Kizlar 2 ay önce kuzenimle beraber gidip saclarimizi ayni model ve ayni uzunlukta kestirmistik (omuzdan kat kat..) Bugün kuzenimi gördüm gözlerime inanamadim, aynen böyle oldum yemin ederim
2 ay önce omuzlarindan olan saclari gögüslerine kadar inmis nerdeyse... Ne yaptin ne uyguladin diye sordugumda, haftada 2 kez bebek yagi ile saclarina ve sac diplerine masaj yaptigini söyledi. Bildigimiz su bebeklere kullanilan yag yani...
Bu konuda bilgisi olan var mi, uzatma etkisi var mi gercekten bebek yaginin ?
Daha öncede duymustum bebek yaginin saca iyi geldigini, yumusattigini parlattigini ama uzattigini ilk defa duydum gözlerime inanamadim. ´Baska birsey kullanip banada bebek yagi diye yalan söylecegini sanmiyorum ama sizede sormak istedim. Bilgisi olan varsa bu konuda yorumlarinizi bekliyorum..

Bu konuda bilgisi olan var mi, uzatma etkisi var mi gercekten bebek yaginin ?
Daha öncede duymustum bebek yaginin saca iyi geldigini, yumusattigini parlattigini ama uzattigini ilk defa duydum gözlerime inanamadim. ´Baska birsey kullanip banada bebek yagi diye yalan söylecegini sanmiyorum ama sizede sormak istedim. Bilgisi olan varsa bu konuda yorumlarinizi bekliyorum..