Canım, bugün koyuya çok yakını yakalamışsan, yarın bile yumurtan çatlayacak olabilir, sonra da silikleşmeye başlayabilir. LH hormonu düşüşe geçmeye başladığı an yani silikleşmeye başladığı an yumurtanın çatlama sürecine girdiği anlaşılır. Sen bugün ve 3 gün boyunca çalışma yapsan uygun olur bence. Önceki sayfalarda yazmıştım ben, bir karıştır istersen... Bugün yap dememdeki amaç, hazırda beklesin spoşlar çünkü yarın yumoşlar çatlayıp gelebilir, karşılama komitesi hazır olmalı. Sonraki günlerin neden peşpeşe olacağına gelince; her sperm öyle ortalamalarda yazdığı gibi 36 saat yaşayamayabiliyor, bunun için yumurtlama zamanlarını kaçırmamak lazım diye düşünüyorum, nolur nolmaz... Çünkü yumurta, çatlamadan önceki 24-36 saat ile çatladıktan sonraki günler önemli diye okumuştum, yani hatırladıklarım bunlar, ama yine de sen bilirsin canımcım
slm arkadaşlar bu testleri nasıl yapıyoruz nerden alıyoruz biraz anlatırmısınız
phia tatlım nasılsın kusura bakma o gece internetim kesildi hoşçakal diyemedim
Merhaba canım, sorun değil üzülmeBen iyiyim, bugün forum kuşu oldum inan, okuldan geldiğimden beri buradayım, sadece yemekte mola verdim Sen nasılsın?
seninle konuştuktan sonra yeniden soğan kürüne başladım:S inş bu ay tuttururuz.iş güç koşturuyorum tatlım ne olsun.bu test hakkında pak bilgim yok biraz açabilir misin tatlım.ne işe yarar nasıl kullanılır.
araştırdım öğrendim kızlar bu test işe yarıyor mu?
uykusuz kızalrr nereledesiniz bakalımmm...
selam yafriiii
nasılsın?
bende bi anormallik var kızlar yaa :S
kasıklarım çok fena agrıyor.
nasıl yumurtlamaymış anlamadım gitti :44:
bugun bende aynen senin gibi oldum konuşmuştukyaaa
fenaaaa değerlendirdimmm ama kaçırmadım zaten bide yarınım var daha da
nadasa çekerim kendimi bayılajammmm yoksaa...hahahha
oh süpermiş.
değerlendir tabi yafriiii
gelsin bebiiiiiiiiiişşşşşşşş
tam çıkıodum kuzu yaa.benimki de beni beklio
kaç kaç anca buraya kadar.uyumadı
kaderime razı olup gidiym bari.
çok çok öpüyorum canım seni.sabah görüşürüz inşallahhh
günaydın arkadaşlar ekim ayı geldi.inş. bebişler için bol bereketli bir ay olur.uzun zamandır girmiyordum çokta giremeyeceğim.Artık bilmiyorum ama bu ay kendimden yana hiççç ümidim yok gelecek ayda ondan sonraki daha sonraki aylardada2 yıldan biri bir fiil her ayı bekleyip kırmızıyı görmek beni sanırım fazlasıyla yordu.o yüzden bu ayda farklı birşey olmayacak.şubata kadar maddi olarak kendimi toparlayıp artık tüp mü deneriz aşılama mı o anki şartlar belli eder
bugun bende aynen senin gibi oldum konuşmuştukyaaa
fenaaaa değerlendirdimmm ama kaçırmadım zaten bide yarınım var daha da
nadasa çekerim kendimi bayılajammmm yoksaa...hahahha
Bizim cadı test yapmaya gitti galiba, bize sürpriz yapacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?