- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Lovedreams
2-3 yaş ara iyidir.
hamile kalınca yanlışlıkla oldu dersin kv ye.
hamile kalınca yanlışlıkla oldu dersin kv ye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ay sonu bazen denk gelmiyor sorsunlar yardım ederler bez filan alınır mama vsne oranda bir destek bu özel değilse merak ettim:))
evi kv mi geçindiriyor yani?
Bakamayan değil destek veriyorlar gerçekten Bakamayan biri olsam ikinci çocuğu kesinlikle düşünmem kiİyi de tek çocuğa bakamazkrn ikinciyi düşünürseniz kim olsa yapmayın diye öğüt verir, kv niz gayet mantıklı öneri sunmuş.
Yani ay sonu bazen denk gelmiyor sorsunlar yardım ederler bez filan alınır mama vs
insan sıkıntılı anlarda evladına yardım eder, normaldir. sayemde geçiniyorsunuz derse ayıp.Yani ay sonu bazen denk gelmiyor sorsunlar yardım ederler bez filan alınır mama vs
Kızmıyorum bende hemen olsun demiyorum ama 6 yaş çok geç değilmişşimdi bana kızacaksınız ama çok da haksız mı k.valide.
daha ilk çocuğun masrafları tam olarak karşılanamazken ikinci çocuğu düşünmek gerçekten erken değil mi?
benim kızların arası 18 ve 22 ay. maddi olarak zorlanıyoruz ama olsun. manevi olarak çok memnunum hayatımdan.Bakamayan değil destek veriyorlar gerçekten Bakamayan biri olsam ikinci çocuğu kesinlikle düşünmem ki
Bakamayan değil destek veriyorlar gerçekten Bakamayan biri olsam ikinci çocuğu kesinlikle düşünmem ki
ikinci çocukla maddi sıkıntılar artacak ama bu da bir gerçek:))Yani ay sonu bazen denk gelmiyor sorsunlar yardım ederler bez filan alınır mama vs
insan sıkıntılı anlarda evladına yardım eder, normaldir.
Herzaman olan birşey değil arada oluyorAy sonunu getiremeyince yardım ediyorlar demişsiniz. Ay sonunu getiremiyor olmak ciddi sorun değil mi?
Evet düşünce iyi olabilir ama işte 6 yaş ısrarı niye dese ki biraz toplayın geçim olarak rahatlayın düşünün kabulümikinci çocukla maddi sıkıntılar artacak ama bu da bir gerçek:))
bu açıdan düşünüyo belki kv.
ısrar etmeye hakkı yok.Evet düşünce iyi olabilir ama işte 6 yaş ısrarı niye dese ki biraz toplayın geçim olarak rahatlayın düşünün kabulüm