- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
- 133
- Konu Sahibi Minikkuala
Hayirli olsun, omur boyu birlikte olursunuz umarim.
Yalniz burada bazilari beni cok sasirtiyor.
Evinde evcil varsa hayvanlari seviyor olman gerekir. Hayvan seven ve evini paylaşan insanlar nasil boyle davranis ve dusuncelere sahip olabiliyor buna sasiriyorum.
Donen muhabbete bak
Biri 10 sayfa sikayet eder öteki tavsiye verir.
"Tuyleri gozume batmaya basladi yolladik gitti, sende ver birine" diye tavsiye veriyor. Saga sola atiyor, sahiplendiriyor kediyi hala daha yeni sahiplenmekten bahsediyor. Artik elinize eşya, oyuncak olmus.
Cocuklarda da kardes kardesi kiskanabiliyor, hatta kardesine bu yuzden fiziksel zarar veren cocuklar bile var. Psikopat, manyak mi diyoruz onlara? Kedinin kiskanmasi gayet olagan lakin O nun bir psikolojisi oldugunu pek dusunmuyoruz ve üzerinde ugrasmiyoruz.
Eve zarar verme konusuna gelince, KEDI ve kedi gibi davraniyor. Tirmalar, koşar, yaramazlikta yapar. Ne bekliyorsunuz. Köşe yastigi gibi 24 saat uyusun, otursun mu?
Bende koltuk ve perdelerimi 6 ay once degistim. Koltugun arkasindaki perdem bi uctan bir uca tirnak icinde, asildigi icin yukardanda kopartti bikac kere.
Koltuklarida tirmaladi birazcik, bazen esyalari da yere itiyor. Ne olmuş? Esya bu ya, zaten degisiyor gidiyor.
Tüylü bir hayvani eve sokup tüy gorunce aglamak????!?? Bu kadar dertse neden evinde?
Bu kadar takan insanlar ne amacla evine aliyor cidden cozemeyecegim. Cocugunuz yaramazik yapsa esyalara zarar verse "disarda baksaydik keske" der misiniz? Gercekten bir kedi, bir cocuk kadar insani yoramaz. Ama cocuk yapsa göze batmayacak seyleri hayvancagiz yapinca coook buyuk dertler oluyor.
O kapiyi kapat, bu odaya sokma onu yapmasin, bunu yapmasin ee iş olsun işte...
Duygularıma tercüman oldunuz.
"Cins kedi bakmak istedim, uzun tüylü kedi sahiplendim. Sonra her yer tüy olunca arkadaşıma verdim" tarzında bir yorum vardı okuyunca çok üzüldüm