- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek doğduktan sonra kazanılıp atama olursa izin durumu nasıl oluyor bilgin var mı canım?hamile değilsin sanırım. bebek ha değince olmuyor/muş, olabilir de ama çevremde hep bir uğraş içine girdiler... bende dahil... kpss B grubu ise hedefiniz ozaman neden olmasın. oturur çalışırsın...
tercih yaparsın atanırsan hiç sorun değil bebeği olan anneler nelerden yararlanıyorsa aynı hakka sahip olursun... süt izni, ücretsiz izin gibi...
Arkadaşlar kpss ye hazırlanırken gebelik zorlar mı? Kpss mayıs ayında... Bir yanım o zamana kadar bekle diyor bir yanım bekleme...
Eşimde olsun artik ne var sanki hamileyken de ders çalışırsın yaşım oldu 30 ben ne zaman baba olacağım diyor.
Gebeyken sınava hazırlanan arkadaşlar ne gibi zorluklar yaşadı? Sizce sınav geçene kadar beklemeli miyim?
Bebek doğduktan sonra kazanılıp atama olursa izin durumu nasıl oluyor bilgin var mı canım?
Dedim ya cnm herkesin bünyesi farklı benim 3. Ayda bulantılarım ve kusmalarım başladı 4. Ayın sonunda bitti onun dışında çok rahattım hamileliği hissetmedim bileHaftanın 2 günü bazen 3 olabiliyor kursa gidiyorum
Hemen gebe kalmis olsam sinqva kadar 5 aylik falan olacak. O aylarda da agirlasiyor mu insan?
sınavla gebelik zor, ne kaldı ki sadece 5 ay...sınav stresi bebeğe de zarar verirArkadaşlar kpss ye hazırlanırken gebelik zorlar mı? Kpss mayıs ayında... Bir yanım o zamana kadar bekle diyor bir yanım bekleme...
Eşimde olsun artik ne var sanki hamileyken de ders çalışırsın yaşım oldu 30 ben ne zaman baba olacağım diyor.
Gebeyken sınava hazırlanan arkadaşlar ne gibi zorluklar yaşadı? Sizce sınav geçene kadar beklemeli miyim?