- Konu Sahibi pamukannesi
-
sinir oluyorum yaa.
herkes gezecek yer arıyor. ne var sanki öğleden önce yarım saat gelip bir kahve içip bebeği görüp gitseler. yok illa iki gün önceden haber verilecekki hazırlanamadım bahanesi olmasın, öğleden sonra oturmaya gelinecekki saatlerce oturulsun vakit geçirilsin. bebekli insanın kendine ayıracak vakti olmuyorki pasta börek yapmaya, misafir ağırlamaya vakit ayırsın. çok kızıyorum çok...
yanlis anlasilmasin kizlar ama gecen sene istanbuldaydik..gercekten ordaki insanlar misafirlige gidip yemek icmekte cok meraklilar...almanyadakiler okadar deyil.....hatta bazen tembelligim tutuyor hazir kek..cay cerez hazirliyorum..yetiyor..artik arkamdan konusuyorlarmi bilmem..cokta tin...:dilcikar:sinir oluyorum yaa.
herkes gezecek yer arıyor. ne var sanki öğleden önce yarım saat gelip bir kahve içip bebeği görüp gitseler. yok illa iki gün önceden haber verilecekki hazırlanamadım bahanesi olmasın, öğleden sonra oturmaya gelinecekki saatlerce oturulsun vakit geçirilsin. bebekli insanın kendine ayıracak vakti olmuyorki pasta börek yapmaya, misafir ağırlamaya vakit ayırsın. çok kızıyorum çok...
yanlis anlasilmasin kizlar ama gecen sene istanbuldaydik..gercekten ordaki insanlar misafirlige gidip yemek icmekte cok meraklilar...almanyadakiler okadar deyil.....hatta bazen tembelligim tutuyor hazir kek..cay cerez hazirliyorum..yetiyor..artik arkamdan konusuyorlarmi bilmem..cokta tin...:dilcikar:
sende haklisin canim..her yerde olabilir öyle bencil insanlar..belki ben önemsemiyorum arkamdan ne konusurlar diye..bu konuda rahatim biraz....o yüzden burdakilerini farkli düsünüyorum belki...gördünmü bize ne hazirlamis..kuru bi cay koydu..bah bah bah bah.kaydirigubbakcemile3...canım olay istanbul veya almanya değil inanki
her yerde her toplumda anlayışlı insanda var anlayışsız insan da
bencede çokta tın :)
evet ben de sinir oluyorum çocuk görme bahanesiyle akşam oturmasına geliyorlar saat gece 12 oluyor öyle kalkıyorlar ben de bi onlara hizmet bi çocuğa koştur tırlatıyorum.bi de gelenler genelde çocuklarını da getiriyor çocukları etrafı halletip gidiyorlar arkalarından 1 günüm de temizlikle geçiyor valla ben de istemiyorum kim ne derse desin alsanaalsanasmile
arkadaşlar aniden gelsinler, haber vermeden.. evde Allah ne verdiyse yeriz.. ama taaa bi hafta önceden haber verirlerse, hazırlık yap demek oluyo.. üstelik 10 kişibiraz düşünceli olmak lazım bu konularda.. kardelen sende haber vermeden git bundan sonra kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?