- 15 Nisan 2017
- 3.507
- 9.101
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Yorum yapan ve fikir/cozum sunan herkese cok tesekkur ederim. Bazi yorumlar cok ferahlatti beni inanin. Bebegime ne olursa olsun anlayisli davranmaya calisacagim artik. Yapacagim en onemli iki sey onunla empati halinde olmak ve onu oldugu gibi kabul etmek. Her bebek uysal olacak diye birsey yok gercekten. Uyku duzenin oturmasi icinde bir sure her aksam saat 8/9 gibi sicak suyla bir dus aldirip uyutmaya calisacagim. Bebegim emme disinda baska sekilde uyumuyor bu yuzden onu uyutmanin tek yolu emzirmek. Gun icerisindede kahvaltidan sonra her gun belirli bir saatte oyun saati yapacagim sonra gunduz uykusuna gectigindede yemegimi hazirlayacagim uyandiktan sonra en az yarim saat disari cikarmaya calisacagim. Bir arkadas ev islerini gece yatmadan yapmami soyledi onu deneyecegim mutlaka gece bir saat gec uyumak gunduz aksama kadar gergin olmaktan iyidir. Bakalim insallah ise yarar butun bunlar. Son olarak arkadasin biri kendime vakit ayiramiyorum dedim diye dert yakindigim icin kendinizi unlulerle karistirmayin demis ama kendine vakit ayirmak sadece unlulerin ihtiyac duydugu birsey degil bunu anlamak bu kadar zor olmamali. Her insan biraz oturup kafa dinlemeye bir kahce icip kendine gelmeye ihtiyac duyar. Neyse herkesin bakis,acisi farkli yapacak birsey yok. Allah butun annelerin yardimcisi olsun ve evlat hasreti ceken herkese evlat sevigisinu tatmayi nasip etsinm.