• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ve kedi

Bebek ve kedi aynı evde olabilirmi sizce

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
:) kedim erkek kisirlastirmak istemiyorum açıkçası doğasıyla oynanmamasi taraftarıyım ama zaman ne getirir bilemiyorum :KK70:
Bi yönden bakarsanız hiç tadamayan insanlar var hiç değilse gece olsa tatmissiniz :) pozitif düşünmek gerek

Evde bir kedi inanılmaz bir mutluluk
Kısırlaştırmayı bende sevmiyorum ancak gerekli. Kızgınlığı geldiğinde koku bırakmaya ve hırçınlaşmaya başlayacak, yetişkin insan kendini idare eder ama bebeği tırmalama ya da ısırma olasılığı çok yüksek. 1 yaşını geçtiğinde kısırlaştırmanızı öneririm. 19 yıldır kedi besliyorum bu konuda hayli tecrübeliyim kısırlaştırmadan evde bakmak maalesef imkansız erkek kediyi. Çok kesif bir koku bırakıyorlar ve temizlemek mümkün olmuyor ayrıca kumları da ağır kokuyor. Bunun dışında bebekle bir sorun yaşamazsınız. Hayvanın böbrek sağlığı için 1 yaşını geçmesini mutlaka bekleyin kısırlaştıröa için

Evde bir kedi inanılmaz bir mutluluk
Kısırlaştırmayı bende sevmiyorum ancak gerekli. Kızgınlığı geldiğinde koku bırakmaya ve hırçınlaşmaya başlayacak, yetişkin insan kendini idare eder ama bebeği tırmalama ya da ısırma olasılığı çok yüksek. 1 yaşını geçtiğinde kısırlaştırmanızı öneririm. 19 yıldır kedi besliyorum bu konuda hayli tecrübeliyim kısırlaştırmadan evde bakmak maalesef imkansız erkek kediyi. Çok kesif bir koku bırakıyorlar ve temizlemek mümkün olmuyor ayrıca kumları da ağır kokuyor. Bunun dışında bebekle bir sorun yaşamazsınız. Hayvanın böbrek sağlığı için 1 yaşını geçmesini mutlaka bekleyin kısırlaştıröa için

Evet veterinerimizde böyle söyledi bir yaşına gelince bizde kisirlastiracagiz istemesemde bu hepimizin iyiliği için

annem kedi - köpek tüyünün yutulmasıyla oluşan bir kistten ameliyat oldu. Aylarca bel ağrısı çekti, bel fıtığısın ameliyat dediler de annem bu başka bir ağrı dedi zaten bel fıtığı yıllardır vardı. Sonra bir doktor buldu kist oluşmuş köpek tüyünden demişti.O dönemde halam köpeğiyle 1-2ay kadar bizde kalmıştı.
O sebeple kedilere bayılsam da cesaret edemezdim.

Hijyene önem veren biriyseniz ve ev temizliği sizin için sorun olmayacaksa, yani düzenli temizlik yapabilecekseniz kesinlikle bebeğin evde bir hayvanla büyümesi muhteşem güzel birşey..

Daha önce evimde köpek besledim, evet gerçekten zor özellikle apartman dairesinde hem evi temiz tutmak hem de o canlının sorumluluğu. Bırakıp çıkamıyorsunuz hergün düzenli yürüyüş yaptırmanız lazım eğer köpek alacaksanız. Kedi için dışarı çıkarmak gibi bir problem yok onun da temizlik sorunu var tabii.

Ama dünyanın en güzel duygularından biri inanın evlattan bir farkı olmuyor...

Şimdi hamileyim ve çok istiyorum bebeğim bir kedi veya köpekle birlikte büyüsün. Cesaret edebilirsem kesinlikle sahiplenicem :)

Dilerim sizden cesaret alırım :) sevgiler

demek ki kedilerin de huysuzu uslusu var biz uslu oyuncusuna denk geldik :KK45:
Valla sanslisiniz ozaman :D bizimki resmen savaşa gitse tek başına kazanır gelir :D öyle aksi huysuz ve yaramaz ki :D
Yüzümü dönsem sinirden nefes alamiyorum, arkamı dönsem özlüyorum oyle degisik bi durum :D
Ama bildigim tek şey bebegimi korumak zorunda oldugum..
Evde köpegimizde var ama varligi yoklugu belli degil.. Kedi o uysal kopegi de çileden çıkariyor..
Yazık bana..

Valla sanslisiniz ozaman :KK70: bizimki resmen savaşa gitse tek başına kazanır gelir :KK70: öyle aksi huysuz ve yaramaz ki :KK70:
Yüzümü dönsem sinirden nefes alamiyorum, arkamı dönsem özlüyorum oyle degisik bi durum :KK70:
Ama bildigim tek şey bebegimi korumak zorunda oldugum..
Evde köpegimizde var ama varligi yoklugu belli degil.. Kedi o uysal kopegi de çileden çıkariyor..
Yazık bana..
kediniz bebeğinizle köpeğinizi mi kıskanıyor acaba ondan mu havalar :-)

Bizim kedimiz vardı. Bebeğim de yolda. Normalden çok falza tüy döküyordu. Zararını geçtim koltuklardaki , ortaliktaki tüy görüntüsü beni çok rahatsız etmeye başladı ve çok huysuz bir kediydi. Çok çok fazla yaramaz ve şşşt , dur uyarısından felan anlamıyordu. Başka bir arkadasa vermek zorunda kaldım. Ondan önce bir kedi daha besledik. O zamanlar kv ile birlikte oturuyoduk. Her şeyi bizim odadaydı. Bazı konulardan dolayı. O çok zeki ve sakin bir kediydi. Ne dersen anlayıp yapıyordu. Ama onu da vermek zorunda kaldım, çok çok üzülerek. Zorda kalmasam onu vermezdim. Bebekle bir zararı olmuyor. Ama kedinin sakin olması lazım yoksa baş edemezsiniz.

Bizim kedimiz vardı. Bebeğim de yolda. Normalden çok falza tüy döküyordu. Zararını geçtim koltuklardaki , ortaliktaki tüy görüntüsü beni çok rahatsız etmeye başladı ve çok huysuz bir kediydi. Çok çok fazla yaramaz ve şşşt , dur uyarısından felan anlamıyordu. Başka bir arkadasa vermek zorunda kaldım. Ondan önce bir kedi daha besledik. O zamanlar kv ile birlikte oturuyoduk. Her şeyi bizim odadaydı. Bazı konulardan dolayı. O çok zeki ve sakin bir kediydi. Ne dersen anlayıp yapıyordu. Ama onu da vermek zorunda kaldım, çok çok üzülerek. Zorda kalmasam onu vermezdim. Bebekle bir zararı olmuyor. Ama kedinin sakin olması lazım yoksa baş edemezsiniz.

Kediyi kime verdiniz :D yakinda bende sahiplendirecegim boyle giderse.. yukaridaki yorumlari okursaniz belki bana da bi care olursunuz..

Kediyi kime verdiniz :KK70: yakinda bende sahiplendirecegim boyle giderse.. yukaridaki yorumlari okursaniz belki bana da bi care olursunuz..
İlk kedimizi bir çiftliğe verdik. Şimdi yavruları olmuş eşşek sıpasinin :) çok güzel bakiyorlar. Smokinli kediydi. O gidince birdaha bakarsam cins kedi bakmak istiyorum diyordum. Uzun uzun tüylü olanlar çok hoşuma gidiyordu. Bir arkadaş ankara kedisi getirdi, 8 aylık felandı. İlk bakan aile hiç iyi bakmamis çok hırçın yetistirmis, çok yabaniydi. Onu da eşimin arkadaşına verdim. Kum kabı dura dura salonun ortasına yaptı 3 kere. Halaa idrar kokusu var geçmedi. İnatlasiyordu bizimle. Dayanamadık çok sinirlendieiyordu bizi. Hamile hamile ugrasabilecegim bir kedi değildi. Sanırım sende hem kedi hem köpek var. Kedin huysuz okuduğum kadarıyla. Huysuz hayvani sakinlestirip evcillestiemek öyle zor öyle zor ki deveye hendek atlatmak daha iyi. :) Sizde yaşadığınız yerde bir çiftlik bulabilirseniz verebilirsiniz. Çok iyi bakiyolar gerçekten. Bizim verdiğimiz yasadigimiz ilin at ciftligiydi.

İlk kedimizi bir çiftliğe verdik. Şimdi yavruları olmuş eşşek sıpasinin :) çok güzel bakiyorlar. Smokinli kediydi. O gidince birdaha bakarsam cins kedi bakmak istiyorum diyordum. Uzun uzun tüylü olanlar çok hoşuma gidiyordu. Bir arkadaş ankara kedisi getirdi, 8 aylık felandı. İlk bakan aile hiç iyi bakmamis çok hırçın yetistirmis, çok yabaniydi. Onu da eşimin arkadaşına verdim. Kum kabı dura dura salonun ortasına yaptı 3 kere. Halaa idrar kokusu var geçmedi. İnatlasiyordu bizimle. Dayanamadık çok sinirlendieiyordu bizi. Hamile hamile ugrasabilecegim bir kedi değildi. Sanırım sende hem kedi hem köpek var. Kedin huysuz okuduğum kadarıyla. Huysuz hayvani sakinlestirip evcillestiemek öyle zor öyle zor ki deveye hendek atlatmak daha iyi. :) Sizde yaşadığınız yerde bir çiftlik bulabilirseniz verebilirsiniz. Çok iyi bakiyolar gerçekten. Bizim verdiğimiz yasadigimiz ilin at ciftligiydi.

Kedi demeye sahit lazim tam bir canavar.. ne cocuga huzur veriyor ne kopege ne bize.. hele bir de yüzümüze atlama huyu var ki sorma.. ustelik kisirlastirdik bebek gelmeden sakinlessin diye iyice beter oldu..
Ya cok seviyorum ama beni cinnete bagliyor.. Ne dayaktan anliyor ne sevgiden.. yemin ederim en buyuk bedduam Allah dusmanima boyle bir kedi nasip etsin.. Artik halimi dusunun.. Koca Istanbul hangi ciftlik alir ki ustelik cins degil tekir..

:D bizim minnoş da alistikca Kudurmaya başladı bebeğim elini kolunu salladim ca oyun sanıp üstüne atliyor nasıl koruyacagimi şaşırdım :D ikiside bebek ne ona kiyabiliyorum ne ona bakalım nasıl geçicek bizim ogluş la seruvenimiz

:KK70: bizim minnoş da alistikca Kudurmaya başladı bebeğim elini kolunu salladim ca oyun sanıp üstüne atliyor nasıl koruyacagimi şaşırdım :KK70: ikiside bebek ne ona kiyabiliyorum ne ona bakalım nasıl geçicek bizim ogluş la seruvenimiz
Söz dinletmeyi öğrenin. İyi polis kötü polis yapın. Eşinizden yada sizden korksun. Evde bir kisiden korkması lazım inanin ki baş edilmiyor yüz verince.

Kedi demeye sahit lazim tam bir canavar.. ne cocuga huzur veriyor ne kopege ne bize.. hele bir de yüzümüze atlama huyu var ki sorma.. ustelik kisirlastirdik bebek gelmeden sakinlessin diye iyice beter oldu..
Ya cok seviyorum ama beni cinnete bagliyor.. Ne dayaktan anliyor ne sevgiden.. yemin ederim en buyuk bedduam Allah dusmanima boyle bir kedi nasip etsin.. Artik halimi dusunun.. Koca Istanbul hangi ciftlik alir ki ustelik cins degil tekir..
Oooo. İşin zor valla yaa. Cevrenizde kedi seven bakmak isteyen verebileceginiz bir yer yok mu. Sinir sahibi olur çıkarsınız valla. Köpeğin de huyu değişir.

Back
X