliyorum bakalım inş hamişimdir eğer öyle ise süper bir haber olur :) dua edin lütfen:26:
yok yaa bi gunde simdi iki sevinc cok hepimize...)) sanki sevindirecek haberim olacakmis gibi..kizlar beni burakin yaa..cikmaz bi sey.
Tamam canm ısrar etmiorummm ama bugün günün çıkar normal olarakkkkk
ya çıkarsaaa
ben özellikle senin halayını çekmek istiyorum canım yaaa :)
eylül ayı topiğinden beri gözüme takılıyonhamiş ol da rahatliiim yaaa
isminin yanındagörmek istiyorum
ısrar etmiyorum bende.istemiosan şimdi,sabah yap canım :)
inşallah güzel haberler verirsin
bilmemki tatlim..biz yeni deyiliz ki her ay her ay kirilmak kolay deyil..insan korkuyor iste..hayirlisi..
guzel kalpli kardesim hayirlisi olsun ya..vallaha artik urkek bi kadina dondum..neymis bu cocuk yaa ne hale getirdi benim gibi kadini ))) bi cish yapmaya korkuyorum )))) sagol canim dileklerin icin.senin icinde insallah hayirli bebekler gelir .. insallah olur dediyin gibi yarin cekdiririm sana halayimi.
canım bi dene..eger bikaç saattir wc ye gitmediysen yap bence
Yaa yap ama, yap ama lüffen :109: Bak yoksa ben yapacağım senin yerine şimdi. Ben olsam çatlardım yaaa hadi amaaaBak ama yaparken de yukarıda yazdığım taktiği uygula. Sonra ben seni hem bu topiğe hem de diğerine müjdeliycem hadii :109:
yani yarın yapcan ölemi :99:
peki sabahı nasıl edcez bu merakla?
kız 2 damla yeter
neyse tamam sustum sustum
sabah alırız güzel haberleri napalım
Yaa yap ama, yap ama lüffen :109: Bak yoksa ben yapacağım senin yerine şimdi. Ben olsam çatlardım yaaa hadi amaaaBak ama yaparken de yukarıda yazdığım taktiği uygula. Sonra ben seni hem bu topiğe hem de diğerine müjdeliycem hadii :109:
kiz kalbinemi dolmusss????? bana bi yildir kk da kimse boyle yapmamisdi
yarin sabah insallah..erkenden okula gidecem, yaaprim sabah namazindan sonra..hemen atarim sonucu..artik ne olacaksa
yarin sabah insallah..erkenden okula gidecem, yaaprim sabah namazindan sonra..hemen atarim sonucu..artik ne olacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?