• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ve kv

Benm de oglum on yedi aylik. Evim kira olmasa suan ikinci cocuk karnimda olurdu. Zaten elim beze girmis iki tane ikiz gibi buyuyup gitsn isterdm. Diger turlu cocuk okula giderken yanimda bebrk cok zor olacak bm icin. Yasadgm sehirde hic kimsem yok.

3 yas ideal eger dusunuyorsan yap.cok acmakta iyi degil arayi.benim kv de istemiyordu.bi tane yeter diyodu sana yazik yapma yipranma felan derken ucledim. hala yapma yeter napacaksin allah bunlari bagislasin yeter der.zaten bende istemiyorum.

Daha tek çoçuğa bile maddi olarak yetemezken, ikinciyi düşünmek zaten mantığa aykırı. Bu konuda kv haklı. Ara sıra diyorsunuz da, ara sıra başkasına muhtaç olmak da 2. bir çocuğu daha dünyaya getirmemek için yeterince büyük bir sebep zaten. Siz kimseden yardım almadan çocuğunuzu geçindirebilseydiniz ve 2. için de yeterince durumunuz olsaydı " ona neymiş" derdim. Ama durumunuz başka. Tek çocukla ara sıra yardım alıyorsanız, iki çocukla hiç bir ayın sonunu getiremezsiniz. Keşke çocuk konusunda herkes durumunu ölçüp tartıp davransa. Sokaklar ve yuvalar Allah rızkını verir düşüncesiyle dünyaya getirilip ziyan edilmiş çocuklarla dolu. Çocuk rızkıyla değil, masrafıyla gelir.
Bende genel olarak senin gibi düşünüyorum. Ama kayinvalidelerin her ne olursa olsun gelinin ve oglunun özel hayatina karışmasına da ayrıca sinir olmuyor değilim.

Gercekten cok sacma bişey ben kocama çocuk yapacam kayinvalide karışacak gelsin aramızda uyusun bide tövbe Yarabbim ya sen izin mi alıyorsun kv den ona ne ki yani ne karışıyor bu senin hayatın senin kararlarin

Back
X