Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

çok sağol tatlım kocişim gececi ama sabah zaten beraber olmuştuk yarın öğlene kadar da eşim yok inşallah tuttururuz bakalım Allah sağlıklı bebişler versin inşallah hepimize...

slm arkadaşlar bu testleri nasıl yapıyoruz nerden alıyoruz biraz anlatırmısınız

ben gittigidiyordan aldım 20 ovulasyon 6 gebelik kargo hepsi 19.90 adet biter bitmez başladım yapmaya 7. gün baya koyulaştı bakalım şimdilik memnunum...sen de al dene istersen..

phia tatlım nasılsın kusura bakma o gece internetim kesildi hoşçakal diyemedim

Merhaba canım, sorun değil üzülme Ben iyiyim, bugün forum kuşu oldum inan, okuldan geldiğimden beri buradayım, sadece yemekte mola verdim Sen nasılsın?

Merhaba canım, sorun değil üzülme Ben iyiyim, bugün forum kuşu oldum inan, okuldan geldiğimden beri buradayım, sadece yemekte mola verdim Sen nasılsın?

seninle konuştuktan sonra yeniden soğan kürüne başladım:S inş bu ay tuttururuz.iş güç koşturuyorum tatlım ne olsun.bu test hakkında pak bilgim yok biraz açabilir misin tatlım.ne işe yarar nasıl kullanılır.

Hadi bakalım canım, hayırlı olsun. Aksatmadan yaparsan, inşallah faydasını göreceksin. En azından rahim gebeliğe zemin hazırlamış oluyor, temizleniyor kist vs. olmasa bile.
Ovülasyon testine gelince; bu test idrar ile kadının yumurtlama günlerini -LH düzeyi- ölçen, gebelik testi kitlerine benzeyen bir test. İlk teste adet siklusuna göre ortalama olarak verilen günde başlanıyor fakat orada yazan günden birkaç gün önceden başlamakta fayda var. Hergün aynı saatte yapılıyor ve ikinci çizgi ilk çizgi gibi kırmızıya yaklaştıkça ovulasyon günün yaklaşıyor demek oluyor. Kırmızıyı koyu gördüğün gün ve sonraki 3-4 gün önemli şanslı günler demek. Tam kırmızıyı görmek demek LH hormonunun tavan yapması demektir ve bunu gördükten sonraki 24 ila 36 saat arasında yumurtan çatlayacak ve döllenmeyi bekleyecek... Yani tatlım kısacası bu test sayesinde adetinin kaçıncı gününde yumurtladığını biliyor ve beraberlik günlerini buna göre ayarlayıp şansını artırmış oluyorsun. Sen de alıp deneyebilirsin, kullanırken de yardımcı olurum ben sana
:13:

Son düzenleme:
araştırdım öğrendim kızlar bu test işe yarıyor mu?

Canım, ben sana yazıp gönderene kadar sen araştırıp öğrenmişsin bile Tabi bu test şansı artırıyor, yani en azından beraberlik günlerini ayarlayabiliyorsun. Mesela benim siklus 27 dir, zamanında gelir hep. Ortalamalara göre benim yumurtlama günüm 13-14 diye yazıyor, ben de hep öyle biliyordum. Testi kullanınca farkettim ki benim ovu günüm 8. günmüş. Baksana 13-14'e yumoşlar mı kalır hiç. Herkesin ovu farklı oluyor, kimisinin benim gibi erken, kimisinin geç oluyor. E bu durumda insanın kendini takip etmesi açısından faydalı diye düşünüyorum...Ben bu ay kullanmıyorum, eğer regl olursam öbür aya sipariş ederim artık... Bu arada eczanelerde de var markası CERTAİN, ben onu kullanmıştım, ama o pahalıya geldi, içinde 2 tane var ama 12-13 lira gibi birşeydi fiyatı. Topiğimizin kızları aldı geçenlerde internetten çok da uyguna aldılar, gebelik testi de hediyeli ayrıca. Öyle sipariş etmek daha mantıklı yani. Tavsiye ederim kısacası

Bu arada anladım yine senin internet bağlantın kesildi canım, şansımıza Hadi ben de yatayım artık bari. Kızlaaarrr hepinize iyi geceler, iyi çalışmalar, unutmayın ha popişlerin altına yastık/kırlenti, bacaklar da havaya

bende bi anormallik var kızlar yaa :S
kasıklarım çok fena agrıyor.
nasıl yumurtlamaymış anlamadım gitti :44:

bende bi anormallik var kızlar yaa :S
kasıklarım çok fena agrıyor.
nasıl yumurtlamaymış anlamadım gitti :44:

bugun bende aynen senin gibi oldum konuşmuştukyaaa
fenaaaa değerlendirdimmm ama kaçırmadım zaten bide yarınım var daha da
nadasa çekerim kendimi bayılajammmm yoksaa...hahahha

oh süpermiş.
değerlendir tabi yafriiii
gelsin bebiiiiiiiiiişşşşşşşş

tam çıkıodum kuzu yaa.benimki de beni beklio
kaç kaç anca buraya kadar.uyumadı
kaderime razı olup gidiym bari.
çok çok öpüyorum canım seni.sabah görüşürüz inşallahhh

hahahhaha kaçamazsınn
hadi görüşürüzz cnmmm ....

tubiloshcum naber hani kız senin kocan bekliyomuş gitmionmu sen daha? benimki yok çalışıo garibim evde çalış işte çalış çok çalışkan çokkkk

canım benim uzulme.. benden sana bi tavsiye incir ye taze incir birisi adet goremiomus fln bi suru sorun yasamış incir yemiş bu aylarda hep ve şu anda hamiş bende yicem bklm... yedigne ictgne cok dikkat et

günaydın kıslarrrrrr :)

sosyolog_h arkadaşım tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına alırsın inşallahh

ya bir sivilcelenmekı sormayın arkadaşlar sizin belirtileriniz arasında var mı adetıme 15 gun var daha

Bizim cadı test yapmaya gitti galiba, bize sürpriz yapacak inşallah

merhaba canim..ben yapdim sabah namazindan sonra..ya negatif iste...cooook silik cizgi var ama oylesi gecen ayda cikmisdi fos cikdi sonu..bende okul cikisi kan verdm, sabah 12de bileceyiz artik ne var ne yok..midem bulaniyor kotuyummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…