Arkadaşlar kpss ye hazırlanırken gebelik zorlar mı? Kpss mayıs ayında... Bir yanım o zamana kadar bekle diyor bir yanım bekleme...
Eşimde olsun artik ne var sanki hamileyken de ders çalışırsın yaşım oldu 30 ben ne zaman baba olacağım diyor.
Gebeyken sınava hazırlanan arkadaşlar ne gibi zorluklar yaşadı? Sizce sınav geçene kadar beklemeli miyim?
Merhabalar,
Sınava hazırlanırken eğer çalışmıyorsanız elbette ki hazırlanabilirsiniz, gebe olmanız bir şeyi değiştirmez bence. Ama, önemli olan sınav sonrası planlarınız. Kpssye neden giriyorsunuz? İşe girmek için değil mi? Yaşınızı belirtmemişsiniz ama önce bir meslek sahibi olup sonrasında çocuğu düşünmeniz daha doğru olur diye düşünüyorum. Yine de eşinizin isteklerini de göz önünde bulundurun tabi ama önce sizin hayatınız. Siz mutlu ve güçlü bir kadın olacaksınız ki çocuğunuz da böyle bir ortamda büyüyecek. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
nasıl bir gebelik geçireceğine bağlı denemeden bilemezsin
hamile olmanız tabiki engel değil sınava hazırlanmaya.. 2 aylık bebeğimle oturdum ders çalıştım bu arada bir de 3 yaşında da bir kızım daha var o bakıcı teyzesine gitti gündüzleri akşam o da evde oluyordu ve ramazandı .. yani bu durumda hazırlanmak daha zor oluyor ona rağmen 5 .olarak kazandım) size de başarılar...
üzüldüm kaybınıza, hakkınızda hayırlısıDaha önce gebelik geçirdim 11 hafta sürdü ama kaybettim
O zaman hic bulantim olmamisti hamile miyim değil miyim anlamıyorum diyordum ama her gebelik ayni olur mu onu bilmiyorum
Arkadaşlar kpss ye hazırlanırken gebelik zorlar mı? Kpss mayıs ayında... Bir yanım o zamana kadar bekle diyor bir yanım bekleme...
Eşimde olsun artik ne var sanki hamileyken de ders çalışırsın yaşım oldu 30 ben ne zaman baba olacağım diyor.
Gebeyken sınava hazırlanan arkadaşlar ne gibi zorluklar yaşadı? Sizce sınav geçene kadar beklemeli miyim?
Canım bende her dalda oynuyorum ales yabancıdil yükseklisans kpss ne ararsan var ama bu tamamen senin gebebeliğinin nasıl geçeceğine ve bebeğinin nasıl olacağına bağlı
Evde oturup çalışcaksan hamilelikte çok sıkıntı olmaz belki ama sorunlu bir hamilelik olmasa bile dışarıda bulunman yoruyor insanı hele kurs falan düşünüyorsan
Haftada iki kez gitmeme rağmen gözümde büyüyor ki bende ne ödem oldu ne şiş ne kilo ama yinede üşeniyorum çoğu zamn
Ama kendine güveniyosan yap bitane adamda haklı
İsteyen neler başarır ne olursa olsun
Ben varım temmuzda kpss ye girecektim 2014 te. Yuksek lisansım devam ediyordu farklı şehirde. Dersler bitmişti tez kalmıştı. Eşim de aynı şekilde ne olacak ki demişti. Martta karar verdik mayis sonu hamile kaldim. Ilk aylar çok uykulu geçti. Yolculuk 3 ay yasaklandı okula gidemedim.
Genel kultür genel yetenek iyi geldi sonucum ama öabt ile aradaki zamanda dr progestan başladı düşük tehlikesine karşı ve ben öabt sınavını tam hatırlamıyorum bile.
Kızım doğduktan sonra tezimi yazdım bitirdim savunmami da geçtim şimdi yeniden kpss ye hazırlanmaya başladım.
Hamileyken hazorlanmaktan daha kolay bence bebekle calismak.
Şu an çalışmıyorum evdeyim
25 yaşındayım
Ben de çok isterdim iş sahibi olduktan sonra bebek sahibi olmayı ama 2.5 yıllık evliyiz ve kesimde ciddi manada artik istiyor
Normal bi hamilelik gecirirseniz hicbir sorun olmaz, haaa biraz cabuk uykunuz gelir ama zaten calismiyormussunuz dinlenip devam edersiniz... Hamileliginiz nasil olur bunuda biz bilemeyiz, herkesde farkli... Denemek lazim yani... Zaten ha deyince olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?