- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi pamukannesi
-
kardelen valla en iyisini sen yapıyosun.. bende keşke öle olsa diyorum.. ne bilim ben gitcek olsam, haber vermem.. sonuçta hazırlık yapacak.. bence de bebek görme dediğin senin ki gibi olur.. pijamayla falan mazur görürler lohusa diye.. içimi okudun valla... en iisini sen yapıyosun canımkaydirigubbakcemile3
Birinin bebeği olduğu zaman ben de gidiyorum görmeye..Şimdi içime kurt düşürdünüz arkamdan böyle mi düşünüyolar acababilmiyorumkismileGitmezsem de bi gelmedi diye dedikodu yaparlar..Eeeee napıyım ben şimdibilmiyorumkismile
benim anlatmaya çalıştığım çok farklı tabiki de çocuk görmeye gidilir bu nezakettir ama diğer arkadaşların da dediği gibi erken kalkılır evdeki bebek düşünülerek.bana gelen sağolsun 12ye kadar oturuyor ve çocuğuna sahip çıkmıyor her tarafı halledip yediği tabağı kaldırma nezaketi bile göstermeden kalkıp gidiyor.arkalarından ben ev temizliyom al baştan.böylesini istememkte haksızmıyım acaba ?lmaz:
Ben börek, poğaça, kurabiye, kek ne olursa piştikten sonra soğutup saklama kaplarını sıkıca kapatıp buzluğa atıyorum misafir geldiğindede mini fırınım var ikram edeceğim kadarını tepsiye dizip bi 10 dk ısıtıyorum mis gibi oluyor hiç tadıda bozulmadı çay demlenene kadar ikramlıklar hazır yani :)) Sizlerde mutlaka deneyin adı üstünde misafir önüne bişey koymasan olmuyor ee zaman dar yada müsait olmayıncada insan stres oluyor elinizin altında birkaç çeşit olması her zaman işe yarayacaktır üstelik 2-3 çeşit 1 tepsiden buzluğa attıklarınız kaç kez misafir ağırlar
ısıtma işini mikrodalgada yapabilirsin. şayet yoksa ikram etmeden iki saat önce buzluktan çıkarırsa çözünür canım. ısıtmana gerek kalmaz.canım poğaçayı atıyorum da kek kurabiye atıldığını ilk kez duyuyorum iyi bişeymiş..normal saklama kabına demi?ısıtırken bişey olmuyo mu dağılma falan..çok cahil hisstettim kendimi birdenohaoldumsmile
ısıtma işini mikrodalgada yapabilirsin. şayet yoksa ikram etmeden iki saat önce buzluktan çıkarırsa çözünür canım. ısıtmana gerek kalmaz.
poğaçayı böreği ben mini fırında çözünmesini beklmeden ısıtıyorum canım..kurabiye kek denicem bakalım:sm_cool:
kek nasıl ısıtılırki bısey olmazmı bende yapıyım bari boş gunumde bılen arkadaslar yardımcı olurmuuuumafoldumben mını fırınım yok var da normal mını fırın mıkro dalga degılaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?