- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
Zamanı gelince öyle yapmam kesinlikle kv ye bişey Demirel hatta hamile kalırsam söylemeyi düşünmüyorum hemen üç dört ay beklerimKazayla yapı verin bir tane. Nolacak :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanı gelince öyle yapmam kesinlikle kv ye bişey Demirel hatta hamile kalırsam söylemeyi düşünmüyorum hemen üç dört ay beklerimKazayla yapı verin bir tane. Nolacak :)
Canım biz her ay almıyoruz 2 3 ay da bir anlıyoruz diyorum ya orada gerek yok aslında çünkü devlet eşimin maasini zaten 300 lira kesiyor bu da o zamana denk geliyor yani sürekli alsak tamm diyeceğim haklı ama sürekli değil üstelik mama için kendi mecbur bıraktı biziSadece 300tl alıyoruz diyosun ya..
Bak benim bebeğimde 16 aylık. Bez zaten 45 lira 2 hafta gidiyo 90 tl aylık. Mama aptamil alıyorum kutusu 50 lira. Bazen 1 hafta bazen 10 gün gidiyo. Ayda 200tl etti o da. Ee yani canım sadece bez ve mama 300 tl etti. Bu durumda siz çocuğa bakamıyo oluyosunuz. Daha bunun doktoru kıyafeti ilacı oyuncağı var. Aman neyse onlarda önemsiz zaten![]()
Ayrıca bir tane çocuğa bakamayacak kadar aciz değiliz çok şükür benim kynbabam babam sadece kizinin çocuklarina ayda 500 600 lira harciyor biz almamakta kynbabam.alıyor bize istemesek oluyor istesekteCanım biz her ay almıyoruz 2 3 ay da bir anlıyoruz diyorum ya orada gerek yok aslında çünkü devlet eşimin maasini zaten 300 lira kesiyor bu da o zamana denk geliyor yani sürekli alsak tamm diyeceğim haklı ama sürekli değil üstelik mama için kendi mecbur bıraktı bizi
Canım benim anlamadığım birşey var. Kızın daha 15 aylıkmış. Hele bi kızın 2 yaşına girsin ondan sonra düşünürsün 2.çocuk yapıp yapmayacanı. Kızının 2 yaşına girmesine 9 ay var daha. Niye şimdiden 2.çocuk için kafa patlatıyorsun?Ayrıca bir tane çocuğa bakamayacak kadar aciz değiliz çok şükür benim kynbabam babam sadece kizinin çocuklarina ayda 500 600 lira harciyor biz almamakta kynbabam.alıyor bize istemesek oluyor istesekte
Ayrıca bir tane çocuğa bakamayacak kadar aciz değiliz çok şükür benim kynbabam babam sadece kizinin çocuklarina ayda 500 600 lira harciyor biz almamakta kynbabam.alıyor bize istemesek oluyor istesekte
Canım bende bunun farkındayım ama kendimi bu yönde hazırlamam lazım maddi manevi her konuda zaten 3 yaş Aralık dedim ya herşey nasip işidir bir bakarım 10 sene sonra olur herşeyin hayırlısı neyse o olsunCanım benim anlamadığım birşey var. Kızın daha 15 aylıkmış. Hele bi kızın 2 yaşına girsin ondan sonra düşünürsün 2.çocuk yapıp yapmayacanı. Kızının 2 yaşına girmesine 9 ay var daha. Niye şimdiden 2.çocuk için kafa patlatıyorsun?
Bence çocuk yaş aralığından ziyade,maddi ve manevi bakabilecek şartların oluşması lazım.Maddi durum yeterli mi?İkinci çocuk için gelir elverişlimi.Sen çalışıyor musun.Kayınvaliden maddi destek alıyor musun.Bu soruların cevabına göre karar vermelisin.Merhaba hanımlar ilk konum ben önceki sene doğum yaptım şuan 15 aylık kızım var sorunum şu ikinci çocuk için üç yaş aralığı düşünüyorum kv karşı çıkıyor tabi 6 yaş olsun diyor karışıyor yani eşimde arada kaldı benim düşüncem iki çocuk 30 yaşımdan önce yapmak nasipse tabi ama sürekli yapmayın diyor anlatıyorum anlamıyor karışması normal mi belki oğlunu düşünüyor geçim için ama beni düşünmüyor ilk çocukla hem okul hem bebek nasıl olacak bilmiyorum sorum şu dinleyip 6 yaşımı bekleyeyim yoksa 3 yaş ideal mi
İlk çocukta da istemedi erken dedi hatta evlendik iki ay sonra sen çok istedin diye evlendi oğlum yoksa ben onu beş sene daha evlendirmeyi düşünmüyordum dedi yani beni değil oğlunu düşünüyor bunu dememin sebebi de bu karışma sebebi buBence çocuk yaş aralığından ziyade,maddi ve manevi bakabilecek şartların oluşması lazım.Maddi durum yeterli mi?İkinci çocuk için gelir elverişlimi.Sen çalışıyor musun.Kayınvaliden maddi destek alıyor musun.Bu soruların cevabına göre karar vermelisin.
Bir de daha yeni doğum yapmış bir insan olarak ikincinin hesabını şimdiden yapma.30 dan önce yapacağım diye de kendini şartlandırma.Hayatı biraz akışına bırak.Çocuk 3 yaşına gelince,şartlarına bakar ondan sonra kararını verirsin.
Oğlunu düşünüyor beni düşünmüyor lafın da yanlış bence.Tabiki oğlunu da düşünecekte,yapmayın derken birtek oğlu olarak algılama.
yani ilk bebeği evlilikten 3 4 sene sonra bekliyordu hatta kandırdık biz onu hamileyim diye üzülmüştü baya çok erken diye ne bilim erkek anneleri daha çok torun ister benim kv tam tersi istemiyorİlk çocukta da istemedi erken dedi hatta evlendik iki ay sonra sen çok istedin diye evlendi oğlum yoksa ben onu beş sene daha evlendirmeyi düşünmüyordum dedi yani beni değil oğlunu düşünüyor bunu dememin sebebi de bu karışma sebebi bu
Herhangi bir sağlık sorunun yoksa ve ilk çocuğuna hemen hamile kaldıysan 2.çocuğuna da hemen kalabilirsin. Hadi diyelim 3 ay içinde hamile kaldın 3 yaş olmucak araları 27 ay olcak.Tam 2 buçuk yaş bile olmucak çok zorlancan.En azından kızın 24 aylık olsun o zaman düşün bence bu konuları.Şimdiden kafana takma hasta olursunKynbabam da tam tersi c
Canım bende bunun farkındayım ama kendimi bu yönde hazırlamam lazım maddi manevi her konuda zaten 3 yaş Aralık dedim ya herşey nasip işidir bir bakarım 10 sene sonra olur herşeyin hayırlısı neyse o olsun
Allah bağışlasın güle güle buyutunBen yeni dogum yaptim 2. Cocugum ilki 3 yasinda ve hic sıkıntımız olmuyo cabuk alisti siz kv yi dinlemeyin bende okul icin az yas olsun dedim iyikide oldu
Allah sana da nasip etsin araları 3 yaş olur inşallah. Benim de oğlum 15 aylık olmak üzere. Bende tam tersi kaynana kayınbabam ve görümcemin çocuğuma çok aşırı düşkünlüklerinden dolayı kendileri doğurmuş gibi davranışlarından dolayı oğlum 3 buçuk yaşına girmeden hamile kalmayı düşünmüyom.Aynı şeyleri yaşamak istemem:)Allah bağışlasın güle güle buyutun
Ne zaman istersem yaparım kime ne benim hayatım karışamazsınız desene sende allah allah ya benim kv de 4 5 çocuk olacak diyor bana kendi 2 tane doğurmuş oğlunun çok olsun Muş çok istiyordun sen yapsaydın dedim o konu beni ilgilendirir kimseyi değil dedim sustu bende sus sus herşeye hapis kaldım artık hiç de susmuyorum saygımı koruyarak tabiMerhaba hanımlar ilk konum ben önceki sene doğum yaptım şuan 15 aylık kızım var sorunum şu ikinci çocuk için üç yaş aralığı düşünüyorum kv karşı çıkıyor tabi 6 yaş olsun diyor karışıyor yani eşimde arada kaldı benim düşüncem iki çocuk 30 yaşımdan önce yapmak nasipse tabi ama sürekli yapmayın diyor anlatıyorum anlamıyor karışması normal mi belki oğlunu düşünüyor geçim için ama beni düşünmüyor ilk çocukla hem okul hem bebek nasıl olacak bilmiyorum sorum şu dinleyip 6 yaşımı bekleyeyim yoksa 3 yaş ideal mi
Aynen bir de o var benim kızım sanki kendisinin gibi davranıyor çok sinirleniyorum rahatsız olduğumu belli ettim anladı o da geri çekti biraz kendini annesi diye seviyor eşime dedim annesi benim hoşuma gitmiyor böyle sevmesi dedim benimsiyormuş istemiyorum dedim o da bişey demedi haklı bulmasa beni sen anneme ne diyorsun diye parçalar hemen beniAllah sana da nasip etsin araları 3 yaş olur inşallah. Benim de oğlum 15 aylık olmak üzere. Bende tam tersi kaynana kayınbabam ve görümcemin çocuğuma çok aşırı düşkünlüklerinden dolayı kendileri doğurmuş gibi davranışlarından dolayı oğlum 3 buçuk yaşına girmeden hamile kalmayı düşünmüyom.Aynı şeyleri yaşamak istemem:)
İlk bende öyleydim sus sus cevap vermedim eşim sağolsun haklı olduğum yerde arkamda sen söyle dedi susma rahatsız olduğunda dedi cevabımı veriyorum bendeNe zaman istersem yaparım kime ne benim hayatım karışamazsınız desene sende allah allah ya benim kv de 4 5 çocuk olacak diyor bana kendi 2 tane doğurmuş oğlunun çok olsun Muş çok istiyordun sen yapsaydın dedim o konu beni ilgilendirir kimseyi değil dedim sustu bende sus sus herşeye hapis kaldım artık hiç de susmuyorum saygımı koruyarak tabi