• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ve kv

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Merhaba hanımlar ilk konum ben önceki sene doğum yaptım şuan 15 aylık kızım var sorunum şu ikinci çocuk için üç yaş aralığı düşünüyorum kv karşı çıkıyor tabi 6 yaş olsun diyor karışıyor yani eşimde arada kaldı benim düşüncem iki çocuk 30 yaşımdan önce yapmak nasipse tabi ama sürekli yapmayın diyor anlatıyorum anlamıyor karışması normal mi belki oğlunu düşünüyor geçim için ama beni düşünmüyor ilk çocukla hem okul hem bebek nasıl olacak bilmiyorum sorum şu dinleyip 6 yaşımı bekleyeyim yoksa 3 yaş ideal mi

Merhaba hanımlar ilk konum ben önceki sene doğum yaptım şuan 15 aylık kızım var sorunum şu ikinci çocuk için üç yaş aralığı düşünüyorum kv karşı çıkıyor tabi 6 yaş olsun diyor karışıyor yani eşimde arada kaldı benim düşüncem iki çocuk 30 yaşımdan önce yapmak nasipse tabi ama sürekli yapmayın diyor anlatıyorum anlamıyor karışması normal mi belki oğlunu düşünüyor geçim için ama beni düşünmüyor ilk çocukla hem okul hem bebek nasıl olacak bilmiyorum sorum şu dinleyip 6 yaşımı bekleyeyim yoksa 3 yaş ideal mi
sen hazır olduğun zaman yap bence çünkü bazen istediğin zamana denk gelmiyor gerçekten.şu ay kalırım araları bu kadar olur diyorsun ama olmaması da ihtimal.

Kusura bakmayın ama bu nasıl saçmalık?
Çocuk için izin mi alacaksınız ?
Bunun muhabbeti neden geçiyor aranızda.

Eşinizle karar verirsiniz, yaparsınız, Allah takdir ederse de bebek olur , bu iş bu kadar basittir. . . Ötesi saçmalığın zirvesidir! !

Ona ne? o mu bakıyor?
O bakıyorsa son sözü de o söyler.
Yoksa hayat sizin, başkasının ne dedigini kim takar?
Eşim ay sıkıştığında yardım alıyor ailesinden benim sıkıntım beni dusunmemesi

çocuğu k.valideniz ile birlikte yapmayacağına göre onun karışmaya hakkı yok yalnız çocuklara o bakmayacaksa.

eğer doğurup siz işe çocuklar onun başına kalacaksa istemiyor olabilir.

ideal yaş aralığı 4 yaş olmalı diye biliyorum.

kv ne alaka karışıyor?
o mu bakıyor yoksa çocuğa:))
eşinle aranızda kakrar vereceğiniz bir husustur.
kv fikrini söyleyebilir ancak baskı derecesinde karışamaz hakkı yoktur.
6 yaş aralığı fazla.
2. çocuğu düşünüyorsan 3-4 yaş olabilir aralığı.
bu arada benimkiler arasında 6 dan da fazla fark far:))

kv ne alaka karışıyor?
o mu bakıyor yoksa çocuğa:))
eşinle aranızda kakrar vereceğiniz bir husustur.
kv fikrini söyleyebilir ancak baskı derecesinde karışamaz hakkı yoktur.
6 yaş aralığı fazla.
2. çocuğu düşünüyorsan 3-4 yaş olabilir aralığı.
bu arada benimkiler arasında 6 dan da fazla fark far:))
Allah kolaylık versin :) sıkıntı olmuyor mu yani zorlaniyormusunuz

Şaka mı bu konu? Ben olsam kv ye sen benim yatak odama nasıl karışırsın diye çemkiririm. Ona ne?

Çocuk yapıp yapmayacağınıza kayınvalideniz mi karar veriyor?
Ve sen soruyor musun dinlesem mi diye?

Bence en doğru zaman kendini hazır hissettiğin zamandır.
Ve eşin ile neyi uygun görüyorsanız tabii ki onu uygulayacaksınız.
Bu kararı vermek ne kayınvalidene, ne de x bir kişiye düşer.
Bu kadar hayatınıza müdahale ettirdiğiniz hata!

teşekkürler.oğlumla ikizler arası 8.5 yaş.
zorluklar kısmına girmeyeyim çıkamam:))
Doğrudur bazen bir çocuk bile sıkıntılı oluyor hastayken filan yani ama olsun Rabbim bağışlasın evlatlarimizi

Back
X