Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

aa oylemi ? hanimlar ben hep ilk damlayi atarim teste..ya az kaldi zaten 4-5 saat sora namaz girecek..yapib yazarim size insallah

Canım, senin söylediğin başkaymış ama, bak ben onu bilmiyordum :26: Benim bahsettiğim de idrarın bir kısmını kaba koymadan önce boşa yapıp devamını kaba doldurmak. Ama bundan sonra denerken benimkine ilaveten senin söylediğini de uygulayayım ben de

canım inş...karnım agrıyo..hasta olcam diye korkuyom..üzülmek istemiyım kendimi kaptırıp

ilk zamanlar adet ağrıları gibi oluyor merak etme ama ilk 3 ay önemli tabi mümkün olduğunca ağır kaldırma, yükseğe uzanma, ayaklarını yukarıya kaldır dinlendir hep dikkat et kendine sen hayırlısıyla bişey olmaz inşallah...

Bizim cadı test yapmaya gitti galiba, bize sürpriz yapacak inşallah

kızlar size bişey sorcam ovulasyon testlerini yapmaya başladım 6.gün silikti 7.gün baya koyulaştı ama C çizgisi kadar değil bugün yine dünküyle aynıydı daha beklemem mi gerekiyor acaba?

kızlar size bişey sorcam ovulasyon testlerini yapmaya başladım 6.gün silikti 7.gün baya koyulaştı ama c çizgisi kadar değil bugün yine dünküyle aynıydı daha beklemem mi gerekiyor acaba?

canım bence 2-3 güne ancaolur ovulasyon ..zaten kopkoyu oluyo anlıyorsun

şimdi gidiyorum kızlar
gece nöbetçileri olursa muhabbette görüşürüz
öpüyorum
çalışması gerekenler aksatmasınn heeee

Kızlar az önce test yaptım..ikinci çizgi orta koyulukta çıktııı...yarın kan tahlili mi yaptırsammm..çok heyecanlıyımmmmmmmm:26:

canım testin baya net çıkmış,yarın güzel haberleri alacağımızı düşünüyorum.o yüzden tebrik ederim canım,Allah tamamına erdirsin,sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

canım ya bozma moralini ama biliyorsun ki ne zaman vazgeçersin artık olmayacak der yoluna devam edersin o zaman olur sen şimdi kafanı dağıt biraz hiç bekleme bak nasıl olacak...

kızlar size bişey sorcam ovulasyon testlerini yapmaya başladım 6.gün silikti 7.gün baya koyulaştı ama C çizgisi kadar değil bugün yine dünküyle aynıydı daha beklemem mi gerekiyor acaba?

Canım, bugün koyuya çok yakını yakalamışsan, yarın bile yumurtan çatlayacak olabilir, sonra da silikleşmeye başlayabilir. LH hormonu düşüşe geçmeye başladığı an yani silikleşmeye başladığı an yumurtanın çatlama sürecine girdiği anlaşılır. Sen bugün ve 3 gün boyunca çalışma yapsan uygun olur bence. Önceki sayfalarda yazmıştım ben, bir karıştır istersen... Bugün yap dememdeki amaç, hazırda beklesin spoşlar çünkü yarın yumoşlar çatlayıp gelebilir, karşılama komitesi hazır olmalı. Sonraki günlerin neden peşpeşe olacağına gelince; her sperm öyle ortalamalarda yazdığı gibi 36 saat yaşayamayabiliyor, bunun için yumurtlama zamanlarını kaçırmamak lazım diye düşünüyorum, nolur nolmaz... Çünkü yumurta, çatlamadan önceki 24-36 saat ile çatladıktan sonraki günler önemli diye okumuştum, yani hatırladıklarım bunlar, ama yine de sen bilirsin canımcım

slm arkadaşlar bu testleri nasıl yapıyoruz nerden alıyoruz biraz anlatırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…