Bebek Yapmalı Mıyım????

iyide sabahtan beri bir kırıcısın dedin bir hakaret ediyorsun dedin bir o dedin bir bu dedin. yahu yaşamadan bilemezsin diyorsun okuduğuma göre yorumluyorum. yazmıyorsan ben ne bileyim. istihareye mi yatayım? telepati mi kurayım. önce büyü okulunu bitir işini eline al ailevi sorunlarını çöz yada en azından minimuma indir. daha yeni olmuyor ayrılalım dediğin adamdan çocuk yapmayı düşünme bile mesela. bütün bunları bir çöz sonra çocuk yap. daha kendin çocuksun.istediğin kadarda ben büyüdüm de 22 yaşında biri hala çocuktur...

Herseyi gectim, okul bitmeden cocuk yaparsaniz o okul bitmez emin olun cevremde kac tane ornegini gordum.. Esinzle konusup okuldan sonrasina erteleyin derim hem bu arada belki esinizin ailesi ile de sorunlar hallolur

yapma. kesinlikle yapma. lutfen yapma.
once okulu bitir. bir ise gir en az 1 yil calis ondan sonra hersey senin icin daha kolay daha rahat olur. lutfen simdi yapma.

İnsanların ne yaşadığını ne sekillerde bu duruma geldigini bilmeden nasil bu kadar kırıcı konusabiliyorsunuz. Ya ayni duruma siz dusseydiniz ne yapardiniz acaba bilemiyorum herkes mutlu olmak ister ama olmuyo iste
bidakka yaa bende hamileyım 22 yasındayım gayette olgun yasta bır bıreyım vr bebegıme de kendıme yatecek yastaım ne demek beraber buyutsubuz deyıp mılletı kucumsemek ? Bu arada 40 na gelip dogurmakmı guzel annelik oluyor tovbe ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…